Shobe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2005
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
- Matična ploča
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
- RAM
- Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
- GPU
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Storage
- Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
- Zvuk
- Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
- PSU
- Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
- Kućište
- Be Quiet Pure Base 500 FX
- Monitor
- Lenovo L27q-30
- Miš & tastatura
- Logitech M650L & Logitech MX Keys
- Mobilni telefon
- iPhone 8 128GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Konačno sam sastavio relativno skromnu masinu sa 500 FX kucistem (i5 12400, GPU nVidia 4070 super, BeQuiet Straight Power 11 850w napajanje, BeQuiet Shadow Rock 3 cpu Cooler) i zaista sam oduševljen kako se ponasa u radu, a i lepo izgleda. Veoma je tiho u radu (i tokom gaminga), prakticno ga ne čujem, a sistem ostaje hladan. Bas su se dobro pokazali njegovi ventilatori. Jedino sam se “malo” namučio sa kablovima (malo sam tu nevican), jer sam prvo ugradio Cooler, pa tek onda povezivao kablove na ploči. Tu sam se otelio oko ubadanja kablova za napajanje CPUa, jer je Cooler bas veliki.
Takodje, imao sam peh sa staklenim panelom. Kad sam pokušao da ga skinem prvi put (na podu sam radio), posto nije hteo lako da se izvadi kad sam skinuo srafove, kako sam ga trgnuo, tako je malo ćošak panela zakačio pod i odma se razlupao u parčiće. Na svu sreću, nisam još bio skinuo zaštitnu foliju, pa sam ga lako uklonio i počistio. Odmah sam zakukao BeQuietu i na moje iznenadjenje, rekli su da će mi poslati zamenski jer je kuciste još pod garancijom
Mislio sam da taj panel nije pod garancijom. Imali su problema oko slanja posto nismo u EU, ali rekli su da su to prevazišli, pa očekujem da će ga ipak isporuciti. Brzo su mi odgovarali na mailove, svaka pohvala za njih.
Takodje, imao sam peh sa staklenim panelom. Kad sam pokušao da ga skinem prvi put (na podu sam radio), posto nije hteo lako da se izvadi kad sam skinuo srafove, kako sam ga trgnuo, tako je malo ćošak panela zakačio pod i odma se razlupao u parčiće. Na svu sreću, nisam još bio skinuo zaštitnu foliju, pa sam ga lako uklonio i počistio. Odmah sam zakukao BeQuietu i na moje iznenadjenje, rekli su da će mi poslati zamenski jer je kuciste još pod garancijom