Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Kako bre radi ova igra :) Kada izaberem neku mapu koju zelim da igram, zasto mi nekad samo nju vrti, a nekad predje i na druge mape.. jesam ja lud ili ne vidim neku opciju za to? Takodje Isla Inocentes BAS voli da se ponavlja, odigramo attack/defend na njoj, dodje neka druga mapa i posle te ture OPET Isla...

I ja bi voleo da znam po kom principu radi rotacija mapa. Pre neki dana glupava Isla Inocente se vrtila bar 5 puta za redom, na kraju sam poludeo i izasao.

Daj ljudi palite uvece BC2 da pucamo. Vise sam izgoreo od *****a u timu, prokleti snajperi na 5km, bole ih uvo da nesto urade, strasno!
Nekad gledam sta se radi i sa jedne i druge strane i kapiram da pola ljudi ne radi nista, samo trce napred sto dalje od M-Coma ne bi li nekog presreli, da poludis.
Da ne pricam o gay snajperisanju shotokom sa 2km.
Ne mogu da verujem i da posle ovoliko patcheva ne mogu da isprave neke retardirane stvari. Milion puta mi se desilo da iz puske lansiram granatu liku pod noge i nista, skine me jos ! Jel granata punjena eksplozivom ili prdezima ?!
Zbog cega sugava shotka mora da ima nisan ? Zasto se nagradjuje stekanje ? Zasto nisu naterali kroz izmene igrace da brane/napadaju M-Come. Zasto me svaku drugu partiju ubije igrac iz mog tima i ne bude izbacen ?!
Toliko gluposti i nelogicnosti, ako KZ3 ne bude valjao ja vise ne znam sta da igram od MP igara. Moracu da probam BC2 na PC-u, a ako i to ne valjda igracu Crysis 2 pa kakav bude bude. Ako ti ne valja uzecu CoD i utopiti se u more glupoce i stekarenja.
Proklete da su igre kad na jedan jadni i bedni CoD serijal diktira pravila !

Daj ljudi palite uvece BC2 da pucamo.

Vidi ga ovaj, pa sta radim svako vece nego sto cekam da neko upali BC2, jedva jednog nadjem da igra, sinoc Boris, preksinoc pilac a dan pre toga sruki ali nikako svi u isto vreme.
Mogu da igram do 1, posle na spavanje zbog posla a ti do 1 zalivas forum :D .Ajde da se skupimo veceras oko 9,10 bar jedan squad da sacinimo.

Zbog cega ova igra i dalje zabada Sony ?
Svaki put kad se desi da se tenk zabode u tenk, malo se popne kao (naguzi ga :D ) igra zobde, tj Sony zabode.

Evo i meni isto, zamalo nisam izlomio DS3.

Vidi ga ovaj kompjuteras :d

Sjajno :)

[YOUTUBE]nY2TcmzkJfU[/YOUTUBE]

Haha, kako je ovo uspeo ? :D

BTW kakvih sve imbecila ima sto igraju BC2 to je strasno. Sinoc ja i Boris igramo i 2,3 lika iz protivnickog tima stavili perk za laksu opremu da se brze krecu i samo trce iza ledja i kolju, znaci uopste ne koriste oruzje!
Kako sam izgoreo, posle sam ja njih 2,3 puta zaklao, poludeli su. :D

U sta znaju da pretovre ovu igru *****i sa yebenim Apacima, kako me to nervira i koliko je to nebalanisarno u igri, strasno !
Bem ti MP kad vise nemas normalne igre, sve reatrdirani klinci koji vriste od srece dok se 300 km/h vrte u krug i pucaju sa Apacem !
Nek se nosi i DICE i EA, samo mi guzica na pare zeva! Nece da isprave najvece gluposti u igri !

Kad se to desi, svi u timu lepo izaberu Tracer Dart. Neko će morati da ga zakači ako iole zna da nišani. Posle toga je lako. A ti klinci kad dobiju RPG-7 po nosu obično napuste partiju pre nego padne olupina na tlo.

Nego, lakše je kukati po forumu nego oboriti Apache.

Nemoj da zezas ? Sta je dart tracer ?
Sta bre vredi kad 2 coveka znaju da igraju od nas 10, a njih 8 min lvl 50 !
Oborio sam X do sada, ali ne mogu do sutra da gadjam tracerom ako nema nijedan assult. Plus 2 Apaca u vazduhu i sva nasa vozila maznu.

Poslednja izmena:
Ako ima neki drugi inženjer u timu, ti kao Assault možeš Tracerom pucati do besvesti. Kad obeležiš metu, inženjer će znati da je vreme da proviri iz šteka i pripuca. Nije nužno da inženjer sebi obeleži metu. Njemu je pištolj potrebniji jer i ovako ima nikakvo naoružanje.

Aj dodji sutra uvece da igras sa nama da vidim kako to tvoje ide u praksi kad te napadaju sa 2 helikoptera, 3 tenka, bradleijem, i ono antitank vozilo. Znaci to je 7 vozila !

Normalno da gubis kad nema mene da ti bacim municiju :p Uspeo sam samo jednom da pogodim tracer-om Apacha na Oasisu, mnogo je zaebano. To sto multiplex prica moze da prodje ako ima bar troje, cetvoro normalnih u timu, ako se samo ti i jos jedan cimate, a ostali izigravaju zbunje, onda nista od pobede..

Sinoc je bilo bas opako, naleteli na neki BBC klan, skoro svi rank 50 i cepaju likovi kako igraju a kod nas 10 ljudi u timu a ja video samo jednog :D . Naravno da su svi sniperi jer je to cool, na svim posterima za join the army najveca faca je snajperista. A Marli i ja trcimo sa zoljama protiv 6,7 vozila ko talibani, dok pokusavas da skines apacha sa tracerom (jer je drugacije nemoguce) cepa te bradley i heavy tenak, kad se rodis ponovo juris tog bradleya ali te cepaju dva apacha i tako u krug. Ovi iz suprotnog tima nisu ni napadali m-com, bilo im lepo da otvaraju zapusene chakre :D
A i ti multiplex sto palis vatru :) , igramo BC2 skoro godinu dana, sigurno ne gadjamo apache kamenjem pa nece da padne, ako igras na PS3 ostavi PSN nick

Pa cim je multiplex, on ispali 3 tracera odjedared.... :d :d

Slobodno.. Bob Marli, Zmay, Ja, izmedju ostalih sa ovog foruma igramo redovno, pa nas nabaci na PSN..

Sinoc je bilo bas opako, naleteli na neki BBC klan, skoro svi rank 50 i cepaju likovi kako igraju a kod nas 10 ljudi u timu a ja video samo jednog :D . Naravno da su svi sniperi jer je to cool, na svim posterima za join the army najveca faca je snajperista. A Marli i ja trcimo sa zoljama protiv 6,7 vozila ko talibani, dok pokusavas da skines apacha sa tracerom (jer je drugacije nemoguce) cepa te bradley i heavy tenak, kad se rodis ponovo juris tog bradleya ali te cepaju dva apacha i tako u krug. Ovi iz suprotnog tima nisu ni napadali m-com, bilo im lepo da otvaraju zapusene chakre :D
A i ti multiplex sto palis vatru :) , igramo BC2 skoro godinu dana, sigurno ne gadjamo apache kamenjem pa nece da padne, ako igras na PS3 ostavi PSN nick

Ahahahahah respect za post. Znači pravili su sapune od vas...

Ahahahahah respect za post. Znači pravili su sapune od vas...

Pa kad si jaje, pricao si da ces uzeti igru za ps3 i nista. Treba nam jedan sto voli da kolje. Imas bre Bc2 za 18f, sta si se stisao!

Ok, pobrisacu neke koje ne znam ko su :) (umesto da se bore sa piratima, mogli bi ovu glupost sa 100 prijatelja da unaprede!)

Koji ce ti 100 friendova za koje verovatno ne znas ni koji su?

Otkud znam, nisam hteo da budem bezobrazan pa odbijam ljude, a pola ne znam ko su.. Skupilo se iz par MP igara. De*ilan je limit u svakom slucaju.

Vrh Dno