Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Ovaj mališa iz Poljske od utorka postaje novi član moje ekipe.
Slika ledja sve govori, u pitanju je Rodezijski Ridžbek, tako da verovatno u narednom periodu neću imati problema sa lavovima ;)

Društvo će da mu prave Kića papagaj i ekipa ribica iz akvarijuma, ekipa mala ali odabrana :guitar:

Prilozi

• lambruspr.JPG
    lambruspr.JPG
    93.1 KB · Pregleda: 292
  • lambru.jpg
    lambru.jpg
    192.1 KB · Pregleda: 390
Kad sam prvi pit video Ridžbeka oduševio sam se. Trenutno nemam uslove za držanje psa jer sam u stanu, ali ako ikad budem uzimao psa biće Ridžbek

Ovaj mališa iz Poljske od utorka postaje novi član moje ekipe.
Slika ledja sve govori, u pitanju je Rodezijski Ridžbek, tako da verovatno u narednom periodu neću imati problema sa lavovima ;)

Društvo će da mu prave Kića papagaj i ekipa ribica iz akvarijuma, ekipa mala ali odabrana :guitar:

Ako nije tajna, za koje novce si ga pazario? Mozes na pm da mi sibnes :)

Ma to je fenomenalna rasa, koja doduse trazi pojacanu fizicku aktivnost, nije bas pas koji se izvede tri puta dnevno po 15 minuta oko bloka. Malo su zeznuti dok ne sazru, mora se sa njima bas dosta raditi, ali nakon dve godine to su psi koje svako moze pozeleti.
Svako ko se malo raspita o ovoj rasi se odmah zaljubi u istu, ali s obzirom da su jako retki na ovim prostorima i cena im je adekvatno visoka. U Srbiji se korektna legla cene od 600 do 1000eur, napolju je to ipak malo skuplje - ali shodno tome bolji je kvalitet i interesantnije su krvne linije. Tako da je verovatno cena najveci razlog zasto ih ima tako malo kod nas.

Bice da je uzrok tome neupucenost u samu rasu. Ne verujem da je lova problem, oni mali sto se nose sada u tasnicama idu i do 900€, pa se otimaju o njih :)

Kakav narod?!

Vidim ovde stvarno ima svakakvog naroda, nisu psi definitivno za svakoga, pas u zavisnosti od pasmine ima manje ili veće potrebe za sagorevanje energije, ako živite u kući ne znači da ga ne treba šetati, najozloglašeniji su upravo psi iz dvorišta jer je njihov socijalni zivot poprilično tanak, najčešće nisu socijalizovani sa drugim psima, životinjama i ljudima. Treba biti poprilično obazriv šta pas treba da radi a sta ne, jer na kraju krajeva ipak od naših reakcija zavise i njihove. Za to sam da svaku agresiju kod pasa treba sankcionisati na vreme jer posle može biti kasno...

Ah da pa da i ja predstavim mog kompanjona, Engleski Bulterijer, godinu ipo star :)

Prilozi

• IMG_20121018_203522.jpg
    IMG_20121018_203522.jpg
    137.5 KB · Pregleda: 242
Ima li neko da preporuci dobro odelo za psa ? Da je vodonepropusno i toplo za ove ledene dane ? Ovo sto sam nalazio na netu nije nista spec. trazim neko da mi traje par godina bar, i da je jako kvalitetno.

Samo mu skrpi nesto ala Frodo Bagins plast :d, vidis kako moj Zika uziva.

zika.jpg

Hahaha ! Ja sam za prvu pomoc odradio nesto slicno od kapuljace stare jakne. Al sutra moram nesto ozbiljnije da uzmem.

Evo kako JJ uziva u prvom snegu sa drugarima

[YOUTUBE]6Hk6ryu98XE[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Moji ast cetvoronozci..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356115899126.jpg
    uploadfromtaptalk1356115899126.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 251
  • uploadfromtaptalk1356115919782.jpg
    uploadfromtaptalk1356115919782.jpg
    76.8 KB · Pregleda: 375
Poslednja izmena:
prelepi su

Šta je bre ovo, samo psi i mačke... :)

RsEudl.jpg

shanac je napisao(la):
daj malo vecu sliku i ide kao pozadina :D

Stvarno hoces sliku? Dacu ti 15Mpix ako bas hoces za desk.

[QUOTE='[Miki] 1080p plox :p:)

Koja je rasa ?:)[/QUOTE]
Ne znam. Bivsa devojka je nasla na Cukarickoj padini posle neke kise dok je bila mrvica, mogla je u saku da stane. Setala onako mokra po nekoj bari. Posto je ona imala rota Zivka je zavrsila kod mene.
Ne znam ni dali je rasna ili je samo cupava niti kako se nasla na ulici ali znam da lepojka i da je ovo macka sa najduzim brkovima koju sam u zivotu video :D Ni na slikama nisam video da macka ovolike brkove ima. Opasno je njuskalo.

Macka je prelepa, devojka se odusevila kada sam joj pokazao!

Prosto neverovatno da je sa ulice... :D

Djole
IMG_4073.jpgIMG_4053.jpg

i kada je malo porastao IMG_6551.jpg

njegova majka Dina
IMG_0178.jpg

Poslednja izmena:
Dunja, nije moja macka, macka sa Djeram pijace, hrane je, pogotovo kada je hladno,a zivi na pijaci.

DSC_0143.jpg

Poslednja izmena:
Sajber - sasvim moguce da je zbog sare Americki Ragdoll, koji pritom ima toliko vece pufnasto krzno. oni su genetski skoro 90% te sare, samo retki Ragdoli imaju drugacije ili skroz arabeska share. vidjao sam mnogo avlijanera, i ovaj bas ne deluje tako, prelep je. A jos samo da kazes gde si ga nasao jer u beogradu ima samo tri uzgajivaca ragdola, i jedan Maine coon-a, i skoro svi su na banovom brdu

phantomr je napisao(la):
Dunja, nije moja macka, macka sa Djeram pijace, hrane je, pogotovo kada je hladno,a zivi na pijaci.

Pogledajte prilog 103117
Jako lepa macka, svidja mi se. Moj komsija drzi prodavnicu i dosla mu neka mackonja i stalno je tu, vise ne ide odatle. Jako je umiljata i voli ljude. Odnela je neka zena kuci, bilo joj zao da bude na hladnom i macka prvom prilikom pobegla i dosla ponovo u prodavnicu :)

Garancija je napisao(la):
Sajber - sasvim moguce da je zbog sare Americki Ragdoll, koji pritom ima toliko vece pufnasto krzno. oni su genetski skoro 90% te sare, samo retki Ragdoli imaju drugacije ili skroz arabeska share. vidjao sam mnogo avlijanera, i ovaj bas ne deluje tako, prelep je. A jos samo da kazes gde si ga nasao jer u beogradu ima samo tri uzgajivaca ragdola, i jedan Maine coon-a, i skoro svi su na banovom brdu
Tog Maine coon-a sam video na slikama, prelep primerak. Zivka je nadjena na cukarickoj padini, iza Maxija, tamo medju zgradama gde su kafici, nije imala vise od 4 nedelje.
Meni Zivka lici i na Norvesku sumsku mada nisam je video sa ovakvom sarom jos uvek. Nije svuda po telu onako dugodlaka kao ragdoll, ima poludugu dlaku ali ima izrazitu "bundu" oko vrata i poprilicno cupav rep. Rasne krvi ima sigrno.
Prve reakcije ljudi su uvek: Jaaaao sto je lepa, koja je rasa? Sta da im kazem kad ne znam.
Evo jos par fotki kad je imala godinu dana:
http://img560.imageshack.us/img560/210/img2386e.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/1781/img2388au.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/8269/img2398q.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/6314/img2401g.jpg

Ako slucajno nadjes nesto sto lici na nju posalji link da vidim ;)

Vrh Dno