Šta je novo?

Battlefield: Hardline

CoD je ubio MoH još pre četvorke. A četvorka je napravila haos sa MP, koji niko nije ni ocekivao da bude. SP je i dalje bitan, samo zapostavljen. Recimo MoH zadnji je bolji od zadnjih CoD-ova što se tiče kampanje, ima mnogo manje patetike (iako je ima), zajedno sa patriotskim glupostima.

image_326822_full.jpg

image_326819_full.jpg

image_326816_full.jpg

Poslednja izmena:
Medik box jedini minu a to sto ista izgra izlazi kroz 3 dijela nije tema diskusije.. cool story bro.

Singleplayer će možda biti zanimljiv. Multiplayer ozbiljno sumnjam, jer sam igrao prvu betu. Ako su pametni daće drugu da se vidi da li eventualno vredi.

^ Nemoj da te EA vara sa ovim trailerima i SS-ovima koje su postavili.. Polako zivi bili pa videli njihov krajni proizvod + Premium :mad:

Ja verujem da sam subjektivan,ali ne mogu da pojmim da neko posle katastrofe zvane BF4(meni je i BF3 bio katastrofa,za pocetak barem sto se tice dizajna mapa) moze da razmislja da preorderuje Hardline.
Samo naivni. Ništa dok ne izađe i ne bude utvrđeno. Ja čekam BF5 možda da kupim ako valja.

Više nikada ne preorderujem igre nakon bf4. Iako ga igram sada sa uživanjem ne mogu da zaboravim onu katastrofu kada je igra izašla i za koju je trebalo baš puno vremena dok se nije dovela u neko iole prihvatljivo stanje.

Kad izlazi ?
Nisam pratio temu pa da ne listam sad :)

Bice ovo jos jedna tuzna igra, niko nije ni sumLJao, izgleda da se EA i DICE bas lepo zabavljaju, gameplay deluje kao neka igra sa sege od pre 15 godina, NFS sa puskama :wall:

Video je dug i naporan za gledanje, verujem da imate pametnija posla pa pogledajte samo minut, dva posle 7:00.

Poslednja izmena:
Uglavnom igraci imaju jednak nivo entuzijazma kada neko pomene Hardline. Nadam se da ce biti dovoljno disciplinovani sto se tice preordera.

O, da, imam entizijazam još više nego za BF4, koji nisam kupio. A BF3 sam uzeo čim je izašao.

Sudar dva automobila je na nivou autića sa vašara, igra stvarno deluje smešno i besciljno.
Sva sreća pa sam odustao od MP naslova generalno, bolje mi je to vreme da provedem u SP kampanji, ovaj MP mi je baš gubljenje vremena (iz mog ugla, naravno)

Treba da daju još jednu betu da se vidi šta su uradili sa MP, iz prve sam izvukao da je nikakav. Osim što imam policijska kola sa rotacijom.

O, da, imam entizijazam još više nego za BF4, koji nisam kupio. A BF3 sam uzeo čim je izašao
Bas kao i ja!Meni je u najlepsem secanju ostao Battlefield:Bad Company 2,tu sam se bas naigrao!
Sva sreća pa sam odustao od MP naslova generalno
Ja ne mogu da podnesem citere,prosto mi se ne igra kada znam da nista nije vezano sa skilom,a to me ubija u pojam!

Poslednja izmena:
Zar ce ovaj Hardline stvarno neko da kupuje?

Ja ne mogu da podnesem citere,prosto mi se ne igra kada znam da nista nije vezano sa skilom,a to me ubija u pojam!

Jedini lek je perma ban naloga, kao što "Steam VAC Ban" radi, pa kome se svidja neka se igra sa vatrom, nemam ništa protiv, ali sad su se poavili makro čiteri za koje nema leka, oni su ogroman problem

Poslednja izmena:
Bice ovo jos jedna tuzna igra, niko nije ni sumLJao, izgleda da se EA i DICE bas lepo zabavljaju, gameplay deluje kao neka igra sa sege od pre 15 godina, NFS sa puskama :wall:

Video je dug i naporan za gledanje, verujem da imate pametnija posla pa pogledajte samo minut, dva posle 7:00.

Koje smece ja ne mogu da verujem! :mad:

Ovo je zesce vnugo :( Na zalost, ima ljudi koji ce i ovo kupiti....

Ahahah placem :D

Vrh Dno