Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Šta je ovo? 7-oro ljudi igra bc2, a ne mogu da se joinujem... Uspeo sam samo da se joinujem kod Cveje, i to samo jednom. Jel svi igrate sp kao kimi?
Mislio sam da limited edition podrazumeva neki specijalni box, kao sto je bio slucaj sa kz2.

Poslednja izmena:
Ja sam dobio Veteran Rank 2 :)

Strana sa statistikama je ugašena privremeno, rade na tome i EA store ne radi iz igre nikom bez obzira koji PSN nalog ima. Kažu da će i to ubrzo srediti.

pa zar se ne kupuje posebno koa ostale igre Kz2 limited nego ko kupi dobije odma limited :D
ste provalili kako je jaka stvar onaj squad death match samo rokanje dok nisam provalio kako fungcionise ubise me 10 puta :D

Ajde molim te, malo pripazi na gramatiku, brukas forum, ispada da smo svi gomila nepismenih *****a... Pa ja ovako nisam pisao sa 9 godina.

Cvejo ne lupaj da je ovo doterani BC1.
Mnogo je bolji osecaj kretanja, pucanja, komande, meniji

ima bolji meni? goty u najavi :D. sad ozbiljno, kako mogu biti bolje komande ovde kad svi kukaju i stavljaju BC1 komande? :)

inace predjoh sp, nije lose, moze neka 8ica :). bolji je od mw2, iako je ocigledno da su malo kopirali :)

inace, nemojte se ljutiti ako vas malo koljnem online :D

trophy_bronze.png
Et Tu, Brute?
Online: knife 5 friends

:D

Pa kukaju oni sto su igrali BC1 prvo. Meni su skroz konfuzne komande u BC1 bile. Igramo sam malo i SP, mnogo je losiji osecaj kretanja nego u BC2.
Pa mnogo su laksi meniji za biranje klasa npr. I glavni meni je jako lepo uradjen, za svaku pohvalu.
Ne moze ova igra biti GOTY nikako. Mozda multi GOTY.
Inace igrali ja i Boris malo Conquest, skroz je drugacije, trazi se drugacija taktika, mora mnogo opreznije da se igra. Ali mape su perverzija, ogromne su.
Moram da probam ovaj hardcore mod jos.

Ako ona peticija na zvanicnom forumu, za uklanjanje one IRITANTNE brodske sirene ne prodje, ne verujem da cu igrati conquest. Ubi me sinoc na slusalicama :( I izgleda ne znaci toliko ako osvojis neku zastavu, to samo doprinosi da kad ubijes protivnika oni gube 3 ticket-a umesto jednog.. sto kapiram znaci da ne mozes da dobijes rundu ako samo stojis pored zastavica a protivnici ne napadaju, vec moras i da ih ubijas ako hoces da pobedis..

Dugo ti je trebalo da nađeš neku manu.

Sad ću ja da pokrenem peticiju da se onima koji BC nisu igrali ne udovoljava glupavim zahtevima. Da vidimo ko će prvi da skupi >1m potpisa. :)

Pa jel bila ta sirena u BC1? Koliko vidim po broju ljudi u peticiji, nije :) Ajd molim te stavi slusalice, i slusaj ono 10 minuta.. Malo manje sa tim stavom "mi smo igrali BC1, mi smo baje.." :)

Bila je, samo drugačija. Prosto da čovek ne poveruje šta tebi smeta. Ti bre ko neka mlada pred sranye...:d

Sa smanjenim zvucnicima mi ne bi smetala, ali igram uglavnom navece sa slusalicama, znas koliko ubija u mozak ona sirena :)

Multiplayer je odlican, mene malo podseca na prvi COD MW kad cuvas baze ali grafika, helikopteri, tenkovi, odlicno su sve ukomponovali. Takav je trebao da bude Killzone. Ja nikako nisam mogao da se naviknem na KZ2 kontrole i sto moras ceo sanzer da saspes da ubijes.
BF: BC2 je sve ovo pogodio, ima masine i lepsu grafiku, naj. zvuk i ja sam prestao da palim MW2. Ovo mi se vise svidja samo da se skupi vise ljudi ... Ne verujem da ce biti GOTY, ali igra je fantasticna ...

Nego ja ni u jednoj partiji nisam cuo da iko koristi slusalice ? Malo neverovatno da ljudi ne koriste mikrofon, ili sam ja nesto pogresno podesio ....

Da, bas da vidim kako bi Pilac odvrtao Z5500 u 3 sata ujutru, sutradan bi ga zena poslala da spava kod tebe :d To mi je jedina opcija navece, i sve se savrseno cuje kad ti je par milimetara od bubne opne, neverovatno sta se sve cuje.. probajte da skocite u mestu u nekoj zatvorenoj prostoriji, sa metalnim podom.. znaci sjajno :) Tako da veruj mi, kad odvrnes sluske, ona sirena te tera da zadavis nekog :)

edit: @ malimrav

Pricamo mi po danu, imaju skoro svi odavde headset, ali to sto online slabo ljude cujes, to je verovatno iz istog razloga sto ni ja ne pricam kad igram sa nekim strancima... sta da mu pricam, cudno je malo :)

Poslednja izmena:
Sa smanjenim zvucnicima mi ne bi smetala, ali igram uglavnom navece sa slusalicama, znas koliko ubija u mozak ona sirena :)

Ima resenja za to Borise, smanji sluske. :p
Meni je bas cool ta sirena, nekako nabija t(p)ezniju. :D

Ne smeta ti što se čuje prdež miša na 1km kad stavi war tapes a mseta ti "air raid" (nije brodska) sirena?

Promeni setovanje na "headphones" kada ih koristiš.

Ne cuje se nista sto ne treba da se cuje, samo je sve malo glasnije.. Inace Sony je kriv sto jos ne mozemo da skinemo DLC mape.

Moram da izbegavam Pilaca, zarazio me sa losim KD-om :d

Što glumiš glinenog goluba?:D

Zato sto se uvek kao pravi i casni Assault zalecem da defuse-ujem bombe, a ne ko one Recon stekare :d :p

@ Switch

Sednes na paketic :)

Municiju osvajaš assault klasom, a medike medikom:d. Mora da se zaradi, nema džabe

Elem, utisci posle 2 dana posedovanj, tj par sati igranja (posto su mnogi imali duze, ali niko nije napisao ni rec).......

BC2 je nastavak BC1 koji je poboljsao grafiku i to je ok......
Klase su diskutabilne, ali recimo da se ostalo manje vise na istom nivou.....
Igra je mnogo brza, i mislim da se bas dosta gledalo u komsiluk ( MW2 ) i prepisivalo.....
Mape su smanjene u odnosu na BC1 zbog dobijanja na brzini i agilnosti.....
Meni nedostaju epski momenti iz BC1, npr na Harvest Day, kada krenu tenkovi u napad....
Kada gledas sa strane i stvarno se osecas da ucestvujes takoreci na vojnoj vezbi VJ (pupu, daleko bilo) :d :d
Dakle, sto bi rekao Cveja, ovo je BF:BC 1.2......
Nije los ;)

Nazad
Vrh Dno