[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
To sa respawn-om je sada jos gore. U BF1 te makar respawn-uje dalje od neprijatelja, ovde ne. Barem ne jos uvek.Od BF3 imaju problema sa spawn-om, koliko puta sam se stvorio ispred cevke protivnickog tenka. Meni iskreno odgovara da je sporija igra, zato sam i propustio BF1, mnogo nerealno kretanje i brzina.
Ne znam, meni ovo vise lici na BF nego 4 i 1. Ali stoji sve sto je @Falcon rekao, ne zna se sta dobijas ako pazaris igru.
Sto kaze Falcon, ovom igrom gube core. Retko koji BF naslov nismo preoderovali ali sada na prste jedne ruke mogu da prebrojim ljude iz klana. Takodje sam uradio preoder samo da probam i betu odmah posto necu moci za vikend i predao sam zahtev za ponistavanjem malopre, cim sam izasao iz igre.
Ovo nije Battlefield ma sta drugi pricali. Ova igra je trebala da nosi naziv Bad Company 3. Alave se za kintu bzvz pa su kao morali odmah da izbace novi naslov a realno, ispicali su WW2 naslov za dzaba i proci ce losije nego sa BF1. Sve sto su trebalo da urade je promene skinove, malo srede ta oruzja i spoting kao sto su uradili, dodaju par jeftinih fora i da se kupaju u parama.
Ovako ce zbog BR koji je kao aktuelan i zbog nekih gluposti da izgube core igraca iako je diskutabilno koga to zele novog da privuku.
Za sada sam najblizi tome da uopste ne kupim igru ali konacnu odluku dajem kada igra izadje. Do tada, daleko im lepa kuca.