Ja sam se iznenadio kada sam saznao da kod nas macke imaju dosta kraci zivotni vek nego u razvijenim zemljama (kucne macke). Kod nas je to do 10 godina, dok je normalno oko 12-15 (17) zavisi kako gde. To mi je i veterinar rekao, ne zna zasto, ali nema da bude sta drugo nego hrana...
:d jos jedan razlog da odes u neku razvijenu zemlju)))
A inace, da su lopovi, lopovi su. Ja sam sreo samo velike i male lopove, postenog jos nisam video...
+1 ali ima izuzetaka. Micca vet sa Bezanije koji je spasio Milu je po meni super lik i dosta puta odem kod njega a on mi covek ne naplati. Onda ga ja castim jer me sramota da da idem po nekoliko puta i uvek pomogne a ja da ne platim nista. Strasno dobar lik
moja životinja jede skušu, koja je isto bogata omegom-3, ali i proteinima, a ulje životinje neće da piju...Možda jedino neki kerovi. Gledao sam na tv-u da je boxer ladno polizao kanticu lepka pa su ga morali nositi pod nož jer mu se stvorila neka grudva u stomaku.Naime, da li je neko probao da svom psu, mački ili nekoj drugoj životinji daje da pije laneno ulje ili da jede ovsene pahuljice u mleku ?
To pitam jer laneno ulje sadrži čak od 48-55 g Omega 3 masnih kiselina, pa ako se zna da ova mast VEOMA blagotvorno deluje na ljude, mislio sam da pitam da li je to isti slučaj i sa psima ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari