Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Dolazis Damire?

ne znam bogami, sad vidim da se placa 1000, sto mi je previse, jer ja ne mogu pojesti ni za 300 din, obzirom kolko sam mrsav...
takodje cujem da imas devojku :(

mozda ako bude neka specijalna cena za mene, posto ne mogu pojesti za vise od 300 din...

Pa ne placas samo ono sto pojedes,placas ceo uzitak.. Poznanstvo za brzim i imucnim likovima itd itd :)

A sta bih onda ja trebao da radim da idem ? Mogu da pojedem za 500 a pica da popijem bez limita ? Platim 2k ? :)

Ti Damire onda ponesi sendvic :D

'bes ti tog muskarca koji ne moze da pojede i popije ko covek :>

Šteta što niko iz Niša ne dolazi. Ali dobro, dosta vam je jedan gavran. :)

Pa ne placas samo ono sto pojedes,placas ceo uzitak.. Poznanstvo za brzim i imucnim likovima itd itd :)

a ako ce biti uticajnih ljudi, onda mozda i dodjem, mozda nabacim neku vezu za posao :smoke: pa da budem i ja imucan i da mogu da priustim sebi rostilj od 1000 din, i da mogu prosjacima da bacim ostatak hrane :)

E, a neki BOSTAN da se uzme?

evo, neka damir obere neki bostan, nek to bude njegov doprinos, plus 300 kinti :D

Šteta što niko iz Niša ne dolazi. Ali dobro, dosta vam je jedan gavran. :)
Ма да, ем ко зна колико би коштао превоз ем још и кило пара а нема се. ;) Једино ако има и овде довољно па да се окупимо. То већ може.

Samo ako obezbedite live streaming, da možemo da vidimo šta radite, da li vam je roštilj patch-ovan, koji frimware imate na špatuli, mora sve da bude u skladu, ako mislite da se okupljate pod istim imenom :p

Ако мислиш на мој предлог, немо се бринеш, овде се роштиљ добро печује ... па макар и да одемо у неку кафану. Код вас роштиљање у приватној режији може да личи, све остало је чудо невиђено. Увек сам се чудио београдским роштиљџијама како успевају да направе онако танке пљеске ... ко личне карте. ;)
Може и да се стримује, ако добро процењујем могућност организације ... док ми то договоримо, имаћемо гигабитни wireless на сваком кораку.

Увек сам се чудио београдским роштиљџијама како успевају да направе онако танке пљеске ... ко личне карте. ;)

ovo je nažalost tačno, ali nema veze sa BG-om, nego ljudi ne znaju, izmuče ono meso, do poslenje kapi krvi, pa dobijete đon na kraju, i to je njima roštilj (naravno uz neprestano hvaljenje kako su izvrsni majstori),tako spremaju i kod kuće i na poslu.
Ja sam naučen drugačije, kod mene je meso debelo (u 90% svinjski vrat) odmara u marinadi dva dana pred roštilj, i skida se sa vatre dok je rumeno i sočno.

skines ga rumeno i socno i dobijes rumenu i socnu salmonelu. neka fala.

postoji dobar razlog zasto se meso dobro pece. nisi ker da mozes da varis sirovo.

Poslednja izmena:
A postoji i mnogo dobar Tatar biftek koji objasnjava vecini pecenog mesa sta je dobra klopa.

Upravo to. Kod neproverenog mesa treba odradi sto bolje pecenje ali ako je meso ok moze i zivo da se jede. Ja licno ne volim biftek ili mozda nisam jeo neki dobar.

Upravo to. Kod neproverenog mesa treba odradi sto bolje pecenje ali ako je meso ok moze i zivo da se jede. Ja licno ne volim biftek ili mozda nisam jeo neki dobar.

Idi u Potkovicu na Vracaru, obavezno, i naruci Tatar Biftek. Mala kafanica, cudan enterijer, domace meso domaci recepti. Ne da garantujem, nego se u oko kunem da ces da imas jedan odnajboljih obroka u zivotu. Fora je sto mnogi poturaju delove ledja ili buta za govedji biftek, u Potkovici je biftek od onog najmanjeg dela izmedju slabine, ledja i buta, najkvalitetnije meso.

Zapisano u to-do listu.

Videcu da i ja banem, cale treba u hospital pa nisam siguran s vremenom.
Eventualno ako ne stignem da uplatim, donecu koprive i maslacak za sve :D

Dobro dodje za salatu xexexe
salata-od-maslacka.jpeg

jasta ;)
ZNyQQro.jpg

Maslacak.

maslacak, paradajz, sargarepa (kuvana ili sirova) maslinovo ulje so i limun.
(cherry je bolji od obicnog paradajza jer je sladji a maslacak je gorak)

Pristižu polako uplate, samo mi šaljite PM ko je ko, ne znam vas po imenu i prezimenu :)

Nazad
Vrh Dno