Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

Jel koristi neko Foresto ogrlcu za macke? Zanimaju me utisci, jer se secam da je neko pisao kako macke mogu da se udave ako zapnu negde. Moja je kucna macka ali bleji i u dvoristu vecinu vremena kad nije sneg i kisa.

Ampule su 300din. Na isto izadje finansijski. Moja je provela pola dana zakačena na grani na drvetu dok nisam došao sa posla.

samo te od 300 din ne vrede… imaju skuplje malo ali zato sve uniste, mislim da su oko 500-600din, zaboravio sam ime. napisacu kad ponovo kupim (ako se setim)

Ima razlike u ceni od manjih do većih prodavnica. Ja kupujem Strectis (300din) i maca nema buve.

Ja kupujem Bayerovu Advantage i dobra je, jedini problem je sto nikad ne mogu lepo da je stavim jer se macka na sve strane otima. Moram i rukama i nogama da je drzim dok joj druga osoba stavlja to i nikad ne stavi lepo.

nikad neces uspeti lepo da stavis 😂

Stereo noms. :love:

PXL_20210914_165947981~2.jpg

Bića ona kraljica kuće vrlo brzo

Prinova u kući, klinac ga dobio od drugarice:

U retkim trenucima predaha, inače je ekstremno živahan, kako i treba da bude mače njegovog uzrasta :)
Bebica od tri i nešto preko meseci. Raste rapidno, gotovo je udvostručio dužinu za poslednjih tri sedmice.

A od koliko watt-i su vaše mačke?

PXL_20210922_115612660~2.jpg

Naše mačence nije električno, ali je Puma broj 44 :D

Ima i 2,5m omiljeno visoko mesto u vidu vrha narolanog tepiha

E74D1E8E-20FE-45B2-B9BB-44EF685E3A07.jpeg

Cao svima, imam macu od 6 meseci kojoj je pre 6 dana operisana kicma. ima refleks u zadnjim sapama, ali joj uvek joj mehanicki prazne besiku. Vet je rekao da se osecaj u besici moze vratiti za mesec, dva ili nikada. Da li je neko imao neko slicno iskustvo i kako je tekao oporavak? svaka informacija bi mi znacila, posto na internetu ne mogu da nadjem nijednu informaciju ni kako je najbolje negovati takvo mace kod kuce ni kako ide oporavak

Ne postoje neka generalna pravila niti je takvih slučajeva mnogo.
Džekson je u jednoj epizodi imao takav slučaj i pričao o tome. Jedan moj prijatelj je imao sltuaciju sa psom. U principu je isto za sva živa bića.
Postoji pampers za životinje, za sve ostalo treba da se ponašaš najnormalnije. Naravno uz mnogo više pažnje i obzira, ništa drugo.
Mačiči su izuzetno žilavi i iporavak bi trebao da bude brz. Međutim... doktor ti je lepo naveo. Želim ti sreću jer ništa drugo ne može pomoći.

Ne postoje neka generalna pravila niti je takvih slučajeva mnogo.
Džekson je u jednoj epizodi imao takav slučaj i pričao o tome. Jedan moj prijatelj je imao sltuaciju sa psom. U principu je isto za sva živa bića.
Postoji pampers za životinje, za sve ostalo treba da se ponašaš najnormalnije. Naravno uz mnogo više pažnje i obzira, ništa drugo.
Mačiči su izuzetno žilavi i iporavak bi trebao da bude brz. Međutim... doktor ti je lepo naveo. Želim ti sreću jer ništa drugo ne može pomoći.
jel pas od prijatelja uspeo da se oporavi na kraju? da, vidim da uopste nije cest slucaj i da se jako tesko dolazi do bilo kakve informacije. Hvala puno, slusacemo svakako savete lekara, pa se nadamo najboljem

Imaš u temi malo ranije moje iskustvo. Ne bih da pišem ponovo o tome.

Imaš u temi malo ranije moje iskustvo. Ne bih da pišem ponovo o tome.
evo sada sam procitala, sve jasno. i mi se pripremamo na isti scenario ali utesno je da ste sve pokusali. a i ta nova udomljena maca ako sam dobro ispratila ce sigurno uzivati u svom novom domu

20210927_111054.jpg

Lampica. 🤣
Upravo stigla kući sa sterilizacije. 🙂

PXL_20211005_190324214.jpg

srecica mala
ovako je moja izgledala posle sterilizacije :)
5D37AEE5-88F4-4325-9366-359F3596A2E6.jpeg

@illidan Ma ova lujka je i pored posledica anestezije živahna i pokušava da jurca po stanu. Kragna je taman dovoljno sprečava i u tome pored toga što ne može da liže ranu. 😁

Koliko im vremena treba da se oporave? Kad može da im se skine kragna?

Koliko im vremena treba da se oporave? Kad može da im se skine kragna?
7 do 10 dana da se skinu konci, pa tako negde bi trebalo i kragnu da nosi da ne bi čačkala ranu. 🙂
Ja joj skinem kada klopa ili kada mi se uvali u krilo, jer tada mogu da je pratim šta radi i da malo iskulira od nje. 🙂

Nazad
Vrh Dno