Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
A da probam da je iz recovery-a instaliram? Da li se onda instalira kao sistemska?
Otidji u google settings nadji lokaciju i iskljuci location reporting i location history, pa onda iskljuci lokaciju telefona, restart i to bi trebalo da bude to. Go smece je isto pravilo haos tako da...
Inace preporucio bih ti jedan clean install.
Objasnjavas mi kao da sam prvi put uzeo tel. u ruke
Pitao sam koja je ulogao tih notifikacija za lokaciju? Jer kada ukljucim gps nekada mu treba jako puno vremena da me locira . Ako je ovo za lokaciju neophodno da me gps nadje brze onda ne bi dirao, jer se gps oslanja i na 3g da bi brze locirao tel. Verovatno ovo nije vise neophodno kod novih tel. ali za moj S2 i te kako ima razlike kada je iskljucen i ukljucen 3g, pogotovo kada promenim i odem negde gde ne ocekuje da me tu vidi.
@ nightshadow
Ako bi mogao jos jednom da bacis bogled na batterystats (2 posta iznad)
Isključi Google backup.Znam,još se nije pojavio ,posle apdejta ali mi deluje da neki google proces jede bateriju.Pre apdejta za noć mi skine par procenata a jutros nakon skidanja sa kabla za sat 5%,nakon toga sma ga restarovao i za narednih 5 stai uz malo upotrebe skinuo je samo 3 %.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari