Mislim da razumem šta hoćeš da kažeš. Naslućujem to i sam, pa zato i nisam nešto specijalno "opleo", samo konstatujem.Ne znas marxistu licno, da znas ne bi tvrdio tako nesto... Ed_hunteru si dao sve te silne poene![]()
Eeeeerrrmmm.... Deluje kao da imas problem sa svojim prijateljima u glavi :d..znaci dolazimo smith i ja sa marxistom.
kakav mute?Aj sto me ovaj bahati stavlja na "mute" al sto bre i ti sin-milane? Nisam valjda i tebe cacno ad hominem? :lupko:
Samo ponekad, kad su nemirni ...a ponekad mi se desi da i po 2-3 sata bude sve u redu.![]()
kakav mute?
Hehehe, sad se i ti pravis lud ko bahati... pa zakljuco si sheet? Uglavnom ja nisam mogo da ga editujem iz 3 browsera, google drive-a, one drive-a i celog M$ office-a.
Cek bre, ne zebavaj me, sad me zivo interesuje ko je "ja" u tvojoj recenici?Samo ponekad, kad su nemirni ...a ponekad mi se desi da i po 2-3 sata bude sve u redu.![]()
Eeeeee moj prijatelju, mislis da si jedini koga to interesuje? Pa ***, ja se to pitam brat bratu zadnjih 20 godina. :lupko:Cek bre, ne zebavaj me, sad me zivo interesuje ko je "ja" u tvojoj recenici?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari