Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
^
Jos da bude tako i za rostilj ;)

Pih, ne dadoše mi 20% popusta, kažu samo za mnogo ozbiljnije porudžbine daju toliko :)

Па ти наручи 200 и после дај у мале огласе. ;)

Daju 15% sigurno.

Nećemo da sitničarimo, neću da se pogađam sa njima za tu siću ko na pijaci :) Prijave za majicu su zatvorene. Odo u banku da uplatim, a vi takođe gledajte lagano meni da uplaćujete danas, sutra, prekosutra.

Mogli su oni da zaokruze na 1100 ako neces da sitnicarite.

Neka kupe nešto u pekari za taj ostatak :d Evo uplaćeno je, čekam majice pa ove koje ne dolaze na roštilj kontaktiram da vidimo kako da vam dostavim.

Prilozi

• uplatnica.jpg
    uplatnica.jpg
    886.7 KB · Pregleda: 307
Ja uplatio Saletu novac, i rece da ce najverovatnije danas on tebi da uplati. Sto se tice preuzimanja majice, neka uzme ko god moze, mislim da ce opet Sale, a kasnije cemo se dogovoriti kako ce da stigne do mene. Hvala :)

Sale, hvala jos jednom.

Gizmo javi mi se na pp za profit sto smo se dogovorili za majice! inace odlican Photoshop uplatnice, svaka cast :p

^ Ludaku jedan sa dobrim smislom za humor! :D

Igoritza se nije šalio. Nego Igore, baš smo se lepo juče napili i najeli od onog nedavno stečenog kapitala :)

Zar niste mogli naći ove majice za manje love? One obične reklamne majice sa štampom na obe strane sam uzimao za firmu za oko 300din komad, sasvim solidan kvalitet pamuka, jedini kroj nije sjajan, ali radi se već godinama u njima.

Pa beogradjani imaju para za frljanje sta je njima 1000din, 2 kafe u kaficu a nekom cela dnevnica.

Ja sam za 200e uzeo za firmu 50 majica umbro 180 pamuk sa stampom u 2 boje sa obe strane. Kupljena bala materijala i sasiveno i stampano. I to je najkvalitetniji pamuk da nije taslama, a bilo i za duplo manje skoro malo losiji pamuk a isto toliko dobar. Moja sestra je snajderka.

A te fruit of the loom majice daj boze da su umbro 120 kvaliteta i one izadju oko 3e sa stampom ali nas narod voli da cuje ime brenda.

Poslednja izmena:
Ljubomora neka ili?

da budem ljubomoran sto Beograd pokrade sav novac iz srbije da pothrani 3 miliona ljudi da se ne bi bunili a sirotinji sta ostane? sto isti posao u beogradu je placen 60.000 a van beograda 10km dalje je svega 30.000?

Poslednja izmena:
uh uh.. kakvi postovi

beograd je baš takav zbog ljudi koji dolaze ovde da žive kao podstanari iako u selu, manjem gradu imaju normalne kuće i uslove za život. bitno da se priča po kraju da si u bg-eu

inače ja ne volim bg iako ceo život živim u njemu

Poslednja izmena:
Ko je hteo kupio je, ko nije hteo nije kupio. Ne vidim potrebu za raspravom.

da budem ljubomoran sto Beograd pokrade sav novac iz srbije da pothrani 3 miliona ljudi da se ne bi bunili a sirotinji sta ostane? sto isti posao u beogradu je placen 60.000 a van beograda 10km dalje je svega 30.000?

Jesi ti iz džepa uzeo i platio 24 hiljade? Nisi. Ko je hteo uzeo je. Što nisi rekao još pre imam ja za jeftinije i bolje? Nego sad kad je plaćeno i otišlo sad znaš neko je ovo debelo zaradio, bla bla general posle bitke fore.

Ja sam se nadao da ću dobiti dobru cenu za štampanje, ali nisam uspeo da ostvarim kontakt sa vlasnikom štamparije, ili je bio nedostupan ili se nije javljao. Što se same cene tiče, to je regularna cena za digitalnu štampu u BG-u

Jesi ti iz džepa uzeo i platio 24 hiljade? Nisi. Ko je hteo uzeo je. Što nisi rekao još pre imam ja za jeftinije i bolje? Nego sad kad je plaćeno i otišlo sad znaš neko je ovo debelo zaradio, bla bla general posle bitke fore.

ovde se zna ko je debelo tacno zaradio, ovi sto prodaju majice...ja poznavajuci ljude ovde ne bih nikad prihvatio na sebe to pa da posle me pljuju :) samo kazem da je preplaceno sve to 3 puta vise od realne cene.

Ajde oladi, šta ti misliš da je preplaćeno uopšte nije tema diskusije. Ti sebi štampaj majice po tri puta manjoj ceni, a nas ostavi da kupujemo preplaćene majice, u redu?

Nazad
Vrh Dno