Šta je novo?

Battlefield V

ja imam bf1 kupljen, a ostale su mi preko origina - premier nalog, ali ne vidim tu ponudu nigde i dalje....

Kao što napisah iznad, greška je do njih, trebali bi da reše problem, ima vas još koji ne vidite ponudu...

ali svakako mislim da cu ostati na premier varijanti, i da necu kupovati igru.... 15eur mesecno mi je ok, a poskidao sam sve i svasta od igara koje preko premiera imam pristup pa mi je to nekako OK i isplativo,
bf1 sam kupio jer je bila smesna ona akcijska cena za full pack, a i smatram ga remek delom multiplayera, imam ga i na PS4 pro a i na PC, tako da njega zelim da imam u vlasnistvu :D
a bf5 tek treba da mi se pokaze u punom sjaju :)

Nešta su zabrljali....nemogu ništa živo ubit,a partija neki TwistyNipNip 40+:5 kd ratio,sad dali sam paničar ili šta,al ko čiter

i meni neke stvari nisu bas jasne u ovoj igri...... recimo, igram zadnjih dana sa sebstlader 1916 puskom, nekako mi je gotivna..... ja koga god sibnem sa njom, ako nije headshot, moram u vecini 3 puta da ga dobijem metkom da bi ga ubio, samo u malom broju slucajeva izginu posle 2 metka....... nebrojeno puta me odvale sa istom puskom i to samo jednim metkom, a nije headshot..... tako da mi tu nista nije jasno...... a tek sto shibaju sa KE7 i Lewis gunom, sa po kilometra, za Boga ne pitaju, a skidaju ko sa najpreciznijim snajperom, a ono teski puskomitraljezi u pitanju, neprecizni do bola.....

Mijenjali su TTK. Radit ce balans koliko bude trajao ciklus igre. Prije je to bilo svakog DLC-a kada bi stizalo novo oružje. Ne znam kako ce u petici biti.

pa ako su menjali, ali kako nije isto prema meni i kad ja bijem?
i nije to sto ja pricam od juce od novog patcha, ima to vec vise dana....

Poslednja izmena:
Igra je vrh. Ne znam sto ljudi samo cvile kad ginu, navikli na single player igre gdje na easy hebu nesrecni AI i sad onda kmece u mp sto se drugi igraci ne ponasaju tako. Brate mehanika je svima ista.

Odigrao par partija... Oh boy, opet mučenje dok se ne nauče mape... Svaki bf isto počinjem, jurcam ko obezglavljena kokoška... Ali leći će sve na svoje mesto ubrzo.

Igra je vrh. Ne znam sto ljudi samo cvile kad ginu, navikli na single player igre gdje na easy hebu nesrecni AI i sad onda kmece u mp sto se drugi igraci ne ponasaju tako. Brate mehanika je svima ista.

single player ne igram uopste, samo komentarisem nesto kako meni izgleda....

a inace, celo vece igram conquest, kako na red dodje nova mapa panzerstorm ili kako se vec zove, pola ljudi ode sa servera.....

Poslednja izmena:
Igra nije vrh. Bice valjda ok kada je opeglaju ali dotle... Onako, pocinjem da se navikavam na stvari koje ne valjaju ali necu ih nikada prihvatiti, samo manje kukam. Igrao sam sve BF naslove i ovo je onako. Hajde, igramo svi drugari sve naslove, igramo i ovaj, niko realno nije odusevljen.

Tapatalk from Poco loco

Ne vidim ni jednu stvar koja je losija od BF4 i BF1 sem vise bugova i manje contenta sto je logicno obzirom da je igra izasla prije 7 dana. Sve ostalo je bolje. Ne postoji ni jedna igra ovog tipa i kompleksnosti i velicine koja je do koljena BF5 sem drugih BF naslova a opet te igre cesto imaju bolje ocjene jer ljudi prosto nisu realni i zele nesto od Dice-a a ni sami ne znaju sta. A ovamo izadje kanta od PUBG-a ili brdo ww2 shootera koji se trenutno vrte i svaki je tragikomika u poredjenju sa BF5. Obicna djecica, gledam na redditu pola dana kmece kako ne mogu da uoce protivnika a onda pola kako ne mogu da stave tetovazu na obrvu. Eto ta tetovaza je toliko bitna iako si corav ko kokos i sto uopste niko na to ne obraca paznju. Al takav krelac ce na sva zvona da zvoni kako je igra s*anje.

Igra je ok ko i svaki BF, ali ja ne znam sto menjaju stvari dramaticno u svakom delu. Tipa u BF1 da ti se health vraca, avioni popravljaju u vazduhu samo od sebe, pa sada u BF 5 ipak im se to ne svidja pa ubace neki attrition. Zar nije bolje biti konzistentan, postaviti par principa u startu i posle sitno nadogradjivati i menjati, ali ne menjati bitno srz igre.

Npr u prvom bf, 1942, da bi popravio avion morao si da sletis u negde daleko na kraju mape da te niko ne ubije, izvadi cekic i poravis avion. Da ga dopunis moras da preletis preko aerodroma ili cak sletis bese, ne secam se. Sto ima logike i normalno je, jer time ne moras svakim patchom da nerfujes snagu aviona i slicno jer je i normalno da kad te neko bombarduje odvali te od zivota, ali ne moze to da uradi 5x u 2 minuta.

Ako te neko upuca ili ti medic baci health, ako umres on te ozivi. A ne da se svakom vraca health posle 30 sekundi, ozviljavaju te ljudi koji nisu medic, ali jesu u squadu i sl. Ili tek da neko roka v rockets iz vedra neba, glupost.

Isto i za nacin progresije i slicno, ono sto je bilo u BF4 je vrh, zasto menjati dobru stvar. Ne vidim, svi bi bili srecni da postavis stvari jednom i drzis se osnova, a ne stalno da moras da ucis sve ispocetka.

V rockets je poklon, CoD igracima.
Sta mislis, kada izadje sledeci BF, ali u sadasnjem vremenu, sta ce zameniti v rockets? [emoji57]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Igra je ok ko i svaki BF, ali ja ne znam sto menjaju stvari dramaticno u svakom delu. Tipa u BF1 da ti se health vraca, avioni popravljaju u vazduhu samo od sebe, pa sada u BF 5 ipak im se to ne svidja pa ubace neki attrition. Zar nije bolje biti konzistentan, postaviti par principa u startu i posle sitno nadogradjivati i menjati, ali ne menjati bitno srz igre.

Npr u prvom bf, 1942, da bi popravio avion morao si da sletis u negde daleko na kraju mape da te niko ne ubije, izvadi cekic i poravis avion. Da ga dopunis moras da preletis preko aerodroma ili cak sletis bese, ne secam se. Sto ima logike i normalno je, jer time ne moras svakim patchom da nerfujes snagu aviona i slicno jer je i normalno da kad te neko bombarduje odvali te od zivota, ali ne moze to da uradi 5x u 2 minuta.

Ako te neko upuca ili ti medic baci health, ako umres on te ozivi. A ne da se svakom vraca health posle 30 sekundi, ozviljavaju te ljudi koji nisu medic, ali jesu u squadu i sl. Ili tek da neko roka v rockets iz vedra neba, glupost.

Isto i za nacin progresije i slicno, ono sto je bilo u BF4 je vrh, zasto menjati dobru stvar. Ne vidim, svi bi bili srecni da postavis stvari jednom i drzis se osnova, a ne stalno da moras da ucis sve ispocetka.

Kad bi svaki naslov bio isti kao prethodni, zvalo bi se CoD.

Da, totalno su zakomplikovali progresiju... Evo vise vremena sam proveo u menijima do sada nego u igri, dok skontam sta i kako budzim...

Da li ova Tides of War progresija za otkljucavanje oruzija vazi i nakon isteka datuma? Hocu li moci u svakom trenutku ako ispunim zadatke da otklucam npr. ovaj nov Vickers MMG?

V rockets je poklon, CoD igracima.
Sta mislis, kada izadje sledeci BF, ali u sadasnjem vremenu, sta ce zameniti v rockets? [emoji57]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa dobro, nije cod od uvek losa igra pa da je greh iskoristiti nesto iz nje. V rocket je sto se mene tice bas bruka dodatak igri i stvarno moze da olaksa zivot prilikom osvajanja nekog objektiva.

Cod je jedna vrsta igre bf druga, obe imaju ogroman komjuniti. Prva igra koja iskoristi pozitivne aspekte i jedne i druge igre i zapakuje u jednu celinu ima lepo da se opari.

Da li ova Tides of War progresija za otkljucavanje oruzija vazi i nakon isteka datuma? Hocu li moci u svakom trenutku ako ispunim zadatke da otklucam npr. ovaj nov Vickers MMG?

Ne neces moci kad istekne taj datum,ali su rekli da ce kasnije moci da se otkljuca,ali ne i kako.

E majke im ga... Ne svidja mi se, volim da otkljucavam oruzija svojim tempom, ovako ce samo forsirati ljude da se skroz fokusiraju na bezvezne zadatke umesto na objektive. Jos ako budu zakljucali ta oruzija iza paywall nakon isteka tog perioda... Premium cemo od blata praviti.

Cekaj, a gde su ta oruzja?
Npr., pise mi, 8/11 oruzja, ali kada udjem, njih nema?

au jel moguce da ovaj v-sync kad je ukljucen toliko ubija FPS? dva dana mi i bf5 i bf1 brljaju sa fps, skace dole gore, uzas, pa sam pomislio da su oni tamo nesto opet brljali, kad sad vidim da se u obe igre v-sync cudnovato sam od sebe ukljucio..... iskljucio ga , i sad opet sve normalno ide........

danas je mesec dana kako sam kupio origin premier da bi mogao da igram bf5 i jos neke naslove, hoce to sam da mi skine sa kartice, ili moram sam da uplatim, zna li ko?

danas je mesec dana kako sam kupio origin premier da bi mogao da igram bf5 i jos neke naslove, hoce to sam da mi skine sa kartice, ili moram sam da uplatim, zna li ko?
Sam ti skida kada dodje do datuma kada si prvi put uplatio tako bi trebalo.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Pise da je danas next billing date, ali jos nista nije skinuo.....

nego, danas prvi put igrah kao support, dobio 2 klase, i kad odaberem MG34, drugo po redu oruzje, nece da mi da da se respawnujem, kaze, odabrana klasa krsi pravila servera....?!?

Poslednja izmena:
Odigrao prvih desetak sati, sve mape, sve klase i sva vozila. Ajde nekako ću mape naučiti, nije problem ali zaboga, i dalje nisu rešili vidljivost protivnika. Još od bete se mučim da uočim protivnika, sve čkiljim u monitor. Tipa ona mapa Twisted Steel, mnogo je lišća, trave i svega ostalog, ništa živo ne vidim. Ili na Devastation kada u crkvi polegaju u uglovima gde je mračno... Katastrofa. I svaka mapa je takva, eventualno je na Aerodromu nešto lakše. Koliko sam u bf4 u početku kukao na vidljivost na Zavodu, to je ništa u poređenju sa ovim, još tada je bilo 3d spotting.

Avioni su i dalje dosta odvojeni od borbi na zemlji, ko da su dve igre. Ajde bombarderi još i nešto mogu da urade, u stvari dosta toga ali ostali... Totalno nebitni. Sviđa mi se što sada sve klase na početku imaju nešto protiv tenkova, osim medica. I što je otključan Panzerfaust od početka. U beti su tenkovi bili mnogo moćni, znao sam da celu partiju provedem po obodu mape i skljupljam killove bez problema a inače nemam pojma da igram sa tenkovima. Sada treba malo više taktizirati.

Rekoh za progresiju, skroz zakomplikovali. Zarađuje se XP za milion stvari i sve je nekako raštrkano. Intuitivnosti nula. I opet ona glupost gde se može raditi ograničen broj assignment-a, sada su stavili 4. Ok, to plus daily assignments i Chapter assignments. Al najveća glupost je ovo sa Tides of War progresijom. Srećom pa je ovaj nov MMG odmah na početku i zadaci su lagani pa sam ga odmah otključao. Ali na primer sledeće dve nedelje neću imati puno vremena za BF, i šta da su stavili novo oružje na kraju te progresije? Bas, baš, bez sluha za igrače.

Za vidljivost eventualno mozes ugasiti TAA, izgleda jako ruzno ali nema tog blura koji doprinosi manjoj vidljivosti.

I povecaj osvetljenje u igri.Na otvorenom i nema neke razlike,ali u mracnim delovima-pomaze.

Nemaš snajperiste spotere :)

Ja pola partije provedem u čkiljenju kroz ono sokoćalo, a spot assist se samo kotrlja...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Vrh Dno