Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ne znas marxistu licno, da znas ne bi tvrdio tako nesto... Ed_hunteru si dao sve te silne poene :)

giphy.gif

Prilozi

• photo copy.jpg
    photo copy.jpg
    486.6 KB · Pregleda: 288
Poslednja izmena:
Aj sto me ovaj bahati stavlja na "mute" al sto bre i ti sin-milane? Nisam valjda i tebe cacno ad hominem? :lupko:

...znaci dolazimo smith i ja sa marxistom.

EDIT: da, cuo sam se sa joc-om i doci ce ako ne bude sprecen.

Poslednja izmena:
Samo ponekad, kad su nemirni ...a ponekad mi se desi da i po 2-3 sata bude sve u redu. ;)

Poslednja izmena:
Haha, hvala na pozivu, da sam blize, vrlo rado bih obilazio i kotlice i rostilje sa vama, obozavam ovakve teme :)

Jel ima mozda neko da letuje u Vincima kod Golupca,pa da organizujemo neko druženje?

Cek bre, ne zebavaj me, sad me zivo interesuje ko je "ja" u tvojoj recenici? :)
Eeeeee moj prijatelju, mislis da si jedini koga to interesuje? Pa ***, ja se to pitam brat bratu zadnjih 20 godina. :lupko:

...hehehe, tad pre jedno 20 godina uz'o ja da citam "Dvojnika" od F.M.Dostojevskog, i veverica kakva jesam moram ja da se poistovetim sa glavnim likom ...naravno da mi nije bilo dobro ...a i dalje mi je izgleda tako. :(

Ma zezam se, tamo u google sheet je smith napiso da ide s marxistom a posto ja idem sa smithom onda moram prihvatiti i tog marxistu ...ne bi bilo fer da ga izbacim iz kombinacije jel tako? Smith bi mogo da se naljuti a onda bi sledeci put mogo da ostavi ziv rostilj, ja da pokvarim stomak i da se pronjam-ke ...e vidis o svemu treba da se misli na vreme.

...kad smo kod vremena ...sin-milane okasnismo, za malo ali okasnismo: " ...DATUM: Subota, 11. juN 2015. u 10h..."

...i opet sam probao ali sa androida nema sanse da editujem tabelu, bice da cu stvarno morati u iCab-u :D

pa pise juL... :p

Pa kad me lozite.

EDIT: eno vratio sam na jul ...a smislicu nesto drugo da vas nerviram. :p

Poslednja izmena:
null ... :p

Vrh Dno