Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Dodajte i mene ko hoce, redovno igram BBC2 (trenutno 47. cin), pa da deremo strendzere...pozz

Ja nisam igrao jedno 20 dana.. :d

Ni ja ne palim psn po ovako lepom vremenu :D

Da li bih ja imao pristup onim vip downloadima (ili kako se već to zove, zaboravio sam) ukoliko sad uzmem polovnu igru, a imao sam ranije svoju igru i taj VIP kod koji sam iskoristio? :) Znači da li je taj kod vezan za moj PSN account ili...?

A mene interesuje da li bi VIP kod evropske verzije igre radio na USA PSN nalogu, ako neko ima takav info... Naravno mislim na nov kod koji bih ukucao...

Vec su poceli da se pojavljuju i glitcheri u partijama koliko vidim. Lik koji se na isla mapi pojavi na onom brdascetu sa leve strane i odatle skida one koji se spawnuju iako mu je granica daleko odatle.

Koje brdasce? Nemoj to da mi pricas, nadam se da gresis :)

Sinoc me ubio lik sa prvog brdasceta sa leve strane kako se spawnujemo na pocetku. Ono koje koriste snajperi na samom pocetku partije. Sa desne strane je UAV i malo ispred helikopter. Nadam se da je izolovan incident.

Igrao sam Isla 2000 puta, moze da udje na sek i ako je bas opasan skill moze da te pogodi odatle.
Nema varalica u BC2, samo se neki sitni bugovi u igri zloupotrebljavaju. Ko je reko overpowerd sniperi ? :)

Moram priznati da od kad sam ponovo poceo da igram BC2 nisam igrao kao medic bas dugo, sad mi je M60 malo po strani u odnosu na inzenjerove igrackice :)

Igrao sam Isla 2000 puta, moze da udje na sek i ako je bas opasan skill moze da te pogodi odatle.
Nema varalica u BC2, samo se neki sitni bugovi u igri zloupotrebljavaju. Ko je reko overpowerd sniperi ? :)

Ha ha, da udje na sekund... to je mozda bilo ranije tako. Sad je izgleda pronadjen nacin da lik ladno moze da vrslja po bazi i da radi sta hoce. . Evo upravo mi se opet desilo malopre.

Ne moguce, igrao sam tu mapu 1000 puta nikad nisam nasao snajp na tom brdu da je ostao ziv duze od 10 sek.

Ne moguce, igrao sam tu mapu 1000 puta nikad nisam nasao snajp na tom brdu da je ostao ziv duze od 10 sek.

Ma kakav snajp, moze bilo koja klasa da udje tu. Lik je ubio mene i saborca koji je bio na UAV i ostao tu. Posle sam ga nasao naravno ali poenta je da koriste neki glitch ili bug i sad je moguce da se tu usunja protivnik iako mu je granica za njegovu teritoriju bar na 50-80 metara odatle na onom daljem brdu.

Ko hoce da igramo moze da me doda psn>KGBunitzz

Nazad
Vrh Dno