Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
A gde se upisuje?

@poolmaker@Rapture

Ja bih isto dosao, ali posao i pare igraju veliku ulogu, ako budete formirali konkretan datum prema vecini mozda se i organizujem, a majicu bih definitivno uzeo bez obzira na dolazak ili ne, ako je moguce.

i.... ?

jel moze sutra? gladan sam! :)

#1.
mogli bi da skupljamo novce na neciji racun.
po coveku pola kile mesa, pice svako donosi.
meso je oko 550din/kg u proseku.

#2.
gde se pravi rostilj? (sto se mene tice moze kod kutije :p ili kod mene u vinogradu na fruskoj gori https://goo.gl/maps/XQZ5B Slankamenacki Vinogradi)

#3.
trebalo bi zakucati datum vec sad. ja sigurno ne mogu samo 19.07.2014. (dodao sam to polje u Google tabelu)

#4.
svi bi trebali da se upisu u tabelu; vidim da neki spominju da ce doci ali se ne upisuju!
Google tabela: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18XkfTZbtPWEleSsw-i2PRb35belB3jbSWQOR_fo2YZA/edit#gid=0

Da li ce postojati opcija da se kupi maja ali bez da se ide na rostilj ? :)

Ne moze:)Sta se grbavis,upisi se za rostilj:)

Niko nije razmišljao o ozvučenju i o muzici na roštilju. Nećete valjda svi u tišini samo da jedete. :p

Neki hard rock, tehno i haus obavezno treba da uđu u razmatranje.

ja dolazim samo ako dodjesh i ti kosta, pa makar i jasna zlokic pichila :)

^ Šta fali cvrkutu ptica netaknute prirode? O:)

lol

Ja cu resiti ozvucenje.

Ali ne vredi nista bez jasno definisanog datuma i mesta.

Gizmo, ti si inicijator, zakucaj datum i lokaciju.

Prijave za rostilj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18XkfTZbtPWEleSsw-i2PRb35belB3jbSWQOR_fo2YZA/edit?usp=sharing

Poslednja izmena:
A ko nabavlja lepinje? :D

Luk iseckati i osoliti ujutru...

Hah, to je kod mene. Mora bas rano da se ode po lepinje posto pekara radi jako kratko.

Dacu predlog oko mesa/hleba i ostale hrane, mozda vam se svidi.

Cesto organizujemo male skupove (do 50 ljudi) za jedan auto klub, po principu - svako donese mesa/hleba/salate/pica/kolaca po potrebi. Eventualno neko ako zivi daleko da se meso ne bi pokvarilo kupe oni koji su za taj skup u lokalu i gotovo. Prednost je sto su svi mobilni, ne znam ovde kako bi se snalazili ljudi koji dolaze prevozom pa moraju to sve da nose pesaka do mesta okupljanja :)
Nema jurenja unapred ili posle za pare, nema raspravki sta bi ko kupio, koliko, itd...

Sumnjam da cu zbog nedostatka vremena prisustvovati pa necu ni da se upisujem, samo predlog, mozda vam je tako lakse :)

To po sistemu ''dajem i ja pare ako su i ostali dali pare''. Vrzino kolo u najavi. :D

Šta kažete na 3. avgust kao datum, mesto Ada Ciganlija piknik prostor, tamo već postoji predviđeno mesto za roštiljanje, ali treba da se zauzme onda ranije. Bolje je ovako nešto dalji datum, da stignemo da uradimo majice i nadam se da privučemo još zainteresovanih koji bi trebalo da se vrate sa letovanja.

Za 3. Avgust def nisam tu. :(

Odavno se nisam toliko nasmejao citajuci svih 30 strana.Vi niste normalni,kakvo li ce to druzenje biti ako se i dogovorite,pogotovo ako Kosta dodje :d

Ja bih to ovako:
"Tog-i-tog datuma idem tamo-i-tamo da roštiljam u pratnji tog-i-tog. Ako ste raspoloženi, dođite, pa da roštiljamo zajedno, ponesite meso, piće i sve ostalo što vam padne na pamet, a može da doprinese dobroj zabavi."
Nikad datum neće odgovarati svima.
Rado bih došao, ali ste svi toliko zabačeni od Bečeja, da mi se ne ide tako daleko... :)

Vrh Dno