Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

AT rakete su poboljsane, to je bilo u onim detaljima vezanim za balance patch, i Heavy MG-evi bi trebalo da su ubojitiji protiv helikoptera i pesadije..

Ja sam blizu platinuma za Stationary :) Pa vala stvarno bi trebao biti jaci, uvek mi se cinilo da treba vise metaka da ubije nego puske..

Ja sam blizu platinuma za Stationary :) Pa vala stvarno bi trebao biti jaci, uvek mi se cinilo da treba vise metaka da ubije nego puske..

Normalan li si ti?
Pa na HC bez nisana rostilja kao lud, a da ne pricam kako je na tvom omiljenom modu....
Doduse, treba znati upravljati tim, tako da zanemari moju prethodnu opasku... Ionako mi ne bi verovao :p :p :d

Dobro, mislio sam na onaj ruzicasti mod :d stvarno bi trebalo malo cesce da padaju a ne posle 5, 6 metaka u grudi :) Kad smo kod moda za muskarce, ima li Magnum Ammo efekta u njemu, ili valja prebaciti se na bolji pancir..

Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje, postavim mine sa inzenjerom, zaginem, prebacim se na Assault-a, mine ostaju u funkciji? i ako da, koliko dugo?

Logicnije je da ce ostati sve dok ne bacis nove mine. Ili ako si bacio jednu, mozes bacati onoliko koliko imas kod sebe ( lupam 3) Ukoliko predjes 3 one nestaju..valjda :p Ili ne ubijes nekog sa njima, Time se sprecava spam , zar ne?

Poslednja izmena:
Logicnije je da ce ostati sve dok ne bacis nove mine. Ili ne ubijes nekog sa njime, Time se sprecava spam , zar ne?

Da da.. cak i kad puknu nekad nemas pristup novim minama.. ne znam koliko moras da se 'oladis' da bi mogao ponovo da postavis, nego me zanimalo da li rade ako promenim klasu :) Inace mozes da nabudzis onaj opasac da imas 6 mina, ali onda moram da zrtvujem Red Dot..

Da da.. cak i kad puknu nekad nemas pristup novim minama.. ne znam koliko moras da se 'oladis' da bi mogao ponovo da postavis, nego me zanimalo da li rade ako promenim klasu :) Inace mozes da nabudzis onaj opasac da imas 6 mina, ali onda moram da zrtvujem Red Dot..

Rade naravno. Ja sam pre neki dan ostavio C4 na nekom tenku, prebacio se na Sniper i posle nekih 10 min dobio kill, sto znaci da je moguce :)

mozes da postavljas kolko oces mina. imas ih 3 (ili 6 ako uzmes perk za to) i kad potrosis nadjes assault-a koji ti baci koferce pa se ponovo napunis :)

Al onda bi se desilo da imas 100 mina, predpostavljam da one nestaju posle nekog vremena? ili posle odredjenog broja mina..

Sigurno ne mozes da postavljas koliko hoces, primetio bi valjda to do sad da je tako..

pa tesko je primetiti jer od svih klasa, assault najmanje radi svoj posao sto se tice bacanja koferceta. jako je tesko preziveti da nadjes koferce kad ti ponestanu mine :)

Slazem se, ali mi je nelogicno da to moze. Valjda su oni tamo koji su pravili razmislili i rekli, moramo da sprecimo spamove, jer time ce neko moci da baca 100 c4 i 100 mina, sto mi je malo cudno :D

pa ne znam ja sad tacno da li postoji i koliki je limit, ali da sam dopunjavao mine na koferce kad ga nadjem - jesam. to sto je lakse (tj mnogo brze) zginuti pa opet postaviti nove mine je druga prica :)

pa ne znam ja sad tacno da li postoji i koliki je limit, ali da sam dopunjavao mine na koferce kad ga nadjem - jesam. to sto je lakse (tj mnogo brze) zginuti pa opet postaviti nove mine je druga prica :)

Da, ne znam ni ja, ali kad dopunjujesh, znaci da kad bacis, one prethodne koje su ostale (one koje si bacio) ce nestati. Uglavnom, testiracemo valjda jednom pa cemo videti ;)

Cini mi se da pri respawnu ne mogu da postavim nove mine ako prethodne nisu pukle, mozda i tripujem ali cini mi se da je tako bilo..

Cini mi se da pri respawnu ne mogu da postavim nove mine ako prethodne nisu pukle, mozda i tripujem ali cini mi se da je tako bilo..

Ili to, ili da dok si ziv mozes da bacas koliko god hoces mina ukoliko imas koferce sve dok te ne ubiju, i kad se respawnujesh, ne mozes da bacas, ili da se one gube kad ti bacis nove.

ne. bas sam jednom to radio, licno ja, sam sa sobom (znam kako zvuci, ignorisite :D)

uzeo assault klasu, C4, i hocu da srusim kucu (farmovao neki demolish trofej.. nebitno :)). kuca se rusi sigurno sa 8 C4 a ja mogu da imam 6. onda lepo izlepim tih 6 sto imam, bacim koferce, pokupim jos 2, nalepim i to i rusim kucu :)

eto, za 8 C4 sam testirao licno :), za vise - ko voli nek izvoli :)

ne. bas sam jednom to radio, licno ja, sam sa sobom (znam kako zvuci, ignorisite :D)

uzeo assault klasu, C4, i hocu da srusim kucu (farmovao neki demolish trofej.. nebitno :)). kuca se rusi sigurno sa 8 C4 a ja mogu da imam 6. onda lepo izlepim tih 6 sto imam, bacim koferce, pokupim jos 2, nalepim i to i rusim kucu :)

eto, za 8 C4 sam testirao licno :), za vise - ko voli nek izvoli :)

Znaci ipak je fora, da mozes koliko hoces sve dok ne umres.

P.S i na kraju jel si skupio za taj trofej? Tesko je :/

Mislis da bi bio sad na forumu da nije uzeo taj trofej? :d

Nazad
Vrh Dno