Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Jos uvek sam neodlucan u vezi HC-a, nekad mi bude bas dobro, ali nazalost u vecini slucajeva se mnogo nerviram, stvarno ne znam do cega je.. Inace sa ovim balansom je povecan Health vojnika za 25%, mislim u oba moda, mada je i vecini pusaka poboljsana efikasnost, pa ne znam koliko ce se to primetiti..

The SPECACT kits have arrived on PlayStation 3. If you are in Europe and you start up Battlefield: Bad Company 2 you will be notified of patch 1.02 being available. Download it and head over to the in game store to see the SPECACT kits. The update and kits are also coming to North America in the very near future.

Recruited strictly from other high-level Special Operations units such as Delta Force and Spetsnaz, the Special Activities groups – SPECACT - are the elite of the elite, used mainly for covert operations and other high-risk missions in areas where conventional troops cannot be used.

With the 4 kit specific unique uniforms and the camouflaged SPECACT personal M16A2, UMP-45, MG3 and a gun metal black M95 SNIPER you have a visual edge on the Battlefield, showing that you’re a force to be reckoned with. The upgrade bundle pack also includes 12 new awards and 4 Trophies. Each individual kit upgrade will open 1 trophy and 4 new awards.

The kits are available individually or as a bundle for all 4 kits for the following cost:
Kit Upgrade (individual kits)
$2,00
£1,19
€1,49
Kit Upgrade Bundle Pack
$5,50
£3,99
€4,99

Patch 1.02 also includes fixes for 2 crashes to XMB which some may have encountered when creating Private Matches.

Eto zasta je patch......
A jos uvek nisu sredili bronze za oruzja :(

Sinoc nisam primetio, ali danas mi se cini da su AT rakete mnogo brze......
Ili je to sto sam igrao sa SPECTACT-om?

Jel moze da se share-uje taj SPECTACT? :p

Ne može. :(

Inače, sada je u modi pentranje po drveću. Sinoć sam ih kamaru poskidao. Ne znam kako, ne želim da znam kako, ali se nekako popnu na drvo i čuče na vrhu krošnje. Do juče su se snajperi krili u senci a sada su na skroz neočekivanom mestu. :)

Treba da se poveca broj poena tima koji pobedi, jer svi pocinju da snajperisu i ne tangira ih mnogo kad "gori" MCOM, jer se za pobedu tima dobija 100 poena. Kad bi bilo vise mislim da bi ljudima bilo bitnije da dobiju partiju nego da odrzavaju k/d ratio.

Ili da se poraženima oduzimaju poeni?

Treba više penala da ima, kao i boljih nagrada.

Npr. ako pogineš dok "disarm" radiš da budeš za to nagrađen adekvatno. Pa da vidiš kako će da trče.

Da, i sa moje tačke gledišta su puno ispromašivali šta će da nagrade. Najviše poena dobije najdalja štekara. Headshot, marksman headshot, šta ti ja znam još koja čuda + ne gine nikako, poene niže kao blesav i boli ga ćoše za tim i partiju. A kada crknem da pobedim i kada se upnem kao sivonja da oživim narod da imamo više ticketa ili da se dernjam kao majmun da moji čuju gde je taj koji me je roknuo, šta ja dobijem ako pobedimo? Ništa... Tako da, sve sam nezadovoljniji nepravdom nagrađivanja u ovoj igri

Boli me za čin, za rank igrača na svetu, na k/d prosek, ali želim da me igra nagradi, jer se onda još lepše osećam kada za nešto zasluženo dobijem nagradu, ovako, gledam kako tenk gazi radio stanicu ili dupe vojnika koji ruši branu... Heh, manite me te patetike

Pa recimo, jos davno sam rekao da se mora nagradjivati i pokusaj defusiranja/postavljanja a ne samo uspesno izvrsena radnja, tako bi se vise njih cimalo, ali ja se cimam iz razloga da moj tim ne izgubi, to mi je dovoljno, mada kad vidim kako ostale libo racq, onda se pitam za koga to radim :) ali kao sto rekoh, ipak mi je najdrza statistika "your team won", pa mi je to dovoljno :)

Tesko da ce oni ista menjati oko poena. Meni bole uvo za to, kad odigram dobro imam i dosta poena. Neki se dobijaju nelogicno, al ajde.

danas sam video 2 lika sa nekim puskama npr M60 SA kao zlatna ikonica kad me ubije sta je to kako se dobija ?

Je l' oni šta dobijaju nešto više od efekta "moj je duži, imam zlatnu ikonicu pored puške" ?

Pa ono, drugacija uniforma i puska, za uniforme ne provaljujem razliku, a puske su kao kamuflirane, bezveze.. default fabricka varijanta je uvek najbolja, odnosno crna u vecini slucajeva :)

Cenim da je to skin za oruzja koji koji se kupuje, znaci ako kupis DLC imas ta specijalna oruzja, tacnije skinove. :)
EDIT: Pretekoste me, posto vidim da su svi orni, mogli bi sad odigrati koju partiju. ;)

Poslednja izmena:
Ima li ko dovoljno glup ovde da plati da mu od puške naprave "gangsta zlatne glok-ove"?

Ima li ko dovoljno glup ovde da plati da mu od puške naprave "gangsta zlatne glok-ove"?

Da imam neki visak u virtuelnom novcaniku ili da imam PSN karticu viska, pazario bi nekad ovakve stvari, ali da stvarno lepo izgledaju, a ne da dobijem grobarski UMP :) Recimo iskesirao bi kada bi trazili kintu za D. Eagle :) ili da postoji srebrni, a da se placa crna varijanta.. :) Inace sinoc kad sam igrao dosta njih je imalo DLC..

Evo Risbo se upisao :d

Da sam neki namcor sad bi to mogao da protumacim kao uvredu :p Kazem dao bi mozda euro ili tako neku sicu za neku stvarno lepu uniformu ili oruzje, ali ne u smislu da narucim PSN karticu samo zbog toga, nego ono iz dosade i viska kinte na kartici.. :)

Da sam neki namcor sad bi to mogao da protumacim kao uvredu :p Kazem dao bi mozda euro ili tako neku sicu za neku stvarno lepu uniformu ili oruzje, ali ne u smislu da narucim PSN karticu samo zbog toga, nego ono iz dosade i viska kinte na kartici.. :)

Izvini. Mislio sam da znaš da se zezam

Ne bi pitao za cenu :d

Posalice po strani, pitali su nekog iz DICE-a za nove mape za PC, jer ne dobijaju ovaj raspali Onslaught mode.. odgovor je "they are nearly done", e sad nadam se da ne misle na onu Nelson Bay Squad Rush varijantu.. i da to nije samo za PC :)

@ ppredrag

lol, naravno da znam, nego reko da se jos malo opravdam :d

@ppredrag: Aha.. A ja sto sam pazario, meni nista... :p :p
E, dabogda te Zdravko snajperisao u medjunozje pa se posle hvalio ovde :p :p :d

E pa nije fora... Onda bi trebalo i zlatne navlake da stave kao dlc pa kad te roknu da crkavaš sa, na primer, ovakvim smeškom:d

Prilozi

• 2963371079_2980a56f7f.jpg
    2963371079_2980a56f7f.jpg
    28.9 KB · Pregleda: 23
lool :d samo zamisljam Killcam i ovu sliku, ne bi smetalo ni da ginem ko Pilac :D :p

Inace, posto ovde izgleda to niko nije pazario, evo sta DLC donosi....

Nove 4 klase: ASS+, ENG+, MED+ i REC+.... svi imaju ista oruzja kao i obicni + dodatno....
Znaci mozete mixati sta vam je dusi drago....
Donosi 8 pinova i 4 Insignie (Kimi approved)......
Ja i dalje imam utisak da se AT rakete sa novom klasom mnogo brze krecu i kudikamo brze reaguju na kontrole, a nema nikoga da mi potvrdi da li je to do patch-a na serveru ili je do DLC-a.....
Inace, veceras sam prvi put video da heli izbacuje rakete koje ometaju toplotno navodjenje... mozda i nesto bude od ove igre ;)

Nazad
Vrh Dno