Alukard
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.09.2016
- Poena
- 315
Amazfit gts2, na satu bih samo pratio rute i generalne podatke ali za totalnu kilometrazu bih radi uzeo brzinomerpa mozes i to na satu
koji je sat?
Amazfit gts2, na satu bih samo pratio rute i generalne podatke ali za totalnu kilometrazu bih radi uzeo brzinomerpa mozes i to na satu
koji je sat?
Jedan je 58cm a drugi je 48cm (i zove se contessa) ?!Znao sam da ce tako biti,a meni je lepsi Bull!Mada ako su kvalitetniji delovi onda se zna sta cu uraditi!Hvala puno!
pa realno nijedan mtb nije za gradsku voznju
ali moze da se vozi, ne optimalno, ali moze
Postoje vise podvrsta mtb.Meni MTB odgovara za vožnju po gradu zato što se stalno penjem po bankinama, šinama, prelećem preko ležećih policajaca... Kapiram da onome ko vozi normalno više odgovara treking sa blatobranima i gepekom, ali ne vozimo svi tako.![]()
Pozdrav, došlo vreme da je bebonja dovoljno porastao da ga mogu početi voziti bajkom, pa mi treba par saveta.
Ja vozim single speed sa tankim gumama pa "naskačem" na ivičnjake, pretpostavljam da nema smisla ni razmišljati o korištenju tog bajka, što nas vodi do dva pitanja:
1. svi mi preporučuju sedalicu koja ide napred, da je tako zabavnije detetu da gleda svet umesto mojih leđa. Jel imate iskustva sa ovim i slažete li se?
2. pretpostavljam da mi treba neki bajk sa prednjim amortom i debelim gumama, ne treba mi ništa posebno kvalitetno, ali imam oko 120kg, pa ipak mora biti neki "jak" bajk. Šta da gledam. Dao bih koliko treba novaca, ali naravno da sam sretniji sa što jeftinijim rešenjem.
Vozili bi se verovatno 80% vremena po gradu, a 20% okolo po prirodi, bez uzbrdica po nasipima i slično.
Jel ima smisla ovako nešto:
Hardtail MTB bicikli | Decathlon
www.decathlon.rs
Hvala!
Rockrider ST100 je za mene prilicno dobar bicikl.
Mane (meni bar) sto su gume bucne za po gradu (neke city bi bile top), losije sediste koje dolazi uz bicikl (zamenio iz Linde medikusom), lose gumene rucice na volanu (+nedostatak rogova). To je sve.
Od operme (nov) se dobije prednje i zadnje svetlo (nije neko ali se dobije), ne ide nozica .
Vozim ga kao da je "firmin" ako me razumete
Kako mi rece jedan majstor, to je kopija nekog KTM rama...
Ni ja nisam neki ljubitelj one vrste menjaca, bar sam mislio da ce mi biti nezgodni, ali sad vec i nisu.
Kocnice i menjac su za sada jako dorbi, koci kako nastelujem, menjac ne preskace niti ima neke zvukove.
To je za godinu dana, od maja do oktobra skoro svaki dan voznja po BG-u.
velika je zabluda da je drumas nezan, nije u opste.Moze i drumas ali oprez s njime kao po jajima![]()
ja ne bi preporucio dete na bajs, ako bas mora bolje je pozadi vezano.1. svi mi preporučuju sedalicu koja ide napred, da je tako zabavnije detetu da gleda svet umesto mojih leđa. Jel imate iskustva sa ovim i slažete li se?
Ne nezan kao krh, vec nezgodan zbog uzih gumavelika je zabluda da je drumas nezan, nije u opste.
onda imas pogresnu percepciju mtb bicikla. inace svaki mtb ima flatbars, crsscountry, trail, enduro, downhillKoja je ovo pogresna percepcija realnosti kada se radi o 80% gradova u Srbiji (koji su prepuni poluraspadnutog asfalta,rupa,previsokih bankina i ivicnjaka,blata,zemlje,sljunka,kojekakvih gradilista,zemljanih staza itd)
Tj cak bih rekao da je MTB idealan za gradsku voznju u Srbiji![]()
onda imas pogresnu percepciju mtb bicikla. inace svaki mtb ima flatbars, crsscountry, trail, enduro, downhill
mozda mislis na gravel, sa dropbars i malo sirim gumama od cisto road bicikla, mada noviji road idu i sa 30mm gumama, gravel vec ide i sa 40-45mm sirokim gumama jer se sad prave sa vecim klirensom.
moze road bike da se vozi po nasim putevima, naravno neces namerno uletati u rupu, mada to nije dobro raditi ni sa mtb biciklom i 2.4” gumama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari