- Učlanjen(a)
- 04.08.2011
- Poena
- 525
Koliko treba da se predje single player?
Evo koristan sajt: https://howlongtobeat.com/game.php?id=57352
Poslednja izmena:
Koliko treba da se predje single player?
Znam sve to, igram bf od 1942. Nego sam pisao gore, ne vidim odakle neko puca na mene jer se vojnici slabo izdvajaju od okoline zbog lošeg modela osvetljenja, Glenn je fino to ilustrovao. U prethodnom igrama se kosilo sa pameću da ležiš nepomičan u šteku, ovde je to način života. Tako da kada neko zapuca na mene više se ni ne trudim da odgovorim, osim ako nije baš, baš očigledan i otvoren sto posto. Nego u zaklon, smoke ako treba i bežanija do bolje pozicije ili se skroz sklonim.
E da, šta je sa Kill cam? Ne prikazuje mi odakle me je neko ubio.
Po mojim kriteriumima dokle god moram 2 puta da pogodim coveka iz snajpera da bi ga utepo to je casual. U igri gde su pokretne mete udaljene i po kilometar, ja coveka moram da pogodim 2 puta. Ova pojava mi je vec dugo u bfu smesna.
@Kurttrasel, probaj cod ww2, tamo nemoras dva puta snajperom, mozes i malo pored njega, jednom, a on gine 100%![]()
A problem tek nastaje zbog lose sinhronizacije pa ti udaljeni protivnici deluju kao da plutaju umesto da trce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari