Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Haters gonna hate. :D

BF_sat.jpg

Jos malo, jel neko spreman?

Opaaa, idemooo...
ezgif_2102168089.gif

Jos ne radi kod nas, krece za 24h i 33 min.
bf_preload.jpg

Ja sam bajdbukkajndofagaj i ne zanima me taj vpr vrkaraund. Bice vremena za igranje...

Brate ne bih se ja na tvom mestu previse radovao Battlefield 4 dlc-u... :) Al dobro svako ima pravo na svoje misljenje i sta ce da igra i ja to prihvatam uvek :) Uzivaj u igri tj pardon u glitchevima i bagovima koje ces dobiti :)

Izvozao sam skorasnju betu koliko je moglo. Meni se dopada igra, i nema nista bolje za igranje. I ne vidim da ce biti uskoro.

Izvozao sam skorasnju betu koliko je moglo. Meni se dopada igra, i nema nista bolje za igranje. I ne vidim da ce biti uskoro.

Pa tu jesi u pravu, ne vidim nesto u skorije vreme da ce izbaciti a da ima kvalitetan MP.. Ja necu da se zalecem odma sa ovim, ako posle 2,3 meseca ljudi budu i dalje zadovoljni ovim pruzicu mu sansu :)

Znaci drugari hotmail konto mi je zakljucan i nikako ne mogu da ga resetujem. Sto je najgore za taj konto mi je Origin vezan, sada sta ja tu mogu, da mjenjam email adressu ne mogu jer ce mi doci verification email a ja ne mogu da ga potvrdim jer nemam pristup kontu.
Sta se tu moze uraditi?

Poslednja izmena:
Kontaktiraj origin support,neka ti prebace igre na neki drugi mail.
Meni su igre prebacene,posto mi je neko hakovao mail,i upao na origin.
Taj mail,ja i dalje koristim,ali za origin vise ne moze.

Mislim da ce ti traziti i dokaz o kupovini neke igre,kao npr. serijski broj.

Poslednja izmena:
Možeš da probaš da kontaktiraš origin support, neki dokaz da su igre sa acc-a tvoje, tvoji lični podaci gde je najvažniji datum rođenja, trebalo bi da budu dovoljni da ti pomognu.

Eh super hvala vam, imam serijske brojeve od skoro svih igara, valjda ce biti dovoljno :)

EDIT: nazvali su me i rijesili smo zajedno problem za 5min 10/10 :)

Poslednja izmena:
Vozi neko?
THE BLOCK .. kakva mapa :)

[youtube]XJLuQ6An63k[/youtube]

Transfer blama dok gledam kako drugi igraju. Sta je EA uradio od jos jednog serijala...

Ako ja podrzavam neka kupuju!
Ovce ne bi smele da imaju poslovnu sposobnost, ali kad je vec imaju bolje neka ih sisa EA nego da finansiraju terorizam i statijaznam.

Za ovako nešto monstrozno samo bi retard mogao da da novac... Ne videh nigde info koliko je jadnika dalo keša za ovo smeće?

Koliko hejta :eyebrows:

Prvo - svidja mi se igra. Drugo - kupio sam je :banana: Uzecu i premium :banana: možda zato što mi ta suma zaista nije velika,i prilično brzo je zaradim.
A već vidim da će biti vikenda i vikenda uz heist, umesto u kafani.
Treće - zato što sam BF:H kupio za 1 (jedan) Euro. Objasniću do kraja meseca kako me je izašao toliko.
Uzgred - Da proslavim Hardline počastio sam se i Cooler Master Octane setom na promociji. Mada sam već vratio stari set, bolji je...
Pozzz :guitar:

Poslednja izmena:
Koji hejt ti ovde vidiš majke ti? Igra je đubre za 2015/ 2016 sezonu i to je fakat. ***, bc2 je remek delo za ovo, a koliko je mator. A i ne vidim da je neko baš tebe prozvao, za svoj novac kupuj šta ti je volja....

Koliko hejta :eyebrows:

Prvo - svidja mi se igra. Drugo - kupio sam je :banana: Uzecu i premium :banana: možda zato što mi ta suma zaista nije velika,i prilično brzo je zaradim.
A već vidim da će biti vikenda i vikenda uz heist, umesto u kafani.
Treće - zato što sam BF:H kupio za 1 (jedan) Euro. Objasniću do kraja meseca kako me je izašao toliko.
Uzgred - Da proslavim Hardline počastio sam se i Cooler Master Octane setom na promociji. Mada sam već vratio stari set, bolji je...
Pozzz :guitar:

Jel si se vozao kaucom?

Koji hejt ti ovde vidiš majke ti?

Za ovako nešto monstrozno samo bi retard mogao da da novac... Ne videh nigde info koliko je jadnika dalo keša za ovo smeće?

Meni je ova terminologija (retard, jadnik) malopreviše. Ipak pričaš o kupcima, a ne o igri ako sam dobro shvatio ?

Nisam našao kauč :trust: slabo igram dust bowl.

P.S. ako su nešto savladali - to je optimizacija. Svaka im čast, na 270x igra 'leti' sa svim efektima na high,1920 i vsinkom.

Poslednja izmena:
Ma jok, opusti se. Omašio si poentu, no nebitno. Sviđa ti se gejm, kupio si ga i dalje nema rasprave,bar za mene.

Nazad
Vrh Dno