Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Pa nije isto, jeftinije je :D

Ja sam baš ovih dana razmišljao kako bi bilo lepo da uradimo nove majice, kao one stare polo teget što su bile, te su extra, i dan danas je imam i ponosno nosim :)

I teget, i bele, i posle one iz Bench House-a

Izgleda sam bio aktivan samo kada su bile teget :) Ali naravno opet bih kupio majice, kažem više mi se sviđaju polo majice, ali daj šta daš, samo da je kvalitet.

Da nema možda tih majica još? :)

Gizmo moderacija.. Valjda ce mi sada banovi trajati krace :) salim se.. Sve cestitke na novoj "tituli" !

Hmmm. Rostilj. Ce biti nekih zenski ili samo mi pogubljeni geekovi ? :)

Bice kao The Big Bang Theory, samo nam treba Peti! :D

PeNi :). Nisi pravi geek :D

^ Typo, greska u kucanju, mislio na Peni, naravno. ;) Jesam geek, jesam! :) Treba nam jedna takva riba, ako mene pitate. :D

@Sale, @loznica

Hvala na čestitkama :) Titula je tu iz nužde, ko još želi da bude omraženi moderator :d Kao što znate, sa lansiranjem novog sajta gasi se Disqus i prelazimo na komentare povezane sa forumom, a pošto sam moderator na sajtu, sad moram i ovde da izigravam tetkicu :D Iskreno se plašim šta će se sve dešavati kad nagrne brdo newcomera koji nemaju nalog na forumu, pa kad krenu da pametuju ovde. Biće tu prepucavanja i pičkaranja između starih i novih članova, a uzmite u obzir da će doći svi oni smarači koji sada pametuju na sajtu. Neko će sve to morati da čisti, biće potrebno pojačanje moderacije, tako da će nam trebati još dobrovoljaca. Loznice, samo se teši, tebe ću lično ja da banujem :d

Da se vratimo na roštilj, iskoristio sam pretprošlogodišnji template i malo ga izmenio čisto da ne bude bajat, tako da krenite da se upisujete na sledećem linku ko je zainteresovan - PRIJAVE ZA ROŠTILJ . Nemojte da ste babe kao neki prošle godine, napisali da dolaze pa se nisu pojavili, lepo da se organizujemo i izaberemo datum koji će svakom da odgovara.

Može Košutnjak kao prošli put, ali nije loša ideja ni Ada, ima više prostora, mada zavisi koliko se ljudi prijavi, dogovorićemo se. Dajte da popunimo ovih pedeset mesta u tabeli, izvodljivo je ako se potrudimo. Baj da vej, gledajte ako možete da povedete i svoje lepše polovine, jeste da će se peći kobasice na roštilju, ali ne mora baš da bude sausage fest. Aj sad polako se prijavljujte, pa da krenemo sa organizacijom.

Нема лепшег од писања по форуму без обавезе. ;)

А Кошутњак ми је далеко, смислићу неки роштиљ у локалним кафанама. ;)

A dajte predloge termina. Bez toga ne mogu ništa da kažem...

Sad smo više u fazi ko je uopšte zainteresovan za ideju roštilja. Obavezno hvatamo vikend, ne možemo roštilj da pravimo radnim danom. Ajde ovako onda, 11. ili 12. je prerano, onda ostaje 18. ili 19. kao izvodljiv scenario, možda 25. ili 26. u najgorem slučaju. Treba ipak videti koji od ovih termina najviše odgovara ljudima. Dodao sam red "predlog datuma" , upisujte pa ćemo da vidimo koji datum se bude najviše pojavio.

Nemojte da ste babe kao neki prošle godine, napisali da dolaze pa se nisu pojavili, lepo da se organizujemo i izaberemo datum koji će svakom da odgovara.

Bilo je nekoliko pomeranja roka prosle godine, sto je neozbiljno. Kad se kaze, to je to, nema menjanja,samo polomljena noga ili nesto gore moze da opravda nedolazak (da, to se odnosi na Admina :D ). Dosta njih je odustalo zbog pomeranja, to nemojte da radite ove godine, i bice ljudi.

Ja se ne sećam tačno koji su bili razlozi pomeranja, ali sad stvarno neće biti toga. Samo da se ispravim pošto sam pogrešno gledao kalendar, vikendi padaju 12. i 13. , zatim 19. i 20. i 26. i 27. Čisto da ne bude zabune.

Pa ja sam i očekivao tako nešto, ljudi su na odmorima, zato rekoh za dve tri nedelje, možda i četiri, da može lepo da se sakupi veći broj zainteresovanih. Videćemo, ništa ne otpisujemo još uvek :)

^
Pa upravo to, jer su na odmorima, ostalo je sigurno dovoljno onih koji nisu nigde otisli i posle rada ili vikendom nemaju obaveze.
Ne mora neki grande rostilj, moze i mali, matine-rostilj.

Odlicna ideja za rostilj, ali za mene je to daleko...a majice ako budu uzimam, jos imam one dve iz 2010 i 2011/2(nisam siguran koja je godina)? Sin i ja se ponekad svadjamo koju cemo da obucemo, tako da ovog puta ako ih bude, dve narucujem. :)

Šestoro se samo prijavilo, baš nema interesovanja za druženje i jedenje mesa :)

8 je kafanska mera!

Mozda da se izreklamira malo rostilj po najposecenijim temama. :) Ja sam sasvim slucajno banuo na ovu temu.

Ma i da se stavi obaveštenje u vrhu foruma, mnogi bi i dalje prevideli :) Dosta ljudi otvara Clubbing, ali očigledno ne vole roštilj :d

Dobro, hajde, upisao sam se i ja. Još neko nek prelomi i povuče nogu

I ja sam se upisao,nadam se da ce mi datum odgovarati :)

Не разумем ово, зашто би неко прескочио окупљање ако ће још и роштиљ и пиво да замиришу? Слаба вам традиција, овде се роштиљи не пропуштају ... да сте мало ближе па да се потрудим. ;)

Ua!

Pivo se pravi od ječma, a hleb od pšenice! :p

Kod mene se pivo pije kad bas nema sta drugo :p

Nadam se da ce nas biti barem minimalni broj za organizaciju (koji treba da se definise)

Vrh Dno