Igra je vrh. Ne znam sto ljudi samo cvile kad ginu, navikli na single player igre gdje na easy hebu nesrecni AI i sad onda kmece u mp sto se drugi igraci ne ponasaju tako. Brate mehanika je svima ista.
Igra nije vrh. Bice valjda ok kada je opeglaju ali dotle... Onako, pocinjem da se navikavam na stvari koje ne valjaju ali necu ih nikada prihvatiti, samo manje kukam. Igrao sam sve BF naslove i ovo je onako. Hajde, igramo svi drugari sve naslove, igramo i ovaj, niko realno nije odusevljen.Igra je vrh. Ne znam sto ljudi samo cvile kad ginu, navikli na single player igre gdje na easy hebu nesrecni AI i sad onda kmece u mp sto se drugi igraci ne ponasaju tako. Brate mehanika je svima ista.
Igra je ok ko i svaki BF, ali ja ne znam sto menjaju stvari dramaticno u svakom delu. Tipa u BF1 da ti se health vraca, avioni popravljaju u vazduhu samo od sebe, pa sada u BF 5 ipak im se to ne svidja pa ubace neki attrition. Zar nije bolje biti konzistentan, postaviti par principa u startu i posle sitno nadogradjivati i menjati, ali ne menjati bitno srz igre.
Npr u prvom bf, 1942, da bi popravio avion morao si da sletis u negde daleko na kraju mape da te niko ne ubije, izvadi cekic i poravis avion. Da ga dopunis moras da preletis preko aerodroma ili cak sletis bese, ne secam se. Sto ima logike i normalno je, jer time ne moras svakim patchom da nerfujes snagu aviona i slicno jer je i normalno da kad te neko bombarduje odvali te od zivota, ali ne moze to da uradi 5x u 2 minuta.
Ako te neko upuca ili ti medic baci health, ako umres on te ozivi. A ne da se svakom vraca health posle 30 sekundi, ozviljavaju te ljudi koji nisu medic, ali jesu u squadu i sl. Ili tek da neko roka v rockets iz vedra neba, glupost.
Isto i za nacin progresije i slicno, ono sto je bilo u BF4 je vrh, zasto menjati dobru stvar. Ne vidim, svi bi bili srecni da postavis stvari jednom i drzis se osnova, a ne stalno da moras da ucis sve ispocetka.
Isto i za nacin progresije i slicno, ono sto je bilo u BF4 je vrh, zasto menjati dobru stvar. Ne vidim, svi bi bili srecni da postavis stvari jednom i drzis se osnova, a ne stalno da moras da ucis sve ispocetka.
Pa dobro, nije cod od uvek losa igra pa da je greh iskoristiti nesto iz nje. V rocket je sto se mene tice bas bruka dodatak igri i stvarno moze da olaksa zivot prilikom osvajanja nekog objektiva.V rockets je poklon, CoD igracima.
Sta mislis, kada izadje sledeci BF, ali u sadasnjem vremenu, sta ce zameniti v rockets? [emoji57]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Da li ova Tides of War progresija za otkljucavanje oruzija vazi i nakon isteka datuma? Hocu li moci u svakom trenutku ako ispunim zadatke da otklucam npr. ovaj nov Vickers MMG?
Sam ti skida kada dodje do datuma kada si prvi put uplatio tako bi trebalo.danas je mesec dana kako sam kupio origin premier da bi mogao da igram bf5 i jos neke naslove, hoce to sam da mi skine sa kartice, ili moram sam da uplatim, zna li ko?
Nemaš snajperiste spotere
Ja pola partije provedem u čkiljenju kroz ono sokoćalo, a spot assist se samo kotrlja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari