Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Nema smisla mnogo igrati dok ne srede servere, jer se nista ne pamti od statistike. Nema otkljucavanja, mada nije mi jasno kako nekima stoji lvl 36 npr ?
Inace mape su odlicne, atomosfera je super, muzika vrhunska ! Bice ovo dobro zezanje.
Inace flametrower je do yaya ! :D

Ljudi jos jedna nova mapa uskoro stize za Vietnam !!!! :banana:

PC zajednica će otključati Hastings
Vjerovatno u toku dana

Borba među PC, Xbox 360 i PlayStation 3 zajednicama da otključaju petu mapu za Battlefield Bad Company 2: Vietnam ekspanziju se bliži kraju jer se PC zajednica približava otključavanju Operations Hastings remake mape.

Kada je DICE pokrenuo ovaj izazov, PC igrači su imali nekoliko dana prednosti, ali su i nastavili raditi na akcijama koje su se skoro udvostručile u poređenju sa onim što je ostvarila Xbox 360 zajednica koja se nalazi na drugom mjestu. PlayStation 3 zajednica je nastavila pratiti Xbox 360 igrače, ali ne postoji velika mogućnost da će ih sustići.

Predviđa se da bi Operation Hastings mapa mogla biti otključana u toku ovog dana za PC zajednicu, ali se čini da će Xbox 360 igračima biti potrebno dodatnih sedam dana, dok će PS3 korisnicima trebati dvjie sedmice da otključaju novu mapu.

Izvori nam navode da se ovaj izazov pokazao velikim hitom za DICE i da će kompanija i u budućnosti nastaviti lansirati slične projekte.

[YOUTUBE]wI4QThzaBTM[/YOUTUBE]

Otkud samo ova glupost što je napisana PC verzija Vietnama jeste imala 3 dana prednosti, ali brojanje timskih akcija je pošelo kad su izašle sve tri verzije.

Koji je djavo sa serverima i statistikom u ovoj igri vec mesec dana ?! Malo, malo pa ne mozes izabrati nista sem osnovnog oruzja, ne pokazuje lvl i jos neke tripove. Tacno je pocelo da baguje sa Vietnamom...

Ne znam kakva je situacija sa konzolama, ali na PC-u takođe nestaje statistika u main meni-ju ali u igri pokazuje normalno sve otključano. Vietnam nije zeznuo već je problem EA master server koji nije pravljen (izgleda) za velika opterećenja.

Ja ne znam ko sve igra sa bencha, ali nas ima ekipica koji igramo svako vece, ako ima jos zainteresovanih nek se prikljuce.

Inace ima 2 nova igraca, nema ih ovde na benchu:

Maki__Commando__
Lozen_Burg_City

Slucajno samo se nasli u partiji i to oko 6h ujutro. :D

Tu su skoro svaki dan i

govedino
zxspectrum48kb
Sruki

Ova dva su se nesto ulenjila za igranje

Sinda i
srdjan79

Boris ne sme vise da se igra pucacina, prebice ga GT5. :D

Uglavnom igra je mnogo dobra posle VIP map pack 7, 3 mape su odlicne, pravo osvezenje.
Naravno ima snajpera za klanje koliko ocete!

Danas sam igrao par sati i sve je bilo OK, juce je bilo uzas, ne znam sta se desava.

Nikako da stavim patch (mozda zato sto me toliko iznerviralo sto je Vietnam u njemu, koga ne zelim!).. Prikljucujem se ovih dana.. :)

Ajde smaracu to ostavi jednu noc da skine. Ili uzmi brzi net. :D
Treba nam jedan noob da donosi municiju. :d

Da ne idemo u OT na KZ3 temi odgovoricu ti ovde:

Ranko samo da ti kazem da nisi pruzio pravu sansu BC2 mp-u. Nisi krenuo da igras na vreme i verovatno su te drali jer nisi imao nista od dodataka otkljucano. Isto je meni tako bilo kad sam presao iz bete na full igru.
Ja svaku partiju imam bar 10 ubistava 1 na 1 sto ti kazes, da ne pricam da sam ih zaklao pitaj boga koliko, valjda oko 600. :d
Da ne pricam kad igras sa dobrom ekipom i protiv dobrih protivnika kakvih epic meceva bude. Krivo mi je sto ljudi koji igraju BC2 slabo pisu ovde i misli se da se vise ni ne igra, dok je KZ2 toliko hypovan (i od mene naravno) neverovatno.
Steta velika sto BC2 nema klansku organizaciju, turnire, to bi bilo neverovatno iskustvo.

Dao sam ja dobru sansu igri, ali me je odbilo izbacivanje sa servera u sred ili pred kraj partije i tako nikako nisam mogao da napredujem, odigram extra partiju i onda mi pukne veza (nista od uradjenog nije zapamceno), onda uzmem da se zezam u sledecoj i to mi prodje...

A to sto se tice naprednijih protivnika pa i to bi moglo da se resi, ja sam recimo level 15 i maksimum level koji protivnik moze da ima je level 20 i sl. Server recimo ima ime 10-20 leveli, 20-30 leveli itd.

Skoro sam bas ponovo probao BC2 i pored toga sto su svi daleko napredniji od mene sa gomilom gadzeta opet sam imao probleme sa konekcijom , jednostavno nisam mogao da sastavim 2 ili tri meca da me bar jednom ne izbaci...

Evo ova tema npr baguje, pise da je Ranko stavio zadnji post, a nema ga u temi ? :D

Da ne idemo u OT na KZ3 temi odgovoricu ti ovde:

Dao sam ja dobru sansu igri, ali me je odbilo izbacivanje sa servera u sred ili pred kraj partije i tako nikako nisam mogao da napredujem, odigram extra partiju i onda mi pukne veza (nista od uradjenog nije zapamceno), onda uzmem da se zezam u sledecoj i to mi prodje...

A to sto se tice naprednijih protivnika pa i to bi moglo da se resi, ja sam recimo level 15 i maksimum level koji protivnik moze da ima je level 20 i sl. Server recimo ima ime 10-20 leveli, 20-30 leveli itd.

Skoro sam bas ponovo probao BC2 i pored toga sto su svi daleko napredniji od mene sa gomilom gadzeta opet sam imao probleme sa konekcijom , jednostavno nisam mogao da sastavim 2 ili tri meca da me bar jednom ne izbaci...

To mora da je do tvog interneta ?
Mene nije izbacilo 5 puta za 300h igranja.

Pa meni uopste ne smeta sto imam slabije po lvl saigracke, sve dok rade ono sto treba da rade. Najgore je kad imas lika 50 lvl i samo kampuje na 5km sa snajpom.

Pa nece biti da je do mog neta jer mi sve igra rade bez problema sem BC-a, mozda se njima ne "dopada" moj net ali je to opet problem do njih, ne do mene :D

Anyway i da su mi partije radile ok sumljam da bih ga igrao do danas, previse mana imam koje me odbijaju od danasnjih mp igara, ali to sam samo ja :)

Daleko je to od onog filinga kad odes sa ekipom u igraonicu... :) ali opet treba imati bar jedan MP fps (najbolji) uvek na raspolaganju..

ja poceo da igram bbc2 pre nekih desetak dana ...dobar je
meni recimo nije do sad pukla ni jednokm veza na bbc2 ( ponekad mi samo sve oruzije na prvom lvl)
mada imam i dobre saigrace tako da ide dobro uz pivo ili tequilu

ja poceo da igram bbc2 pre nekih desetak dana ...dobar je
meni recimo nije do sad pukla ni jednokm veza na bbc2 ( ponekad mi samo sve oruzije na prvom lvl)
mada imam i dobre saigrace tako da ide dobro uz pivo ili tequilu

Zato ti kampujes i pucas iz daljine ? :p Jer si pijan. :d

Ne nego je navikao u Cod-u da lezi na kontejneru i kampuje dva sata :d (moguce da to nisi bio ti, ali sam umirao od smeha, partija je trajala nekih 20 minuta, a covek sve vreme proveo na istom mestu :d )

Nije on mnogo kampovao dok smo igrali danas, mada sam u nekim situacijama hteo da palim slusku i da mu kazem da igra agresivnije :D (to je jedna od najbitnih stvari za dobro i korisno igranje).

ja sam najveci kamper na svetu... kad (htedoh da napisem trcim ali toga nema ) hodam cuje se zveket kocica od satora
sta je to agresivno ????
stvarno dobro igra ovaj marli koliko dugo igras ... sigurno 2-3 meseca

Pa agresivno, trcis napred, ne cekas da ih sve pobijes, jer je to nemoguce, uvek ce neki iskociti. Fora je staviti eksploziv na M-Com po cenu zivota, isto tako i braniti ga po cenu zivotu bez oklevanja.
Tako sam navikao da igram agresivno iz KZ2 mp-a, tamo je jos bio boost, idealana nacin da kundacis snajpera kad te iznervira.
Ovde mi toliko i ne smetaju snajperi jer uvek mogu i sam da uzmem snajp i skinem ga lako.

Igram ja matori 10 meseci, na prekide, letos nisam uopste igrao, tako da imam nekih 260h radnih sati u BC2, :D Noob jos uvek. :d

Pa vidis da sam ih zaklao oko 500,600. :D

da samo znas s kakvim noobovima ja sad igram
uuuu veselo
pazi kad sam ja najbolji

Ja imam cini mi se 50ak sati igranja i nijedan disconnect do sad. Ako je nesto super odradjeno, to je netcode.

Ne znam dal je vezano za netcode ili sta vec u igri, ali cesto me nervira sto protivnik ne odreaguje na kad ga pogodim raketom iz velike blizine. Nisam siguran do cega je to, uglavnom glupo je da ga sa 2m pogodis raketom i da ostane ziv.
Pa mora online da radi dobro kad igra ima dedicated servere, p2p je smrt za svaku igru.

Izgleda da je proradila statistika u BC2, evo dobio sam spectat pinove. :)

Nazad
Vrh Dno