Da, gps je bio isključen, barem je ikona to pokazivala, slučajno sam ga juče upalio inače je uvek isključen, osim kada vozim bicikl, tada mi sporttracker snima vožnju, ali zbog toga sam poručio power bank.
Ok, nije problem da odradim reset telefona, kada ugasim gps, ukoliko to rešava problem sa gps-om.
U backup sekciji, ne prijavljuje nikakakv problem sa syncom (odnosno ne znam šta da odabrem da vidim da li pravi problem). Uključene su opcije backup my data i automatic restore.
Šta još da proverim oko backupa, da ne srče toliko tokom noći ili je neophodno da radi backup?
Nemam pojma ni da sam koristio ezweather, koristio sam google news and weather(zbog widgeta) ali sam ga greškom obrisao preksinoć, sinoć sam pokušao da instaliram neke druge, ali me nisu zadovoljili pa sam ih uninstall.
Oko rutera... moram da proverim na kom ruteru je bio tokom noći, jer tamo gde spavam voli da se nakači i na komšijski. Mada bi mogao i komšijski ruter da presetujem :smoke:
Mogao bi wifi isto da isključim noću, ali me ne bi čudilo da se neko novi problem pokaže i kod wifi, jer sam i ranije imao nekih problema sa wifi, oko dns, pa moram ručno da ih brišem (pre toga gasim wifi) ne bi li se nakačio na mrežu (i taj problem je poznat kod xperie mini i CM9), ali i to je ok, jer znam proceduru i nije svakih 3 sata

Da li još nešto srče bateriju, odnosno da li na još nešto treba da obratim pažnju?
Mislio sam da kupim novu bateriju, jer je ova stara 4 godine, ali sm želeo da vidim kako ova postojeće radi i uporedim je sa novom.