Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Nisam uopste odusevljen kampanjom. MW1 me oduvao kako je dobar za ovo npr. Cak me ni KZ2 nije zadrzao da predjem SP.
Od sad necu da igram prvo MP, ima da predjem lepo SP pa se onda bacam na MP. Posle MP borbi AI neprijatelja deluje uzasno glup.

Jeste provalili da su sad jos krace mape, u smislu kraci je onaj prostor dok te ne upozori "you're leaving the game area" ili kako vec, danas sam na Arici umreo tamo gde je Stationary AT na zemlji, u drugom delu mape, pa ta ulica desno od njega, skocio sam sa onog krova skroz iza, stajala mi ta poruka, i kapiram nestace kada dodjem do te ulice, ali nista, cak sam je i presao i usao u ono podrucje posle ograde, i puf, 'suicide, epic fail'.. Nadam se da je bio bag neki ili slicno..

Jeste provalili da su sad jos krace mape, u smislu kraci je onaj prostor dok te ne upozori "you're leaving the game area" ili kako vec, danas sam na Arici umreo tamo gde je Stationary AT na zemlji, u drugom delu mape, pa ta ulica desno od njega, skocio sam sa onog krova skroz iza, stajala mi ta poruka, i kapiram nestace kada dodjem do te ulice, ali nista, cak sam je i presao i usao u ono podrucje posle ograde, i puf, 'suicide, epic fail'.. Nadam se da je bio bag neki ili slicno..

***, ovo kao da je pisao Sima, samo sa zarezima :d

*ebi se bre, znas :d Bas sam lepo objasnio :D

Poslednja izmena:
:D mene pocinje igra da smara,gubi nekako zar koju je imala ,tj svako rushuje ili se steka ..bilo bi dobro da ogranice broj medica asspoulta i da se dobijaju bonus poeni sto is npr rushovao i tako to...

Lol. :D
Pa igraj Hardcore mod.

loool :d

[YOUTUBE]_uncx6yLyAQ[/YOUTUBE]

Extra!!! :D :happy::happy:
Dokaz da je BF serijal postao globalni fenomen, cim prave ovakve zayebancije. :)

E jel postoje ti motion sensori i jel to stvarno koriste u vojsci ?

Sad sam narucio igru, treba mi mala promena od MAG-a do jeseni. :)

Koliko kampanja traje?

... koji se placa, zar ne?
Mda, jedino jos nisam video info koliko ce kostati. Mada, licno me i ne interesuje....
Btw, smorices se u pocetku za nedostatkom straffa u trcanju, za razliku od MAGa, ali je MP zarazan.

V...

Video sam jos u demo da nema strafea prilikom trcanja. I nije mi to neki problem.

Izbaci me sa servera 3 puta veceras.. u roku od sat vremena, ovaj EA sta god dodirne pretvori u zlato..

kako se dolazi do onih SA pusaka kao da su zlatne ?

Provereno C4 postoji posle respawna. Dakle, slobodno možete da ginete kada okitite protivnički tenk. Čim se ponovo pojavite na mapi možete ga detonirati. Pride, mine imaju neki nenormalan rok trajanja, nisam merio ali posle sigruno više od 5 minuta su i dalje bile aktivne.

Ajmo jedno kolektivno ignorisanje Syme.

Jesam prvi od sve dece sa "Parachute Kill"? :)

Nisam znao da je i to medj' statistikama, ovo drugo je bilo :p

Posle 110+ h. online odlucio sam da predjem single.
Uf, koliko god da je multiplayer dobar, da nema trofeja i komicnih scena sigle jedva 7/10. Mozda cak i 6/10. Igrao hard, i jedva u tri dana borba sa samim sobom da zavrsim ...
Online 10/10 ali reko steta da ne probam single, bolje da nisam :)
Ostade Online demolition kills trofej, to ce biti tesko .... Odnosno bice mnoo pogibija za njega :)

Ja sam danas probao prvu misiju single, jer nesto ne rade serveri, i utisak je: djubre. :D

Pa BF:BC serijal nikada nije ni igrao na kartu singlice.....
Ono, SP je tu da se ponekad razonodis i to je to....

Nazad
Vrh Dno