- Učlanjen(a)
- 13.05.2010
- Poena
- 270
BF je konacno postao punokrvna igra - za prosecan smartfon. Kao da gledam trailer za neki modern combat awesome xtreme 2014. Dno.
+1 😀
BF je konacno postao punokrvna igra - za prosecan smartfon. Kao da gledam trailer za neki modern combat awesome xtreme 2014. Dno.
Medal of Honor je nekada bio hit. Otprilike je propao nakon što su otišli da rade na CoD.
First look...
Samo naivni. Ništa dok ne izađe i ne bude utvrđeno. Ja čekam BF5 možda da kupim ako valja.Ja verujem da sam subjektivan,ali ne mogu da pojmim da neko posle katastrofe zvane BF4(meni je i BF3 bio katastrofa,za pocetak barem sto se tice dizajna mapa) moze da razmislja da preorderuje Hardline.
Bas kao i ja!Meni je u najlepsem secanju ostao Battlefield:Bad Company 2,tu sam se bas naigrao!O, da, imam entizijazam još više nego za BF4, koji nisam kupio. A BF3 sam uzeo čim je izašao
Ja ne mogu da podnesem citere,prosto mi se ne igra kada znam da nista nije vezano sa skilom,a to me ubija u pojam!Sva sreća pa sam odustao od MP naslova generalno
Ja ne mogu da podnesem citere,prosto mi se ne igra kada znam da nista nije vezano sa skilom,a to me ubija u pojam!
Zar ce ovaj Hardline stvarno neko da kupuje?
Bice ovo jos jedna tuzna igra, niko nije ni sumLJao, izgleda da se EA i DICE bas lepo zabavljaju, gameplay deluje kao neka igra sa sege od pre 15 godina, NFS sa puskama :wall:
Video je dug i naporan za gledanje, verujem da imate pametnija posla pa pogledajte samo minut, dva posle 7:00.
Bice ovo jos jedna tuzna igra, niko nije ni sumLJao, izgleda da se EA i DICE bas lepo zabavljaju, gameplay deluje kao neka igra sa sege od pre 15 godina, NFS sa puskama :wall:
Video je dug i naporan za gledanje, verujem da imate pametnija posla pa pogledajte samo minut, dva posle 7:00.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari