Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Pilac bre, sto je sve ovako belo?? :D :D

Igrao nekih 20-ak minuta, zvuk razvaljuje, jos sam uzeo neke nove slusalice, sjajno.. mada ono oruzje sa prigusivacem recimo (od inzenjera) smesno zvuci, kao da ispaljuje plasticne metke :) I gde nestade ona grafika sa snimaka? :) Frejmovi nisu za pohvalu, a grafika me stvarno nije oduvala, po snimcima sam mnogo bolje ocekivao..

Pilac bre, sto je sve ovako belo?? :D :D

Igrao nekih 20-ak minuta, zvuk razvaljuje, jos sam uzeo neke nove slusalice, sjajno.. mada ono oruzje sa prigusivacem recimo (od inzenjera) smesno zvuci, kao da ispaljuje plasticne metke :) I gde nestade ona grafika sa snimaka? :) Frejmovi nisu za pohvalu, a grafika me stvarno nije oduvala, po snimcima sam mnogo bolje ocekivao..

Upravo ovo , likovi se krecu retardirano , jos uvek ne mogu da verujem da ne mozes da ti nestaje strafe ako ides pravo... (tj postoji ali se krece po milimetar) oruzija se ponasaju tuzno , dizajn karaktera i grafika overall je smesna (cista kopija keca) , learning curve je zabrinjavajuce veliki , u MAG-u sam se uhodao posle 10tak minuta , ovde je sve nekako traljavo i kilavo..
Sve sto nije valjalo u kecu ovde se vraca :(
Ozbiljno se lomim da li vredi odvajati novce za ovu igru...

Upravo ovo , likovi se krecu retardirano , jos uvek ne mogu da verujem da ne mozes da ti nestaje strafe ako ides pravo... (tj postoji ali se krece po milimetar) oruzija se ponasaju tuzno , dizajn karaktera i grafika overall je smesna (cista kopija keca) , learning curve je zabrinjavajuce veliki , u MAG-u sam se uhodao posle 10tak minuta , ovde je sve nekako traljavo i kilavo..
Sve sto nije valjalo u kecu ovde se vraca :(
Ozbiljno se lomim da li vredi odvajati novce za ovu igru...

Šta da ti kažem sem "go play sims 3". Ako ne znaš da igraš nemoj bezveze da kudiš i još porediš sa MAG trashware-om...

Šta da ti kažem sem "go play sims 3". Ako ne znaš da igraš nemoj bezveze da kudiš i još porediš sa MAG trashware-om...

^+1 jos bih samo dodao - Izvini molim te sto ne mozes da strafujes dok trcis ko blesav. Ako je to ono sto trazis , idi igraj Quake 3.
Mozda bi ti uspevao da strejfujes pod punom ratnom opremom, dok te razvaljuju cizme, a naokolo samo zvizde i pucaju projektili.. Odsluzi vojsku pa kritikuj ne/realnost.

nego:
Jos nisam instalirao ovaj open demo, zauzet mi protok ovih dana, skidao boga oca pa se ce konacno biti gotovo veceras.
Tako da , vidimo se sutra na Battlefieldu :p

Nadam se da nije potreban neki demo key ili sta god?

Moze li neko da mi kaze sta ima novo u odnosu na betu, jel neka druga mapa sad u pitanju ili ona ista. Mrzi me sad ponovo da igram, radije cu da sacekam posto verovatno uzimam igru.

U ovoj beti nije Arica Harbour već je Port Valdez. Snežna mapa je u pitanju. Moje mišljenje je da je Arica bolja mapa

Poslednja izmena:
Skinuo po drugi put i odigrao 1.5 partiju :) Mapa mi deluje OK, mada rano je za zaključke, tek treba da se prouči, da vidim šta mi leži. Grafika mi je ok, ne jedino su žbunovi lošiji. Fala bogu pa su zamenili onu žutu sa naradžastom bojom, i povećali fontove (lako je vama sa LCD 32"+ TV-ima:)).

Imam pitanje, zar nisu rekli da će exp iz bete se prebaciti u igru? Da li će mi se exp iz bete (koja je američka) prebaciti na UK verziju?

Mnogo manje mogucnosti ima u demo-u nego u beti, svi gadgeti i specijalizacije su zakljucani, zato i necu mnogo igrati demo, nema smisla.
Kako se vozi onaj helikopter ?! Ono je suludo ! :(
Ne znam sto kritikujete grafiku, meni je za MP savrsena. Jel vi shvatate kolike su ovo mape i koliki mora biti fidelity (ako se tako zove to bese) ?

Mnogo manje mogucnosti ima u demo-u nego u beti, svi gadgeti i specijalizacije su zakljucani, zato i necu mnogo igrati demo, nema smisla.
Kako se vozi onaj helikopter ?! Ono je suludo ! :(
Ne znam sto kritikujete grafiku, meni je za MP savrsena. Jel vi shvatate kolike su ovo mape i koliki mora biti fidelity (ako se tako zove to bese) ?

Znao sam da treba da se sacuvam za kompletnu igru, mrzi me sad ponovo da igram a jos ako je sve zakljucano onda nema svrhe.

^Pa vredi igrati cisto malo da vratis osecaj za nisanjanje. Ja sam se iskreno iznenadio da sam sinoc u obe partije bio prvi, znaci jacih boljih igraca je bilo u beti, tamo sam retko kad uspevao biti prvi.
Jedva cekam full verziju igre, necu ni pogledati SP. :)

Ma ono da mozes da vidis sto dalje na mapi, line of sight ili kako se vec zove u igrama.

A to. To je u prvom delu bilo jako bolna tačka. Maglu su ubacili u neke mape pa snajperi ne mogu da pomognu...

Preorderovan Limited Edition, čekam mart...

I dalje ne mogu da se odlucim koju verziju da uzmem , za PC ili PS3 .

PC : 32 igraca , bolji serveri , dosta bolja grafika (DX10/DX11)

PS3 : (24 igraca ) zavali se u fotelju i uzivaj :d

Danas sam probao i demo , ipak mislim da ce BF2 i dalje biti neprikosnoven u Battlefield serijalu (a i sire ). Mapa iz bete mi je daleko bolje legla , i graficki je delovala nekako . . ." impresivnije" . . .

Gde ste nasli taj Limited Edition ? Nema ga na shopto.

Au ne znam, zvuk i atmosfera su vrh, ali se nekako ne pronalazim u igri, a i stvarno nemam nikakav osecaj da li pogadjam nekog i da li sam ga ubio, ne znam sta je.. U KZ-u se onako lepo mlataraju kad ih pogodis, a u MW se nekako 'cuje' kad ga pogodis plus sto sjajno padne... ovde kao u karton da gadjam, bas mi smeta to za sad.. Jeli do mene ili se cini kao da nema vise od 25 frejmova?

Brate MP je vrjunski ti se tripujes !!!!

Dakle, pala je bronzana zvezda za klanje!!! :d
Bolje je od bete, malo su zeznuli komande pa se treba navici, ali to ce doci sa vremenom......
Mnogo vise se polaze na timsku igru, jedino sto mi malcice smeta sto su je ubrzali (nekako je izgubila malo onaj smek iz BC1)....
U svakom slucaju LE stize :D :d

Odigrano 10tak partija.
Demo uzasno ogranicava customize klasa pa mi izgleda previse plain ... mogli su barem da omoguce sve stvari u demo-u kako bi se video pun potencijal igre.
I kao u svakoj igri point whore-ovanje sa medicom resava sve probleme XD

Ja sam sad probao par partija, i mogu reci da mi se jako dopada. Kao sto su pre neki rekli zvuk je stvarno odlican, lepo je odradjeno kad granata padne pored tebe pa se cuje onaj zaglusujuci zvuk, vozila su sjajna, prejak je osecaj kada granatiras protivnicku bazu, pucanje mi je previse sterilno nekako, ne znam kako tacno to da objasnim (pomera se lik u igri kao retard, i nisam provalio jos uvek gde je crouch, ili ga uopste ni nema?!), ali ne smeta mi jer je opsta atmosfera u igri odlicna. :) Mislim da ce ovo morati da se uzme. Jel oce neko MW2? :d

Igra je stvarno fantasticna .Po meni ima potencijala da bude jedna od najboljih FPS MP igara ikada ( posle BF2 mozda :) ) .

Zvuk je perverzija , cela kuca mi odzvanja , samo cekam da komsije pozovu policiju :D .

Probao sam partiju MW2 posle nekoliko '' doza '' BC2 DEMO-a , i ono deluje tragikomicno , od grafike , do ponasanja oruzja pa do sveukupne atmosfere .

Dice has did it again . :Klanjanje

Usput , svi koji igrate demo ili planirate da kupite full igru , slobodno me dodajte na PSN-u . (PSN ID - Serbian91 )

Poslednja izmena:
O bem vas , sad i ja moram da probam. skinuo sinoc a vi samo li trubite :d
Ako me nema za 15 minuta , igra "nista ne valja" :p

Krenula je hype masina da radi. :d
Aj da vidimo oce hrvati da prave neku ekipu da ih oderemo ? :D
Mozda i Bluehell kupuje igru. :d

Kao sto sam i mislio...

igra "nista ne valja" :p

Potpuno isto kao Beta, samo sto smo sada na sneznim predelima sa malkice ispeglanijom grafikom.

Steta sto nije bilo vise ljudi kada sam isprobavao (2 vs 2).
Inace ako treba neki `rvati da se deru ja sam za.
Samo sto sam zauzet veceras i sutra od 18h , tako da ozbiljnije klanja moz da padne prekosutra.

"racunajte na nas.." :d

Vama kojima je "retardirano" kretanje, vratite se na MW2 ili Quake 3...

Nije retardirano kretanje, ali malo ubija u pojam sto se cini da mozes samo pravo da trcis, a i stvarno, naprave tako sjajnu ratnu atmosferu i zvuk, a moras da nagadjas da li si ubio nekog koliko 'upecatljivo' izgleda :)

Nije retardirano kretanje, ali malo ubija u pojam sto se cini da mozes samo pravo da trcis, a i stvarno, naprave tako sjajnu ratnu atmosferu i zvuk, a moras da nagadjas da li si ubio nekog koliko 'upecatljivo' izgleda :)

Sta pricas ti ?! :zgran:

Vrh Dno