Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Jesu mape u njemu, mislim ako nisu wtf :d Nemam bre mesta za ove zaebancije vise, imam 16gb slobodno, a GT5 ce da mi pojede oko 10..

Pretpostavljam da nije samo map pack u njemu, nego i ceo Vietnam, pa samo ceka aktiviranje......

Je*em li ih nenormalne, zasto to rade? NECU Vietnam i nemam milion gigabajta slobodnog prostora..

Nije problem, nego me mrzi da radim backup i ostalo.. :)

Pa mislim da su sad 2,5 inch HDD od 250Gb 30,40e mozda. Moracu uskoro i ja da menjam, slabo ostalo mesta na 80GB.
Jel taj patch vec live ?
Da stavim nocas da skida, pa da se malo ove zime opet zapuca. Razbise me u SC2, bolji mi je islo na FPS igrama, na konzoli.

meni pise da je map 7 upcoming, kako ti pilace to skidas?

Ne skidas map pack. Kao i uvek, map pack se sam otkljuca kada postane dostupan, a sadrzaj se nalazi ili na disku igre ili se skida u obliku patcha koji postaje dostupan nesto pre samog map packa.

Map pack 7 sutra, Vietnam 22 decembra..... :D :D :D
[youtube]v=nHApkRoK_Ls[/youtube]

Poslednja izmena:
Danas izlazi map pack ... Da li neko planira da se vrati ''ozbiljnijem'' igranju BC2 ?

Map pack 7 sutra, Vietnam 22 decembra..... :D :D :D
[youtube]v=nHApkRoK_Ls[/youtube]

Jel vec moguce igrati te nove mape ? Deluju vrhunski uradjene, svaka cast za ovaj potez, vise ni Boris ni drugi ne mogu da hateuju VIP program.

Pilac ne radi ti taj YT link, izbacuje error, okaci neki drugi.

Inace koja je ovo patchina! 1,8 GB ! :zgran:

Rade nove mape!
Ljudi predobre su, sve siroke, druga igra skroz ! :)

Mnogo dobro izgleda..... I vise nece biti snajperisanja sa sarcima.... pazari se odmah :)

Mnogo dobro izgleda..... I vise nece biti snajperisanja sa sarcima.... pazari se odmah :)

Jel ce Vietman biti samo na PSN-u ili i na disk izdanju ?

Inace sinoc sam igrao ove nove mape, iz VIP pack 7, konacno je igra ono sto je trebala biti od prvog dana. Samo sto mi se cini da se i dalje zloupotrebljavaju shotke.

Jel ce Vietman biti samo na PSN-u ili i na disk izdanju ?

Inace sinoc sam igrao ove nove mape, iz VIP pack 7, konacno je igra ono sto je trebala biti od prvog dana. Samo sto mi se cini da se i dalje zloupotrebljavaju shotke.

Pa to je ono sto smo ti objasnjavali od pocetka, zasto je bio dobar BC1 :p :p

Btw, Vietnam si vec skinuo, samo ga aktiviras (to je bio onaj patch od 2 Gb)

***, sta sve vredi kad sam navikao na BC2 kontrole, nije nikako isao BC1 posle toga.

Ali ja jos uvek ne mogu u SP da ubijem onog lika u helikopteru, pokusao sam 100 bar, dodje mi da pojedem disk i razbijem Sony zbog te situacije! Pa zar je moguce da je toliko *****no i da mora da te usere pogodak !?!?!?!

Izvinjavam se unapred za 3 post za redom.

Placite svi vi koji ste prodali igru i koje mrzi da skinu patch. Ja odo do banke da
uplatim kintu za Vietnam. :)

Launch trailer. :)

[YOUTUBE]s_v6RdAWXkw[/YOUTUBE]

Cekaj, jesam ja pogresno razumeo, ranije se nije pominjalo ovo "multiplayer expansion pack", jel ima uopste neka kampanja ili su nove MP mape sa Vietnam tematikom?

Cekaj, jesam ja pogresno razumeo, ranije se nije pominjalo ovo "multiplayer expansion pack", jel ima uopste neka kampanja ili su nove MP mape sa Vietnam tematikom?

Ma koji SP, ovo su ti 4 nove mape, sa 6 novih vozila, 15 oruzja, blablabla.
Mada i sam VIP map pack 7 je dovoljan da se vrati ozbiljnom igranju BC2.

Upravo sam kupio BC2 Vietnam, pojavio se na store-u unutar igre. :)

Al' se brzo gine u Vietnam hardcore ! Nisad se do sad sret'o ovim :)
Znaci 1 metak i gotov si i partije bar duplo krace traju od klasicnog BFBC2, ali odlican je svakako.

Jedino sve je od pocetka, na Vietnam sam rank 1, a bio sam mislim 33 na BFBC, ovo je prakticno nova igra.

Poslednja izmena:
Vrh Dno