Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

Ispravljanje kuke je valjda 100 dinara u servisu. Rotore mu verovatno niko neće ispravljati, ionako se "iskrive" sami i kada su novi. Rotore treba lepo oribati jer su užasni na ovim slikama. Za kočnice dok ne stisne ne može da zna. Čudno mi je izgreban taj menjač, od dole a ne ono što bi trebalo da se grebe kada padne

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Nijesmo se mogli "naći". U pitanju je bila neka potencijana kompenzacija za telefon i puno smo "odaljeni" uz primjedbu da biciklu ništa ne fali i da ništa ne treba da se mijenja niti popravlja jer "super koči i znaš kako ide".

Za ovu godinu poslednji apgrejd, deore m6100 sam uzeo. Generalno sam bio zadovoljan i sa starim običnim hidrauličnim, ali sam pročitao pozitivna iskustva za ove pa sam se odlučio za njih.
e362d780cc4baa30acbcbb2bb86e2ddf.jpg

Odlične kočnice, bićeš prezadovoljan [emoji123]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Svugde ih hvale, za te pare verujem da nema bolje

Da li je neko vozio ili poznaje nekoga ko je vozio Mountain of Hell? Pitam se koliko treninga treba za to, kakav bicikl, šta od opreme... Baš bih voleo da izvezem to, makar i van trke, samo da prođem tom stazom. :)

gledao sam na GMBN vozio je na HT biciklu, ali zato prednja fork Lyrik Ultimate od 1000eur :D gume moraju neke enduro sa cushcore inserts

telep odlicne :) hoces ih sam montirati (bleeding i sve)?
ja sam uzeo Formula Cura za moj MTB

E sada, bas to. Gledao sam kako se namesta i koliko vidim nije komplikovano, ali on je na tom klipu nabijao metalni nastavak u crevo, ja nisam dobio to u pakovanju deluje da je vec ubačeno jel ja treba sada samo da gurnem u kocnicu, jer deluje kao da ima gumiran film koji treba probiti
7fd3891d2964999465300881781526b0.jpg

Nemoguce da je namesteno jer je predvidjeno da ces creva da kratis inace bi bilo sve spremno out of box. Potrazi mora da ima taj mali metalni cilindar koji se nakuca u crevo da bi mu dao cvrstinu kada zasrafis burence.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nema gledao

Prva slika je sta ima u toj kesici

Druga je od starih i ima taj metal, ali ja bi rekao da je to ubaceno vec, ja necu kratiti buzir nek bude ovakav navikao sam

98cc45ca3cb55ad748b2b1e87a00e60d.jpg
fa619e4fde6b214aa22fc4fe91026ee2.jpg

Ahahahahhahahaa pa ja sam corav tek sada ga vidim, valjda sam očekivao zlatne, bukvalno sam 5 puta gledao i nisam video dok nisam slikao blicem

Poslednja izmena:
Citam sada recenzije, ipak sam u pravu, modeli za 2020 dolaze pre-bleed-ovane i sa ubacenim tim nastavkom ili kako se vec zove, za one koje nece da skracuju kabel

Poslednja izmena:
Spojio sam ih, naravno *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* sam zaboravio na prednjoj kocnici ono gumeno što se navuče na spoj, ali da ne bi rastavljao presekao sam skalpelom, navukao i zalepio super lepkom.

:d

Čekam da bratu stignu, jer me u planet bajku nisu razumeli da mi treba dva kompleta. Tako da ili sutra kada stigne u ris ili u ponedeljak. Sve zavisi kada ce im taj iz shimana doneti robu

a i danas je bio prelep dan za voznju bajsa :D

Da li je neko vozio ili poznaje nekoga ko je vozio Mountain of Hell? Pitam se koliko treninga treba za to, kakav bicikl, šta od opreme... Baš bih voleo da izvezem to, makar i van trke, samo da prođem tom stazom. :)
Ne znam da je iko vozio iz Srbije tu trku/stazu. Treba ti Enduro bike ili bar trail. Ako ne znaš tehniku, a najverovatnije ne znaš, nemoj ni da pokušavaš sa hardtail-om. Probaj neke od staza na Kopaoniku, mislim da je Duboka/crvena to što oni voze. U suštini možeš bolje da probaš spust sa Pančićevog vrha. Na ovom videu imaš ceo spust. https://youtu.be/PWhiYM2A28s?t=2732

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

ja bih mogao preporuciti neke kvalitetne, ali to previse prelazi cenovni rang za koji pitas

Poslednja izmena:
Te bljeske su prilično loše, pokušaj da ih zameniš boljim osvetljenjem.

Od povoljnijih bljeskalica pogledaj CE Omni.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Ja koristim kls brendirane prednje i zadnje svetlo. Izaci ce te oba oko 1500 dinara. Ima ih i pod drugim imenima ili cak i bez imena ali razlika u kvalitetu je velika. Ja ih koristim za grad i ne treba mi bolje. Imas video sam u radnji za 850 dinara (prednje i zadnje) no name verzije svetala koje ja imam, samo idu baterije i ne deluju lose

Poslednja izmena:
Najbolja svetla su kineska, tu se dobije najvise za najmanje para...
neces kupiti neko fensi za sitnu lovu ali ces sigurno dobiti vise nego sto si platio.

Uzmi pozadi za 4-5$ neko COB light svetlo koje ti se uklapa na ram a za ostatak para za desetak dolara moze da se uzme i solidno svetlo napred...

Ove silikonske kobrice su krajnje bez veze ma koliko da su kvalitetne, to je cisto da se kaze da imas nesto da te obelezava ili kao dodatno svetlo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno