Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Mislim da je 'prva nestane' zenski rod, odnosno mina :) Mozda je drugacije za C4..

aha. za mine sam se dopunjavao ali ne nosim taj perk za duplo vise exploziva, imam ih 3, tako da i nisam siguran dal sam bacao vise od 5, 6 (ne prezivim ja tolko dugo da stignem jos :D)

Tacno, 5 C4 je max......
Testirano vise puta.....
A kuca treba da bude malo naceta da bi je sa 6 skinuo......

Poslednja izmena:
Hahaha, još Sinda kaže "idem ja kod njih, malo ih je pa da izravnamo strane" :d

Usra*e nas Cveja, Kimi, Psiho i naravno, Sinda :D

Cvejo, hvala na brutu, znao sam da mogu računati na tebe :)

Ovaj Neostad 2000 sacmara postala novi snajper?! Wtf.. iz svetionika su me ubijali s njom.. dzizs..

Koliko znam nema perk za tako nesto, odnosno da vise dobacuje ili sta vec..

Ok nije taj perk nista posebno ako ne znas da nisanis. Fora kad stavis 12 Gauge Slugs je sto umesto okruglog nisana dobijes mali krstic i kad gadjas nanosis DMG samo ako si tacno pogodio protivnika, nema sacme koja leti na sve strane kao sa pravim sacmarama.

Kako mogu da dozvole ove propuste sa Mcom-om koji ne puca ako ostanes bez ticket-a, precesto je pocelo da mi se desava i to je ubedljivo stvar koja me najvise iznervira.. bitno da rade Co-op Onslaguht mod, dobro nije zombie mod.. a po danu takvi noliferi igraju da je to strasno.

Ide na njihovu dusu.. mali i*ioti, bilo bi mi neprocenjivo da mi neko obezbedi adresu takvih likova, samo da ih posmatram dok igraju, sa neizbeznim naudjenjem :) Inace, jeste imali problema sa lagom ikad? Na EA forumima prsti od zalbi na lag a ja trunke toga nisam osetio od pocetka, jedino ona nasumicna diskonektovanja kojih je bilo mozda 6, 7 puta do sad..

Mene smara lag jednom u dva sata. Inače, na korak sam od platinuma, fali mi još samo demo man. Kako ga je najbolje uzeti? Trenutno imam 2/20 :)

Lagano, igraš, jedan po jedan, i jednom će pasti. Nemoj da se predoziraš kao kimi :)

Meni se cesto javi lag, ne znam zbog cega, ali zna po 1min da smara, pocnem da letim po mapi.

Lag mi se ne javlja, ali mi jos uvek zabode konzola ponekad ili me samo naprasno izbaci sa servera.

Kad vam igra zakoci, ne dirajte nista od dugmica. Ja imam osecaj da je dobrim delo to zabadanje izazvano tim sto cackam net na laptopu kraj konzole.
Evo od novog patcha nije mi nijednom zabola konzola.

Nije cak ni losa ova SP kampanja, ima dobrih trenutaka. Najvise mi se svidjaju lokacije, grafika, stvarno uz U2 najlepsa igra.
Napucavanje je pomalo dosadno jer je AI katastrofa, znaci retardi 100%.
Lokacije su bruka, mnogo mi se dja ona misija kad trazis onaj brod Santro del Toro.
Steta sto ne znaju da naprave onaj epic osecaj. Muzika ko i da ne postoji u igri.
Sreca pa je MP trash. :D

Inace i meni je zabola konzola veceras 2,3 puta, ne znas sta se to desava,ali ide na qqq.

Nazad
Vrh Dno