- Učlanjen(a)
- 10.04.2005
- Poena
- 409
Ne već onda se manje iživljavaju s tenkom na vrhu brda i sličnim akrobacijama.
zanima me da li je kod vas ista situacija.
Sad sam odigrao 2 partije i u obe su dva ista igrača konstantno radila istu foru. Odu iza leđa (spawn kod napadača) ili na brdo iza odbrane i samo rokaju. jeste to interensantno neko vreme ali dve cele (koje sam ja prisustvovao) partije istu foru forsirati je skroz gej. Kako se ko pojavi u pazi saseče ga M60.
Definitivno su upropastili igru sa 4X zoom u kombinaciji sa M60. U prvom delu support klasa je bila upravo to, ovde bre assault klasa pruža podršku prokletim medicinskim sestrama sa LMG.
Sve se svelo na pronalaženje i nemilosrdnu eksploataciju fora i forica.
Ne sećam se više kada je partija bila da napad ide napred a odbrana u nazad kada se osvoji baza...
Ona prokleta ostrva, pa u nelson bay isto, realno ista priča na svim mapama.
Iz All kits možeš sve da koristiš na ostalim klasama, samo zašto bi za Medic koristio išta osim M60 kad je najjače oružje u igri?![]()
Zar se nisi ti meni smejao kako se zalim na te 'sitnice'Oslabice bre M60, samo treba da sacekamo taj patch. Sto se tice toga da odlaze na tvoj spawn, pa koliko mogu da prezive tako dok ih ljudi ne izvale?
Mozda ce te dva puta ubiti, ali onda znas gde su i tu im je kraj..
Jos uvek ne postoji nesto da kazem da BAS remeti balans i da je velika greska, dobro, M60, ali znam da ce biti ispravljen.. Mozda recimo to da su zgrade gde su Mcom-i, malo cvrsce..
Ona prokleta ostrva, pa u nelson bay isto, realno ista priča na svim mapama.
Zar se nisi ti meni smejao kako se zalim na te 'sitnice'![]()
igrao sam jednu partiju pre 10ak, 15 dana.. bili su sa mnom cini mi se psiho, dodatak, mozda zmay, vise se ni ne secam tacno. mapa je ona dnevna sa snegom (za razliku od mene, vi znate kako se zove). u svakom slucaju, mi branimo prve A i B, a lik je dosao tenkom (bilo ih je jos nekoliko pesaka) na nas spawn i bukvalno ne mozes sekund da izdrzis ziv.
prosto mi je neverovatno da su dozvolili takve stvari, kao i ono sto je pilac rekao, da tenk moze da puca iz zone gde odbrana ne moze da dodje.
pa jedno je zaliti se na sitnice tipa nervira me sirena, ali drugo je ovo
Ja sam mislio na M60, jer sam odma na startu rekao da su Medicova oruzja prejakapa ste me pljuvali
![]()
A sto se tice ovog da vas ubijaju u vasoj bazi, to stvarno nije razlog da se kuka, da budemo realni.. ne moze on da se SPAWN-uje tu, on moze samo da se zadesi tu, i da ubije mozda jednog, dvojicu, i tu je njegov kraj.. Do tada je 95% tima vec u sledecoj bazi i postavlja bombe..
Nije nasumicno, ima 4 mesta gde se spawnujes i ako neko to zna, tu je kraj price.......
Ma gdeM60 obara sa dva metka, mada mozda je vec bio 'nacet' taj lik sto sam ga ubio.. I malo je neverovatno da skoro uvek M416 gubi u duelu protiv M60
Ne sumnjam da je to oruzje jako i u stvarnosti, ali nesto treba preduzeti, sigurno vise zanosi kad ga drzis stojeci ili tako nesto.. to su ipak oruzja sa kojima u stvarnosti zalegnes negde, ili ga naslonis na nesto, pa onda rostiljas, teska su ko sam djavo..
Da, to i kazem, i u ovom slucaju, ipak bi trebalo da ima veze sa stvarnoscu, barem kad su oruzja u pitanju, i uglavnom ima veze, samo sto su sa M60 malo omanuli. Sigurno je on toliko jak, ali mora vise da zanosi kad ga drzis u ruci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari