Šta je novo?

Bazzar.rs

I ja sam imao isporuke iz CE Shop evo danas mi je stigao ruter od njih porucen sa bazzara narucen 15 septembra , oni su iz novih banovca poslali su mi ruter , verovatno dok Bazzar da njima nalog pa oni dok provrere da li ima na lageru , pusti im mejl na [email protected] samo napisi koja je sifra porudzbine i nazvace te ili ti odgovoriti , sto se toga tice korektni su.

Naručio sam 19 SanDisk microSD kartica sa bazzar.rs. Cena je nešto preko 11200 dinara. Umesto 19 kartica maločas mi je stigla samo jedna. Naravno, greške se dešavaju, nije to ništa strašno. Paket je poslao prodavac Refot B. Bitno je da li će i koliko brzo rešiti problem. U toku sledeće nedelje napisaću svoja iskustva sa njima, bila ona pozitivna ili negativna.

Na kraju, iskustva sa Bazzarom su pozitivna. Onlajn podrška je odgovorila odmah i prvog sledećeg radnog dana poslali su pošiljku. SD kartice su jeftinije nego one sa AliExpressa i što je najvažnije kartice su original SanDisk. Kupovina SD kartica sa AliExpressa podseća na lutriju, jer su mi u par navrata stizale kopije koje sam na kraju bacio. Uglavnom, planiram da i ubuduće koristim Bazzar.

Narucio 12 aprila Type C na 3.5MM adapter 180 dinara + postarina(ukupno 430 dinara) poslat navodno u ponedeljak 15 aprila i evo vec 4 dana ga City expres stavlja u skladiste nece da utovari u kombi za isporuku:

Screenshot 2024-04-19 161342.png

Da li je pametno poruciti sa bazara i firme koja salje CE SHOP?

90% tih firmi nema na Google kao što je slučaj i sa ananasom probaj ako piše za 24 sata prihvaćeno verovatno će biti i poslato posle toga 24 do 48 sati, inače izgleda bazzar sad šalje bexom, city expres nije bio kod mene u ponudi pre neki dan kad sam narucio masku za telefon.

a ShopToGo sta mislis? hvala

Save

Htedoh da kupim dijagnostiku za automobil preko Bazzara. Kad sam narucio, video sam da je rok isporuke od 11 do 20 radnih dana !?
Naravno, odustao sam od kupovine.

Pozz.. Treba da kupim memorijske kartice i usb fles memorije....vidim da su na bazeru 3-4x jeftinije nego u winwin, tehnomaniji gigatronu i slicnim.. dok su u bazaru i slicnim prodavnicama tu i tamo isti sa cenama ali imam nalog na bazaru, pa mi najlakse je preko njih .
Zanima me da li si to 100% ORIGINAL memorije sa takvim cenama kakve su u bazaru, ananasu i tim prodavnicama slicnim njima? Na Ali expresu su neke skuplje nego u bazaru? Malo mi je to cudno..

Pa isto je kao u drugim prodavnicama , klasicna online prodavnica kao i svaka u Srbiji , nisu oni ali express sverceri pa da nemaju orginal stvari , sta narucis stize ti Bexom ili City expresom i salju ti racun na mejl posle dostave. Narucivao sam sigurno preko 20 puta preko njih samo jednom nisu imali Aparat za vafle(bakine kolace) a nisu me obavestili pa sam ih kontaktirao na mejl i rekli su da nemaju na stanju pa sam odustao.

Uvedena je nova opcija "Bazzar isporuka" to sam izabrao , zna li neko koja je kurirska sluzba u pitanju? Sledece nedelje mi stize neka jakna sad su akcije 50-60% jakne zbog kraja leta.

Ovakva je prica "Bazzar isporuka" ne isporucuje van Beograda pa zato izaberite bex , bezveze sam izgubio 3 dana tek danas mi je jakna poslata , nisam znao sta se desava morao sam mejl da im posaljem da prebace na bex.

Dostava 650 dinara bexom, 1000 dinara njihovim kuririma. Nisam siguran koliko sve to ima smisla.

Ovakva je prica "Bazzar isporuka" ne isporucuje van Beograda pa zato izaberite bex , bezveze sam izgubio 3 dana tek danas mi je jakna poslata , nisam znao sta se desava morao sam mejl da im posaljem da prebace na bex.
Мени стиже регуларно а живим ван Београда
Dostava 650 dinara bexom, 1000 dinara njihovim kuririma. Nisam siguran koliko sve to ima smisla.
Раније је било јефтиније. Повраћај робе бесплатан.
Narucio 12 aprila Type C na 3.5MM adapter 180 dinara + postarina(ukupno 430 dinara) poslat navodno u ponedeljak 15 aprila i evo vec 4 dana ga City expres stavlja u skladiste nece da utovari u kombi za isporuku:

Pogledajte prilog 438952
City се доста побољшао око испоруке. Да је среће и други достављачи да раде тако.

Zasto bi uopste koristio bazzar isporuku koja ima duplo skuplje postarine u odnosu na bex?

Зна ли неко који префикс треба да се дода за праћење BeX пошиљке коју шаље CE Shop? Базар је дојавио само четвороцифрен број који не ради?

За CityExpress је требало да се склони први кец, али ово је сада ново.

Nazad
Vrh Dno