Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ne znam. Mislim da BC2 poredi sa KZ2, sto je prakticno nemoguce jer je BC2 igra sa mnogo vecim mapama, vecim rastojanjem izmedju prepucavanja , pa mu mozda smeta sto akcenat nije prenaglasen na krv koja siklja iz pogodjenog koji se jaluja dok ga ovaj puni.

Vama kojima je "retardirano" kretanje, vratite se na MW2 ili Quake 3...
Po meni ovo ce da bude mnogo bolja igra od MW2, ali da izgleda cudno kad se okrecem to je istina i niko me nece ubediti u suprotno, mozda nisam bas sjajno objasnio na sta mislim ali kretanje "pesice" mi se ne dopada kako je uradjeno.

Po meni ovo ce da bude mnogo bolja igra od MW2, ali da izgleda cudno kad se okrecem to je istina i niko me nece ubediti u suprotno, mozda nisam bas sjajno objasnio na sta mislim ali kretanje "pesice" mi se ne dopada kako je uradjeno.

Nemoj tako ovo je savrsena igra , ko da je bitno da treba da uradis strafe dok gledas da te neko ne spici sa strane koju si do malopre gledao XD
I jos u igri gde zapravo imas ogranicen broj smrti (ako si napadac)

Ko zna mozda EA izbaci DLC koji zapravo omogucava da se normalno krece karakter XD

Malo mi je glupo sto ne moze da se legne a imaju izvanrednu kamuflazu ( kombinacija snajpera koji lezi ispod random grmlja je oduvek bila pure win XD )
A opet sa druge strane rusi napdaju noseci OMG RED HAT kako bi mogli da se primete na 10 kilometara , dok ameri ili stavec su svi u izvanrednim kamuflazama :(

Oruzija se i dalje uzasno cudno ponasaju ... jedino korisno oruzije je Noz (I Defib od medica XD )

^Batice nemoj da bacas hejt jer te razbijaju. :p

Odigrao sam par partija u demou i dosta mi je. Čekam da stigne full verzija.
Kada se BC komande postave igra je dostojni naslednik prethodnog dela.

Mada, nije mi jasno koji će svakoj klasi ručna bomba?!

Odigrao sam par partija u demou i dosta mi je. Čekam da stigne full verzija.
Kada se BC komande postave igra je dostojni naslednik prethodnog dela.

Mada, nije mi jasno koji će svakoj klasi ručna bomba?!

Laknulo mi je kada sam stavio komande kao u BC 1 :)
Apropo rucne bombe, nemam odgovora na to, ali ionako imas samo jednu :)
Da se ubijes ako te zarobe mrski neprijatelji :p :p
Bice ovo zaista dobra igra, a ako uvedu klanove i klanovske bitke sa malo izmenjenim pravilima bice pun pogodak....

Pa nervira me bomba što se baca na L2 a taj taster mi malo ima svoju volju pa sam skoro sve bombe slučajno bacio ubrzo po spawnovanju.

Nož je unapređen, sada se na melee jednom zamahne nožem i vrati na prethodno oružje, dok je u BC ostao nož.

Ali smaraju oni komentari EPIC FAIL, YOUR NEMESIS i td, kao i [] reload kada je okvir pri kraju. Nisam ******, znam da brojim!!

^Batice nemoj da bacas hejt jer te razbijaju. :p

Samo ti zezaj XD

Igra je pored svih failova koje sam naveo za divno cudo funny ( ubijanje defibrilatorom mi je nesto najbolje sto sam video do sada XD )

Pa nervira me bomba što se baca na L2 a taj taster mi malo ima svoju volju pa sam skoro sve bombe slučajno bacio ubrzo po spawnovanju.

Nož je unapređen, sada se na melee jednom zamahne nožem i vrati na prethodno oružje, dok je u BC ostao nož.

Ali smaraju oni komentari EPIC FAIL, YOUR NEMESIS i td, kao i [] reload kada je okvir pri kraju. Nisam ******, znam da brojim!!

Pa to da ti pise mozes da iskljucis u opcijama.... :p
A ja jos nisam imao nemezisa tako da ne znam :p :p

Ja sam imao jednog, ali sam ga zaklao, a ortake sam mu iz pištolja porokao (on čuči i sjanperom skida a dvojica se sveže spavnovala iza njega). Prizor je bio kao na seoskoj svadbi (samo sa manje psovki).

Ja sam imao jednog, ali sam ga zaklao, a ortake sam mu iz pištolja porokao (on čuči i sjanperom skida a dvojica se sveže spavnovala iza njega). Prizor je bio kao na seoskoj svadbi (samo sa manje psovki).

Da se ja pitam, sve bih to po kratkom postupku preklao ( a bilo je vise tih situacija....) :d

"Jozo, daj vode!" :D :d

Pilac, i ovde mnogo gines :d :p Postaje bolje kako vise igram, ali jos uvek nisam ubedjen.. Mnooogo se bre lome teksture :S:

Pilac, i ovde mnogo gines :d :p Postaje bolje kako vise igram, ali jos uvek nisam ubedjen.. Mnooogo se bre lome teksture :S:

LOL!
Ti samo broj piksele dok te neprijatelji kolju :p :p :d
BTW, to si igrao sa mojim Juniorom :D
Cveja, Hase i ja smo odigrali par lepih partija pre toga ;)

Sad se skupismo konacno u isti squad, nas 4, vrhunsko zezanje ! Samo jedan medic kad radi posao nema sile da izgubis. Samo kad bi jos Boris bacao municiju. :d (stisnes desni d-pad)
Bice ovo epski mp. Svi oni ludi gadgeti, oruzja, bice ludnica od 5. marta! :D

Zanimljivo bilo, necu gresim dusu :) Mnogo bolje kad si sa nekom ekipom koju znas, uostalom za svaku igru to vazi.. Po treci put moram da kazem, ZVUK! :) Malo je nisanjenje nezgodno, ne mogu u sitnim koracima da pomeram nisan..

Samo jedan medic kad radi posao nema sile da izgubis.:D

Ajde ajde dobro je bilo drzao sam vas zive sto sam vise mogao :D
Btw onaj assault rush je bio mozda i rekordno brza pobeda!
Nisanjenje sa LMG bez Reflex Sight-a = Prvoklasni Japanski Horor film :(
Jer cim se stisne Aim prekrije mi 2/3 ekrana XD

Pa ti pucaj kroz fishek :p

Nisani ili ti 'iron sights' su ocajni, sta je ovo, drugi svetski rat :( Bilo bi lepo da moze da se nabudzi Red Dot sight.. I koje su ono puske? Rekli ste da su sve prave, ali vidim SCAR-L, i M9 Berretu pistolj, za one ostale nikad cuo.. Ne kazem da pratim svaki dan izlazak novih oruzja ali opet..

Puske jesu iz stvarnog zivota, mada mozda imena nisu , verovatno zbog licenciranja koje kudee :p
Da ti sad ne trazim svako oruzje ponaosob - http://www.youtube.com/watch?v=iioQLaIjXa8

Red dot sightove i ostale ces imati u punoj igri , kao sto su neki bili u Beti.

Nisani ili ti 'iron sights' su ocajni, sta je ovo, drugi svetski rat :( Bilo bi lepo da moze da se nabudzi Red Dot sight.. I koje su ono puske? Rekli ste da su sve prave, ali vidim SCAR-L, i M9 Berretu pistolj, za one ostale nikad cuo.. Ne kazem da pratim svaki dan izlazak novih oruzja ali opet..
Aman čoveče informiši se. Red dot dobijaš kao unlock. Znači mora da se zasluži. Za puške sam ti dao link koji si očigledno izignorisao. Sve su prave. Nišani moraju da se zarade a ne sve na gotovo. Dobiješ klot pušku pa zaradi dobrom igrom dodatke. Nije ti to warfail

Aman čoveče informiši se. Red dot dobijaš kao unlock. Znači mora da se zasluži. Za puške sam ti dao link koji si očigledno izignorisao. Sve su prave. Nišani moraju da se zarade a ne sve na gotovo. Dobiješ klot pušku pa zaradi dobrom igrom dodatke. Nije ti to warfail

+1. :-devil-:
Aj skidaj demo da igramo! Mapa je vrhunska!

Do 28. februara mislim da će raditi demo

Jeste do 28.02, pise u information samog demo-a.

Sta se vredjate :) Pa ni u Warfail-u :) nije odmah otkljucano naravno, ali posto niko nije pominjao pretpostavio sam da nema uopste..
Ono sto mi se takodje svidja je da non stop nesto pricaju saborci (ne znam kako i da li se to mesa kad neko stvarno prica na slusalicama?), cim vide tenk, odma prijavljuju, ako se neko usunja u bazu takodje prijavljuju... Ne znam sta da radim, nikako nisam planirao i ovo da pazarim, nemam ni 48h u MW2, a vec da prelazim na novi fps.. aahh

^Posalo sam ti za preorder, sta tu ima da se razmislja. :p

Pa naravno da će da prijave. Jok, uđe tenk u bazu a svi ćute o tome. I kad baza ode, zašto niko nije rekao da imamo 60 tona neprijateljskog čelika viška u bazi?

Ko seoska mlada si kada su igre u pitanju. :D

Ono sto mi se takodje svidja je da non stop nesto pricaju saborci (ne znam kako i da li se to mesa kad neko stvarno prica na slusalicama?), cim vide tenk, odma prijavljuju, ako se neko usunja u bazu takodje prijavljuju...
U beti ako vidis neprijatelja, naciljas ga i stisnes select svi tvoji saborci ce ga videti na mapi naravno uz odredjen komentar sta si zapravo video (ako uklone tvoj target dobijes i par poena) :D
Nisam igrao demo ali pretpostavljam da je to...

:) Znas kako, zaebana je stvar sa MP igrama, svaka moze da ti se cini ekstra u pocetku, mane tek posle nekog vremena isplivaju, tesko je predvideti koja ce izdrzati stub vremena a koja ce te brzo smoriti.. a nije bas jeftino testirati to :)

@ Ranko, aham, dakle nisu automatski komentari, vec mora tako zapravo..

Nazad
Vrh Dno