Kad je izasao BC1 tek sam dobio konzolu, nisam ni znao za BC1, niti sam igrao ista online. Igrom slucaja sam krajem 2008 naisao na ovu sobu i poceo da se zanimam za KZ2. Pre KZ2 sam igrao Resistance 2 koji mi se svideo i dobio sam osecaj za igranje FPS-a na gamepadu.
KZ2 je bilo jako tesko igrati dok se nisam navikao na lag.
KZ2 jeste bio bolji od svega u to vreme, zbog odlicno uradjenog sistema klanova, turnira, klasa.
Zna se sta je unistilo KZ2, lag,lag,lag, ocajan net code, glup sistem spawna, roboti previse jaki, sugave kontrole. Sve mi to nije smetalo neko vreme. Sad posle BC2 vidim koliko je igra nikakva. Vise mi ne pada na pamet da igram ozbiljnije, cak me i SP smara. Nije ovo pljuvanje KZ2 (jer sam ga najvise hvalio) vec izlaganje ozbiljnih mana igre koje moraju da se isprave u KZ3.
Evo vidis i sam da se svima veoma svideo BC2 demo posle KZ2. Svi koji su igrali KZ2 sad ce igrati BC2 + gomila novih igraca.
Tebi je Halo MP extra, meni je ta igra nikad veci trash. Ne znam kako mozes da igras to, svaka ti cast.
Moj savet ti je da probas ozbiljnije da igras BC2 MP, bar 10h, i videces o cemu mi tupimo ovde jos od bete.