Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ne citate bre uopste :) Ne kuca se u PSN store-u, vec u samoj igri ima EA store.

Baš tako, igra (DLC) se veže za vaš EA account.

A koliko ja znam, EA acc se vezuje za onaj PSN acc u kome unesete kod?

Sad citam da je moguce praviti privatne mecheve i na konzolnim verzijama, ali mora minimum 7, 8 ljudi da bude.. Moci ce neka Bench skupljanja da se organizuju.. :)

A koliko ja znam, EA acc se vezuje za onaj PSN acc u kome unesete kod?

Da, znaci samo za tebe se vezuje, malo je bezveze ako neko igra istu igru na istoj konzoli (bracja ili slicno), pa ce onda ovaj drugi morati da plati ako hoce na svom nalogu da igra :) ali opet je ovo najbolja varijanta za dlc-ove do sad.

Poslednja izmena:
Sad citam da je moguce praviti privatne mecheve i na konzolnim verzijama, ali mora minimum 7, 8 ljudi da bude.. Moci ce neka Bench skupljanja da se organizuju.. :)

Lol, pa nije to KZ2, pa da igras radec 2 na 2 :d

A mislim da cemo imati dovoljno ljudi da se igra ;)

ali ozbiljno za helikopter treba vezbe, ja sam par puta usao i ubio sebe i saborca koji je usao sa mnom, skroz bezveze..

Ja sam usao jednom u demou i leteo skroz opusteno par minuta dok me nisu oborili. :)

Iako sam igrao BF2 pre par godina, osecaj letenja mi je bio skoro identican, iako sam sada isao preko stickova, a BF2 preko m&k kombinacije...

^ Pa ko vam je kriv kada niste vezbali letenje u BC1 :p :p :d

Nije problem nauciti, ali koliko sam video, ne postoji rotiranje helikoptera oko svoje ose.. Ako ima, onda cool.. ***, morace da se vezba onda na zivo, u pocetku ako me vidite da idem ka helikopteru, ne pratite me :d

Kako mislis ne postoji......?
Nije ti ovo PES pa da igras na krstice :p :d

Ne znam, drljao sam sve moguce kombinacije za tih 7, 8 sekundi koliko opstanem u vazduhu :d i nisam nasao kako da ga okrecem oko sebe...

Ne znam, drljao sam sve moguce kombinacije za tih 7, 8 sekundi koliko opstanem u vazduhu :d i nisam nasao kako da ga okrecem oko sebe...

Ako koristis komande iz BC1 (kao ja) onda leva i desna pecurka rade sve.....
A ako koristis komande iz GT-a, onda si u problemu.... :d

Mnogo su cudne komande za helikoptere, ni ja ne kapiram, jer u nemas bukvalno 30sek mira da mozes da isprobas kako da vozis.
Vece uzivanje ce mi biti da skidam nebeske pticice. :d
Bench okupljanja. :D :D :D

Sve sa voice changer-om ? :d

Ocekujem par banova na forumu kad krenemo intenzivno da se svadjamo.. :D

Evo sad opet ja i Haseo odigrasmo KZ2 malo, znaci ko je tvrdio da ova igra nema nevidjen lag treba da zapali svoj PS3 istog trenutka. BC2 je 5 puta igriviji od ovog krsa.
Ne znam kako smo mogli toliko da igramo KZ2, zivota mi.

A ja sam bio lud kada sam to pricao pre par meseci. :d

Jos su me ubedjivali da su serveri posveceni (da ne pominjem da si ti bio najglasniji). :d

lol, od GOTY-ja do krsha, kao rukom odneseno :d

Ne menjam misljenje da je bio meni GOTY, igrao sam pola godine. Ne znam sam kako, valjda nije bilo nesto bolje. KZ2 MP = velika nula.
Hvala bogu da postoji BC2!
I BC2 nema dedicated servere pa radi ko sat, kad nekog pogodis on pada, a ne ko u KZ2, stresem ceo sanzer i lik ne pada, smesno, zalosno, ocajno!
Nevermind!
King is dead (KZ2), long live the king (BC2)! :D

Evo sad opet ja i Haseo odigrasmo KZ2 malo, znaci ko je tvrdio da ova igra nema nevidjen lag treba da zapali svoj PS3 istog trenutka. BC2 je 5 puta igriviji od ovog krsa.
Ne znam kako smo mogli toliko da igramo KZ2, zivota mi.

Cek sada,a da li je i BC 1 imao bolji multi od KZ2 ili je BC 2 revolucija u odnosu na sve?
Posto se secam da su ljudi koji su igrali Bad Company 1 nazivani likovima bez ukusa i koji ne igraju najbolje u zanru,pa me samo zanima samo sta je BC 2 toliko doneo u odnosu na BC1. Ja bar u mp demo-u ne videh neki spektakularni pomak po pitanju same igrivosti u odnosu na prvu igru.

KZ2 MP = velika nula. Hvala bogu da postoji BC2!
I BC2 nema dedicated servere pa radi ko sat, kad nekog pogodis on pada, a ne ko u KZ2, stresem ceo sanzer i lik ne pada, smesno, zalosno, ocajno!
Nevermind!
King is dead (KZ2), long live the king (BC2)! :D

Zar KZ2 ne bejase najbolje nesto posle Kantera.:D

Poenta je Bobe da razliciti ljudi vole razlicite igre a ti uglavnom volis da preterano velicas svaku igru koja ti se iole svidi a preterano pljujes onu koja ti se ne svidi.
BC2 i KZ2 su razlicite igre i razlicito se igraju tako da nisu bas za poredjenje.

Poslednja izmena:
Cek sada,a da li je i BC 1 imao bolji multi od KZ2 ili je BC 2 revolucija u odnosu na sve?
Posto se secam da su ljudi koji su igrali Bad Company 1 nazivani likovima bez ukusa i koji ne igraju najbolje u zanru,pa me samo zanima samo sta je BC 2 toliko doneo u odnosu na BC1. Ja bar u mp demo-u ne videh neki spektakularni pomak po pitanju same igrivosti u odnosu na prvu igru.

Zbog KZ2 hajpa su ljudi prevideli BC1.. ;) a i vecini je to bio prvi probani FPS na konzoli, pa zbog ne snalazenja sa gamepadom su otpisali igru prelako.. takodje nije pomogla ni ona kasikara sa smajlijem i krem boja.. :d ;)

Poslednja izmena:
Zbog KZ2 hajpa su ljudi prevideli BC1.. ;) a i vecini je to bio prvi probani FPS na konzoli, pa zbog ne snalazenja sa gamepadom su otpisali igru prelako.. takodje nije pomogla ni ona kasikara sa smajlijem.. :d ;)

...i BC1 i jos 5 igara koje su vredne igranja a totalno zapostavljene i obezvredjene .:)

Koliko je vremena trebalo da prodje da svi shvate da FPS igre mogu sasvim normalno da se igraju joypad-om,a da pri tom nemaju fiziku kretanja realniju od same realnosti i da ima milion faktora koji doprinose samoj igrivosti a ne samo jedan upitan.

Rekao sam ja davno,internet ipak ne treba shvatati previse ozbiljno,jer sto hyper moze da ucini ne moze ni Lepa Brena.:)

Zar KZ2 ne bejase najbolje nesto posle Kantera.:D
Poenta je Bobe da razliciti ljudi vole razlicite igre a ti uglavnom volis da preterano velicas svaku igru koja ti se iole svidi a preterano pljujes onu koja ti se ne svidi.
BC2 i KZ2 su razlicite igre i razlicito se igraju tako da nisu bas za poredjenje.
Kad je izasao BC1 tek sam dobio konzolu, nisam ni znao za BC1, niti sam igrao ista online. Igrom slucaja sam krajem 2008 naisao na ovu sobu i poceo da se zanimam za KZ2. Pre KZ2 sam igrao Resistance 2 koji mi se svideo i dobio sam osecaj za igranje FPS-a na gamepadu.
KZ2 je bilo jako tesko igrati dok se nisam navikao na lag.
KZ2 jeste bio bolji od svega u to vreme, zbog odlicno uradjenog sistema klanova, turnira, klasa.
Zna se sta je unistilo KZ2, lag,lag,lag, ocajan net code, glup sistem spawna, roboti previse jaki, sugave kontrole. Sve mi to nije smetalo neko vreme. Sad posle BC2 vidim koliko je igra nikakva. Vise mi ne pada na pamet da igram ozbiljnije, cak me i SP smara. Nije ovo pljuvanje KZ2 (jer sam ga najvise hvalio) vec izlaganje ozbiljnih mana igre koje moraju da se isprave u KZ3.
Evo vidis i sam da se svima veoma svideo BC2 demo posle KZ2. Svi koji su igrali KZ2 sad ce igrati BC2 + gomila novih igraca.
Tebi je Halo MP extra, meni je ta igra nikad veci trash. Ne znam kako mozes da igras to, svaka ti cast.
Moj savet ti je da probas ozbiljnije da igras BC2 MP, bar 10h, i videces o cemu mi tupimo ovde jos od bete.

@Show_Man
Koje su to igre bile?

Kad je izasao BC1 tek sam dobio konzolu, nisam ni znao za BC1, niti sam igrao ista online. Igrom slucaja sam krajem 2008 naisao na ovu sobu i poceo da se zanimam za KZ2. Pre KZ2 sam igrao Resistance 2 koji mi se svideo i dobio sam osecaj za igranje FPS-a na gamepadu.
KZ2 je bilo jako tesko igrati dok se nisam navikao na lag.
KZ2 jeste bio bolji od svega u to vreme, zbog odlicno uradjenog sistema klanova, turnira, klasa.
Zna se sta je unistilo KZ2, lag,lag,lag, ocajan net code, glup sistem spawna, roboti previse jaki, sugave kontrole. Sve mi to nije smetalo neko vreme. Sad posle BC2 vidim koliko je igra nikakva. Vise mi ne pada na pamet da igram ozbiljnije, cak me i SP smara. Nije ovo pljuvanje KZ2 (jer sam ga najvise hvalio) vec izlaganje ozbiljnih mana igre koje moraju da se isprave u KZ3.
Evo vidis i sam da se svima veoma svideo BC2 demo posle KZ2. Svi koji su igrali KZ2 sad ce igrati BC2 + gomila novih igraca.
Tebi je Halo MP extra, meni je ta igra nikad veci trash. Ne znam kako mozes da igras to, svaka ti cast.
Moj savet ti je da probas ozbiljnije da igras BC2 MP, bar 10h, i videces o cemu mi tupimo ovde jos od bete.

Ne secam se kada sam procitao da neko na ovaj nacin negira sve sto je pricao mesecima i mesecima u nazad.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno