Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ima li be ovde vegetarijanaca ? Svi govore samo o mesu, ima li neko da je ovde drukčiji ?

Ja čak i da sam u Srbiji, ako bih uopšte se odlučio da dođem(veliki znak pitanja doduše), NIKAD ne bih probao bilo kakva mesa, jer su vrlo nezdrava. Zar niko ne roštilja Tofu (za neupućene tofu je zdrava pljeskavica od soje) ?

kosta iskuliraj. to ti evo govori diplomirani molekularni biolog. dakle iskuliraj i ne dozvoli da te kojekakve spodobe lože na vegan style. znači ukratko, ako baš oćeš: riba 6 dana dnevno sedmi dan iz vode a da nema kičmu. jedi količinski trećinu normalnog obroka ovu hranu i zdrav si ko dren, živećeš bar 100 godina. ključno je da konstantno budeš gladan. koji su molekularni mehanizmi mrzi me da ti pišem, al ako ti se živi 100 godina, a pritom svaki dan od tih 100 godina da pojedeš po parče ribe dnevno slobodno izvoli. ja naravno neću nego ima da roštiljam i da pijem sa ekipom koja dođe dok ne popadamo.

Kosta promasio si temu. Zasto bi pricali o vegetarijastvu kad su svi prijavljeni mesozderi? To da meso nije zdravo si lupio i to svetski. A biti vegetarijanac je tek ludilo. Treba jesti raznovrsno i umereno i nema problema.

Ne, kosta, ovde nema drugacijih! Svi smo isti i svi jedemo meso a ti vratio se ili ne, slobodno cepaj svoju (gmo) soju... Koja glupost od komentara ***.

Није баш тема али ... да је требало да будемо биљоједи, не бисмо били сваштоједи. Друга прича је ако неко хоће да буде хуман (хм, па и није хуманост ако се односи на животиње али ајде) што је опет за нову тему а једини разлог који могу да прихватим је ако неко због здравља не сме да једе месо. Ја баш због здравља једем баш масно ... имам сва три холестерола на доњој граници па се трудим да то поправим. Мада холестерол и није толико у вези са масноћама ... али ми се свиђа лечење. :)

Poslednja izmena:
Bio sam ja vegetarijanac (ne i vegan) nekih 9 meseci. Nije bilo toliko lose. Ziv covek se na sve navikne.

Bila moja sestra full vege..., onda sam joj jednom rekao, jel znas ti od cega se pravi sapun? :D

Ua!

Pivo se pravi od ječma, a hleb od pšenice! :p

Napusti sahranu! :p

Ima li be ovde vegetarijanaca ? Svi govore samo o mesu, ima li neko da je ovde drukčiji ?

Ja čak i da sam u Srbiji, ako bih uopšte se odlučio da dođem(veliki znak pitanja doduše), NIKAD ne bih probao bilo kakva mesa, jer su vrlo nezdrava. Zar niko ne roštilja Tofu (za neupućene tofu je zdrava pljeskavica od soje) ?

Pa sta se onda bunis kad ne bi dosao? Idi zobaj zrnevlje, pusti nas da umremo srecni u mesu :)

Napusti sahranu! :p

Pa sta se onda bunis kad ne bi dosao? Idi zobaj zrnevlje, pusti nas da umremo srecni u mesu :)
Ne ne, ja nista loše nisam rekao. Svako nek jede šta hoće. Ja sam samo hteo znati ima li vegana ovde.

Inače ja sam full vegan i ne pijem niti mleko biti jedem jaja i sira. Pijem bademovo mleko nekad. Takođe sam prešao skoro na ishranu bez glutena.

Jedem koprivu i maslačak koren pijem svaki dan.

brate ne zanosi se glutenom, da ti nebi poslo džeksona ovde iz teme o hlebu.

Bez da se neko uvredi, j*b*s ti takav zivot kad jedes koprivu i maslacak.

Да ми неко каже да ћу да живим 100 година ако једем коприву и маслачак (да не кажем и нешто горе), не бих пристао. Боље 95 година уз роштиљ и њопи. ;)

Kosta10 legenda !!!

Svaka cast na izdrzljivosti i volji. Mada cenim da ta tvoja ishrana zahteva malo vise para ? :)

Ljudi ja se hranim iz vazduha, a sad dosta o tome :d.
Kad će OKUPLjANjE i orgijanje po mesu? :d

Pravio sam ja pljeskavice s koprivom (kuvana kopriva,kuvan krompir, i sargarepa, jaje, luk, prezle) ok je to ali nije hrana :)
Takodje sjajan dodatak svakom rostilju, sampinjoni, tikvice, asparagus, kukuruz, sve na grilu. Kao sto rekoh, to je samo "salata" uz meso :smoke:

Kosta10 legenda !!!

Svaka cast na izdrzljivosti i volji. Mada cenim da ta tvoja ishrana zahteva malo vise para ? :)
Naravno. Ali bitno je da jedem sve zdravo. Nista sto je nezdravo niti gledam, a kamoli da jedem.

Naravno. Ali bitno je da jedem sve zdravo. Nista sto je nezdravo niti gledam, a kamoli da jedem.
Nadam se da nećeš ovo videti :)
Ako ti je za utehu, othranjene su na potpuno prirodan način.
A ljudi su svaštojedi, u zabludi si ako misliš da je ishrana bez namirnica životinjskog porekla nešto prirodno i zdravo.

te3yju4y.jpg

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
KOPRIVA I MASLACAK NA ROSTILJU!!!!!!!!!!!

Nista bez pohovane zive ograde!

[YOUTUBE]rJ1Fc4iDmyM[/YOUTUBE]

Baš se lepo nasmejah :) Neka svako jede šta misli da je zdravo za njega, ali ništa ne može da zameni meso. Ja koliko sam čuo, a ne znam koliko je tačno, da zbog nedostatka unosa mesa vegetarijanci/vegani imaju manje energije. Salate su mi super, ali najviše ih volim u gurmanskoj :D

Ne treba ni preterivati sa roštiljem, ali živimo brz život i mnogi su primorani na brzu hranu, hteli to ili ne. Treba se ipak potruditi ubaciti što više kuvane hrane, povrća, ali mene bi potpuno izbacivanje mesa izludelo. Možda ako si od malih nogu vegetarijanac pa se navikneš, ali odlučiti jednog dana da prestaneš da jedeš meso, jer ćeš kao biti zdraviji, ne bih to mogao - roštilj mi je previše ukusan :d

Napredujemo sa prijavama. Jesam ja pokrenuo ovu priču, ali čekamo ipak šefa da se javi i vidimo konkretno šta, kako, gde i kad.

Nazad
Vrh Dno