Hsv očigledno smatra da pravi smartfon treba da nervira vlasnika.
U redu ako sam izvukao pogrešan zaključak o terminu "pravi smartfon", ali kako ne koristim nijedan w10m uređaj ne bih znao šta to oni nisu.Gresis, pravi smartfon treba da bude sve ono sto W10m uredjaji nisu![]()
canejr
Sports tracker
Posle dosta dosta korišćenja, mogu da kažem da je očajan program. Bar verzija za Windows Phone. Užasno puno troši bateriju i ima neki gadan problem sa curenjem memorije. Maltene samo još jedan program ako otvorim kada je ST aktivan, već dobijem poruku da nema dovoljno memorije. Hike&Bike, koji sam koristio pre toga, nema taj problem. Sa ST sam se nekako bio ustalio, jer me je mrzelo da ručno prebacujem trekove na neki sajt, ali otkako je ST ukinuo mogućnost logina bez praćenja, ionako ne mogu više da pristupim tim podacima, a pritom nemam svoje kopije. Katastrofa.
bakara
Haha pa nije cane hteo da me slusa da kupi android phone, a sve sam mu ovo bio ispricao
canejr
U stvari, baš me zanima šta to zamerate gps hardveru na L640? Možda je nešto za šta nisam ni svestan da može mnogo bolje. Za softver je komplikovano, jer zavisi kome je šta potrebno od podataka.
ko ne moze da se sastavi, pa android sprave koriste i mala deca i to bez da im pokazes kako se rukuje.Ko god prvi put proba mobilni uređaj sa Androidom ne može da se sastavi. Mislim da je WP interfejs sa pločicama prava stvar, a i sve opcije su daleko logičnije, bar meni. Ipak, o novom uređaju vredi razmišljati tek kada na njemu bude neki "pravi" OS. Koji god, ali da nije ovo mobilno đubrence. Pa prikačim to na monitor i pokrenem Fotošop ili Premijer, ako je potrebno. Vrtim ceo Ofis.
Ako si pratio Gedzin problem upravo je imao problem sa tim sto nije dao dozvolu programu da pristupa odredjenim resursima telefonima.Da mogu da blokiram kolačiće i da kontrolišem koje podatke neko sa mog uređaja može da pokupi, zašto i kada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari