Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ma jok, ona od 6 banki otisla sa Tumbasom jos na Adi ...ovo je bila mala kafana pa sam ovaj put moro da se zadovoljim 25-ogodisnjakinjom :(

Drugari, ko je za petak? :) Pre nego sto krenu slave, NG...

^ Izgleda da smo jedini. Hidrogen mi je javio da ne može, Kovač znamo da ne može. Za Marxistu ne znam. Izgleda da neće biti ništa od petka. To je praktično jedini smisleni termin ove god, jer je naredne sedmice Sv. Nikola, posle kat. Božić, pa NG, SNG i tako redom...

Hoćemo li na poslednje druženje ove godine ili ne? ;)

Uf, ako se brojnost ne uveca ne ljutite se sto cu i ja radije raditi ...znate da sam nocni taksista i da kako bih popio moram zrtvovati radni dan.

^ Sve cool. Danas je četvrtak i (još?) nemamo dogovor. Voleo bih da se još neko javi ako može; ako ne -- vidimo se sl. godine. :)

Klasična priča

Ljudi jedno pitanje, nije vezano za to okupljanje, ali jeste za rostilj.. :)
Naime, Duff u Zarkovu, da li je to isti Duff kao onaj na Komandi ili o cemu je vec rec? Da li iko zna?

Tehnicki jeste ali je epic shit. Ruinirali su se ocajnom uslugom i zbog prakticno nepostojeceg prometa sad je sve bajato i budjavo. Ne jedi tamo ni slucajno. Jedi kod Ive, cedica, good food sve je u krugu od 10-80m

@ed_hunter and @smith_bre and @mobilephones - ajde posaljite mi na email neku sliku, ili jos bolje video od proslog petka! :D

znam da imate gigabajte i gigabajte materijala :p

:wave:

Tehnicki jeste ali je epic shit. Ruinirali su se ocajnom uslugom i zbog prakticno nepostojeceg prometa sad je sve bajato i budjavo. Ne jedi tamo ni slucajno. Jedi kod Ive, cedica, good food sve je u krugu od 10-80m
Jedem na svim tim mestima, nego sam se sa ortakom kladio da to nije isti Duff, jer vidim da nemaju iste stvari.. I kad sam onog lika sto radi pitao juce, on se naljuti sto ih uporedjujem sa AK..

A da li ste za to da se jednom napravi okupljanje i u NS, pa da malo i vi proćerate do nas :D

Što da ne, ja sam uvek za okupljanje :D
Zbog faksa ne mogu u BG, ali NS može uveče svaki dan što se mene tiče. :D

Iako sam ja izvorno predlozio Publin, to je zapravo jedna rupcaga iz koje sam u januaru pobegao glavom bez obzira. Teski duvanski dim (smeta mi), glasna uzasna muzika. Zbrisao sam odmah u Supermarket Deli pored Palasa (Tanjug, Obilicev venac) -- koji preporucujem iz sve snage.

Lepo mesto, jace cene, najjeftinije pivo Lav u 0,4l flasi.

Publin ima Kruger pivo (svetlo, tamno i crveno) po zaista dobrim cenama, ali sta to vredi kad unutra nije prijatno -- barem meni nije, a nisam princeza na zrnu graska. ;)

Jeste, bitno je s kim si, ali opet...

^ Hehe, drago mi je. Imam utisak da kad sam ranije bio jednom tamo da nije bilo tako "mračno". Sada sam samo stukao pivo i pravac -- Deli. Bilo bi super ako neko zna mesto koje ima cool pivo (da nije Jelen i ostala bjak), ali da ne dere sa cenama. Ja sam znao, ali tih mesta više nema. Znam razne pub-ove u centru koji su ok sa cenama ali je glavna zamerna -- buka. Nema tu priče, već nadvikivanja. (Npr, u Deliju ima sjajnih crnih flaširanih piva za 500-700din, dok je u Publinu Kruger oko 140din -- osetna razlika.)

Da li je neko bio u pubu na uglu Kosovske i Vlajkovićeve, u suterenu, preko puta osnovne škole? Kakav je sada onaj stari Optimist u 29. nov? Postoje dva veća puba pored Više poslovne (pored zgrade opštine Zvezdara) koja su cool.

Smith odlicno si postupio kad si postavio tacno vreme i mesto okupljanja i kakvo god da je ono ne treba ga dovoditi u pitanje jer u suprotnom sve se svede na polemiku gde i kad kome odgovara i na kraju naravno nista. Zato je najbolje da ti koji si predlozio odlucis gde i kada idemo a ostali dodju ili ne dodju. Sledeci put neko drugi nek predlozi mesto i vreme i super. Jedino ako tako postupamo cemo se i druziti a to je bolje nego da diskutujemo gde i kad.
...i sta fali da popijemo po pivo u Publinu pa onda zapalimo negde drugde ako je to bolji predlog? Dakle Publin u petak vece!

^ Slažem se time. Kao kada smo se dogovarali oko Ade, bilo je predloga lokacija, raznih termina, ma svega. Na kraju nisam mogao da dođem jer je u finalu bilo pomereno za avgust. Ne može se svima ugoditi (i ne treba). Najbolje jedan da predloži konkretno (možda sa alternativnom) i ko može -- može. ;)

...tako je i u jednom trenutku cemo verovatno imati konsenzus oko kafane iz koje se u buducnosti krece dalje, one koja sluzi za nalazenje. :)

Ja cu doci, doduse zavisi od devojke :) posto zivimo na razdvojenim krajevima beograda, to jes 61 kilometar udaljeni, vreme za vidjanje je precious, pa onda nabadam, kalkulisem. trebao bi da mogu

Sta, ti zivis u Smederevu a devojche ti u Lazarevcu?
Kol'ki vam je taj Beograd bokte...

Ja cu doci, doduse zavisi od devojke :) posto zivimo na razdvojenim krajevima beograda, to jes 61 kilometar udaljeni, vreme za vidjanje je precious, pa onda nabadam, kalkulisem. trebao bi da mogu

Daj Igore zeni se! ne ide tako vise...nisi vise momak a tek ti kilometri...a kicma od bencha? Spasi se druze I stani na ludi kamen to ti jedini spas...da ne poludis :d

Poslednja izmena:
Pa zar ja licim na nekog ko prodaje vencanice :d

Sta, ti zivis u Smederevu a devojche ti u Lazarevcu?
Kol'ki vam je taj Beograd bokte...

Ostruznica - Padinska, 61 km se odnosio na tamo i natrag, nisam se lepo izrazio :)

Pricao sam sa ljudima ranije o tome, jedini prilaz pocetku vojvodine je preko pancevca. Znate li SULUD podatak pre izgradnje kineskog (pupinovog) da bi prilikom pada Pancevca, narod iz krnjace, borce, ovce, padinske, panceva, do beograda morao da ide PREKO SMEDEREVA ILI NOVOG SADA .. ? A ovaj novi Pupinov most, bukvalno mu ne vidim svrhu, osim da povezuje vojvodinu sa blokom 70 za kineze. Bilo ko sa juga i dalje strategijski nikakve koristi nema da skrene u zemun pa dodje u borcu/zrenjaninski put to jes blize mu je i lakse preko pancevca. Petlja koja spaja Dorcol + Kotez + Veliko ratno ostrvo (i pretvara ga u park) bi bilo savrseno logicno resenje, al kad bi se ja pit'o .. al mene niko ne pita :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno