Naravno da to nije istina, jako lako ih ubijes, samo treba da znas njihove prednosti i nedostatke i samim tim da primenis odgovarajucu taktiku. To ti je 70% posla, 20% skill, 10% sreca.Tako sam ih nazvao zato sto su tako predstavljeni u igri treba ti citava vojska da ih ubijes a oni tebe taknu i mrtav si komedija cista. Nisam ni rekao da nisu postojali. Meni je to glupo sada nekom je zanimljivo, iskreno jedinicu nisam igrao jos od oktobra 2017 tako da se ne secam tacno imena super vojnika
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Aaaaah, pa moras inicijaciju da prodjes :dOvi Squad conquest dosta dobar mod,kontam 2 squada na discordu,ili ts,uhodani,ima da pale i žare
Oću u klan,ovije SJC me ne šmirglaju 2%.Idem kod germana,ili poljaka....slovački znam,tamo ću![]()
E Baho druze secam se da sam morao na bojistu mnogo dobro da se pokazem da bi me veliki vodja 3MAJ((Falcon) primetio cak je morao moj dobar drug Sloba (lopatar) da pregovaraNem pojma,poslao zahtev za inicijaciju,čim sam kupio BFV,spreman da gazim topli pepel,čak i pile iz lidla da žrtvujem,ako treba![]()
Nisi jedini. Nadao sam se da nece kresati poslije updatea ali se isto desava. 2-3 puta u igri, istina ali stalno pri server izboru.
monitor radi na 72Hz, i jeste, ukljucen je V-sync, jer mi se cini da je nekako stabilnija slika sa njim ukljucenim.....
a sta sa ovim sto mi povremeno secne u Narviku i Rotterdamu, ima li leka tome?
Covece pa zar ti u FPS igri ne smeta grozan lag od Vsynca? Gasi bre to![]()
il' sam ja lud, ali meni se slika cini daleko stabilnija sa V-sync, pogotovu u BF1, tu sve na ultra, bukvalno stoji zakucano na 72fps i klizi
aj probacu danas kad dodjem kuci s posla da iskljucim
Probaj mozda i da ugasis one efekte lens, vignete i sta vec jos ima, dobices jos par frejma tu. Ali ozbiljno probaj sa ugasenim Vsyncom, videces da je fluidnije a za ovakav tip igre ti je i bolje nego da izgleda ne znam kako lepo. Ja drzim ugasen Vsync i ima cepkanja kad mi frejmovi predju osvezenje monitora ali sta me briga, nek i izgleda ruzno ali mi je fluidnost u mp igri bitnija. Ne znam mozda i texture malo smanji, ultra na 3gb 1060 bas mislim da ne ide![]()
Vsync sihronizira FPS na fekvenciju monitora Ako je monitor 60Hz, bice 60FPS itd. To je da ukloni tearing.
Ja sam svoj monitor OC na 72Hz, toliko je moglo.Covece pa zar ti u FPS igri ne smeta grozan lag od Vsynca? Gasi bre to
BTW kakav ti je to monitor od 72hz? Prvi put cujem za tako nesto![]()
Vsync može opako da zeza i da izaziva mikro seckanje i trzanje....u suštini ga treba izbegavati. Bolje je staviti ako ima opcija da FPS bude maks brzini osvežavanja monitora efekat je sličan, a manje zeza.
Zato postoje gsync ili freesync (barem oni sa dobrim range-om) monitori.![]()
Pa nista ti ne znaci posto nemas Amd kartu.pa na ovom monitoru imam opciju freesync da ukljucim...... sta dobijam sa njom? ali pise kad udjem u opcije, ako koristim AMD graficku kartu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari