Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Koliko ti je bolja baterija sa i bez sata? Mislim mozes imati ti gomilu budjenja, ali ne mora da znaci da to toliko trosi bateriju, naravno ne u svim slucajevima.

ajd da kazem da je razlika cirka pola sata do sat SoT-a... Ono sto mi je cudno je da mislim da nije oduvijek bilo ovako, sada mi je telefon awake po 2 i po sata dnevno, a ranije je bio sat do sat i po (i tad sam koristio moto 360)

Jel mnogo 4% baterije da ode za nekih 7h. Nisam dirao tel uopste to vreme. Imam i log samo ne znam kako preko ttalka da uploadujem isti.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jeste normalno.
Ne možeš preko tt da uploaduješ fajl.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Fascinantni mi onda pojednici sto uspeju celu noc da izvuku bez da im opadne i 1% (videh u s7 temi).

Jel mnogo 4% baterije da ode za nekih 7h. Nisam dirao tel uopste to vreme. Imam i log samo ne znam kako preko ttalka da uploadujem isti.

Okači na zippyshare.com ili bilo koji drugi file hosting.
Dropbox link, one drive link...

Ma realno, kontam da je to ok potrosnja pa nisam ni hteo da se cimam. Ako je kome bitno mogu preko kompjutera da postavim, to je najmanji problem ;)

Fascinantni mi onda pojednici sto uspeju celu noc da izvuku bez da im opadne i 1% (videh u s7 temi).

Ja sam recimo uspevao isto tako da izvučem na G2, ali samo ako ide sa 100% na 99%.
Taj 1% traje dugo sačuvaj Bože..

Sto ne bi mogla novija

Evo sta kaze gazda, ako je na to mislio na prvoj stranici

"Moze, ali da skines lepo verziju koju sam napisao velikim slovima. "

Poslednju verziju uvek treba koristiti, bar BBS nikad nije imao nekih ekscesa, kao sto ih npr ima tapatalk. :p

Treba da napravim jedan edit sto se tice verzija i svega, cim uhvatim vremena, nekog admina, pa cu srediti to, zaboravljam stalno.

Ruter ti pravi problem. Stavi statičku adresu za telefon.
Ovaj battery-monitor takođe, ne znam šta je to. Quick Google nije pomogao, bem li ga.
Uglavnom ruter je problem no 1.

Statička adresa je stavljena odavno.
A ovo drugo je Gsam Battery monitor pro aplikacija.

Ne znam onda zašto imaš sat i po wakelockova zbog rutera :D

Šta je beše rešenje za wlan_rx?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

I ja to imam na 6p [emoji23] ali proveri da li ga to stvarno budi, mislim da on to udara i dok ekran radi jer ukupan awake je nešto smešan (kod mene), dosta manji od tog wakelocka

Sent from my Nexus 6P

Da se disable-uje ipv6 na telefonu.

Meni na nougatu stalno neki awake od android osa i systema. More ovo i bolje.

Screenshot_20161020-234750.png
http://cloud.tapatalk.com/s/58093ccdcfa75/Screenshot_20161020-235222.png?
http://cloud.tapatalk.com/s/58093cd682aff/Screenshot_20161020-235215.png?
http://cloud.tapatalk.com/s/58093ce41a6ca/Screenshot_20161020-235150.png?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nešto ne radi kako treba? Prvi put koristim app pa ne znam baš kako treba sve da se postavi. Ovo što je Đilkoš pisao u prvom postu da se
u settings uključujuči ne mogu da pronađem uopšte... Ništa od toga ja nemam u podešavanjima, verzija 2.1.0.0, android 7.1.1...
Podesavanje aplikacije:
settings > dumpfile > oznacite sve > Process stats, Service Stats (treba root), Alarm Stats(treba root), Network Stats(treba root), CPU States.
> advanced > Iskljucite Google Analytics
> Ukljucite Root Features

Screenshot_20161024-150939.png
Screenshot_20161024-151016.png

Poslednja izmena:
Instaliraj kao sistemsku, ali moraš ručno, samo ga pomeri u /system/app

Meni se taj apk nalazio u system/priv-app bez svog foldera, apk sam prebacio u system/app i opet isto... Meni se čini da se ponaša kao sistemka app, ne mogu ni da je obrišem ovako... Izbacuje mi ovo na početku kada je uključim...
Screenshot_20161024-162457.png

Pa dobro, to je normalno, kad budeš ugasio ekran posle nekog vremena će biti više informacija

Zezalo je i dalje. Isto mi je izbacivalo file could not be read. Zezala me je app sa playstore, evo skinuo ovu sa xda. Som, nisam ni znao da ne mora da se kupuje... Nema veze, bar sam podržao čoveka... Hvala na pomoći u svakom slučaju. Sad da sačekam 4h...

Evo, valjda sam sve ok odradio... Baš puno awake ima... Neka neko baci pogled...

Deep Sleep (): 4 h 8 m 30 s 86.1%
Awake (Screen Off) (): 39 m 44 s 13.8%

Prilozi

• BetterBatteryStats-2016-10-25_030357396.txt
    159.9 KB · Pregleda: 48
Ok ti je to, u tih 39 min je najviše wlan wakelock, odnosno wifi. Probaj da postaviš statičku IP adresu za telefon, ili isključi wifi pa ostavi telefon onda i izvuci log, biće bolje verovatno, ali ništa preterano..

Nazad
Vrh Dno