Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Bas bih voleo da dodje ali ne znam da li ce doci ...u onom ondasnjem pijanstvu sam zaboravio da memorisem njegov broj. :(

Ja sam dežuran ovaj vikend na žalost.

Momci, lepo se provedite, popijte neku i za mene i smuvajte neku bab... stariju gospođu :d

Sta bi coveku da tako fijukne? :(

Salim se naravno, voleo bih da svrati pa makar na grilovane pecurke i limunadu. Fenomenalna osoba stvarno. :)

Imam ja Vladin broj (Ed Hunter), čuli smo se, neće doći. Prestao je da pije i da jede meso.

isto ka i ja.

pa to ne znaci da je umro :d

ja cu isto sebi praviti tikvice i pecurke na rostilju...

hm... razmisljam da ponesem i talandaru da pravimo i krompirice... :)

Sad bas gledam koja "pecurkicu" najbolje da zabodemo. Mozda neku manje zabacenu, mozda preko puta filmskog grada, tu moze i kolima vrlo lako da se pridje i najlakse je da se nadje.

Edit:

Ovde, preko puta stanice Pionirski grad, samo moracu rano da se probudim da to zauzmem, popularna je lokacija :)

Prilozi

• IMG_20150530_150036.jpg
    IMG_20150530_150036.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 222
  • IMG_20150530_150227.jpg
    IMG_20150530_150227.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 208
Poslednja izmena:
U 10 da se nađemo najranije, prošle godine smo mnogo vremena izgubili dok smo doneli sve i dok su ljudi došli.

@smith

Idea mi je blizu, pokupujem sve i stavim u auto, mogu sam :)

Poslednja izmena:
Uključujući mene imamo devet ljudi koji su uplatili novac:

1. Gizmo
2. Kovacm
3. Kovacev ortak
4. gumica
5. msolajic
6. zzarko
7. Angelos
8. Monk Psycho
9. neko ko je uplatio 23.5.2015. Smith, jel si to ti bio? :)

Budžet nam je 5400 dinara, dajte grubi spisak ko šta hoće da pije, da vidimo koliko kog piva da uzmemo, šta od mesa, salata, sokova, pa da se izračunamo šta možemo da uklopimo u ovaj budžet.

Gizmo ja sam okasnio za uplatu, je li ok da ponesem frizider piva i led a da ti za toliko umanjis nabavku?

Bolje mi ponesi 600 dinara sutra, lakse mi je tako zbog nabavke.

Ekskjuz mi, to je ovo gde sam označio, preko puta RTS-a?
2015-05-30 23_58_16-.png

@kovacm, krov nije opcija, branik jeste... :D

Poslednja izmena:
Gumici da date iskljucivo plasticnu viljusku i noz da vas ne citam po crnim hronikama:)

@kovacm, krov nije opcija, branik jeste... :D

samo ga dobro vežite
mad-max-fury-road-june-256.jpg

Ekskjuz mi, to je ovo gde sam označio, preko puta RTS-a?

tako je
Za one koji idu busem, tu staju 23,53,E2

Poslednja izmena:
Da dolazim sutra ili ne? Ja pijem samo "sokići" :O

Od koliko sati pocinje "kulturno druzenje" tj. rostilj? Da znam do kad cu stici na neko meso :p

mi smo ~11h tu...

Zauzela je moja devojka pečurku bliže stanici, pa ko dođe ranije da zna, ja ću biti tamo za nekih pola sata. Nemamo frižider trenutno, moraću po njega, plus neka neko kupi leda dosta. Ako neko može da ponese frižider onaj ručni, bilo bi ekstra da se ne cimam do banovog brda.

Poslednja izmena:
Ће да изађете на телевизор, а? Нема директан пренос?

Ja sam stigao, tu je dvoje ljudi, znao sam da cete da kasnite :) Prenos mozda sredimo, videcemo :d

Nazad
Vrh Dno