Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

1 metak u glavu je dovoljan. :)

Inženjeru je puška poslednja opcija, i on nije tu da bi jurio da ubija istom, već da raketama uništava vozila, minira prilaz bazi, opravlja vozila itd. Iznenadio bi se kako se nižu dupla ubistva miniranjem puteva.

Poenta ove igre nije juriti prokleti k/d već raditi svoj posao (u zavisnosti od izabrane klase).

E, vidiš Cvejo, problem je što mnogi dođu sa MW2 ili sa Counter Strike-a i počnu da igraju ovu igru jureći samo k/d ratio i use.ravaju je samo džabe i uništavaju njen teamwork smisao

pa inzenjer i nije bas pravljen za close combat sa assaultom :). ali za vozila je smrt (za razliku od assaulta koji je protiv vozila sa budzenje statistike :))

ono sto je katastrofa je onaj jbni M60, neverovatno sta mi rade sa tom puskom :wall::mad:

edit:
tek sad vidim da ima i sledeca strana, i da je vec odgovoreno :D

edit2:
E, vidiš Cvejo, problem je što mnogi dođu sa MW2 ili sa Counter Strike-a i počnu da igraju ovu igru jureći samo k/d ratio i use.ravaju je samo džabe i uništavaju njen teamwork smisao

jos kad dodju ovi trophy hunteri koji use.ravaju teamwork da bi jurili air kill i bruta :D ..

Poslednja izmena:
Ipak moram da povučem moj post o engineer-u, posle malo vremena sam se snašao i sada mi nema lepšeg od miniranja puteva i prilaza M-COM stanici :D

Pa lako se resi problem M60 ako znas. :D

A sta je problem sa medic-ima?
Isti su kao i ostali.....

Pa nerviraju vas jer ne mozete da ih lupite head, pa vas pokose sa 50 metaka bez prekida. :D

Mislim da i dalje u partijama fali dobrih medica, a najgore je kad trce pored mene i bole ih uvo da me ozive, tad ludim. Ja ozivim koga god mogu, nebitno koji je squad.

Rekao sam veceg broja medica, ne veceg broja dobrih medica :d

Da se vratimo na srz price:

Poenta ove igre nije juriti prokleti k/d već raditi svoj posao (u zavisnosti od izabrane klase)

Pa ko juri K/D taj je uglavnom snajp, tj Recon i steka se ko ppp. :D
Mada ja bi se zabrinuo za moju igru da mi je K/D ispod 1.00. :d

Ne znam zasto mi Sony samo zabada kad igram BC2 ? Jel to jos neko desava ? Sve druge igre rade nornalno.

Meni samo jednom do sad, da sam morao da ugasim PS3..

meni ni jednom nije zabo, ali mi se desava da je lag (u bc2) nesnosan, likovi se bukvalno teleportuju po mapi. a i ja takodje :/

I ovo samo jednom.. Ugasi taj "trophies for dummies" torent koji skidas :d

meni ni jednom nije zabo, ali mi se desava da je lag (u bc2) nesnosan, likovi se bukvalno teleportuju po mapi. a i ja takodje :/

Mene nervira kad spotovanje u jednoj partiji radi normalno a onda u drugoj totalno zataji zbog verovatno laga.

Ne znam zasto cesto nece da radi ono da izdas defend/attack naredu za Mcom ? Stiskam select ko lud i nece. Naravno nanisanim gde treba.

Nije mi jasno sta kukate za lag, ovo je daleko najbolji net code za konzolne igre. Desi se nekad da laguje, to traje 2 min, to je zbog servera, nesto brljavi tamo neki PC u nekoj farmi servera. :)
Posle KZ2 ovo je totalno lag free iskustvo.

Poslednja izmena:
Ne znam zasto cesto nece da radi ono da izdas defend/attack naredu za Mcom ? Stiskam select ko lud i nece. Naravno nanisanim gde treba.

Nije mi jasno sta kukate za lag, ovo je daleko najbolji net code za konzolne igre. Desi se nekad da laguje, to traje 2 min, to je zbog servera, nesto brljavi tamo neki PC u nekoj farmi servera. :)
Posle KZ2 ovo je totalno lag free iskustvo.

Slazem se, net code je generalno veoma dobar u 90 posto slucajeva.

Kada igraš Rush možeš zadavati samo Defend ili Attack komande, dok u Conquestu možeš u istoj partiji davati oba naređenja u zavisnosti ko drži dotičnu zastavu.

Ne možeš braniti aktiviran M-Comm kada si napadač, koliko god to logično zvučalo.

^Nije to u pitanju. Nego kad krene partija ja pokusam da sa select zadam svom squadu da brani tacku A, kad ono nece, a opet nekad oce. Uopste ne kapiram sto nekad nece, jel to bag ili sta je ?

Sta ima da zadajes, kao da ljudi ne znaju sta treba da brane :) Ili samo hoces bonus poene zbog toga.. ;) Mozda je neko vec zadao, verovatno ne moze svako da zadaje, vec ko se prvi seti..

DICE: We'll never charge for Battlefield maps

Battlefield: Bad Company 2 developer DICE has pledged that it will never charge for downloadable map packs.

The news comes after Infinity Ward put a pricetag of 1200 Microsoft Points on its Modern Warfare 2 Stimulus Map Pack.

IW's pack went on sale yesterday - with some complications. DICE's own VIP 2 map pack became available on the same day - without cost.

"We don't ever want to charge for our maps and insisted to EA that this attitude was crucial when it came to keeping our community happy and playing together," DICE senior producer Patrick Bach told Xbox World 360 magazine.

Bach commented that DICE had "generous" amounts of DLC planned for Battlefield: Bad Company 2's future.

He added: "We're owned by EA but we're still very much DICE."

Nazad
Vrh Dno