Moram dodati da su performanse odlicne. Nisam primetio nikakv stutter i lagove. Igra fantasticno radi nakon apdejta.
Ovo je mislim se odnosilo na prethodni update (1.1.2.0) 😁? Winter offensive je 1.1.3.0.
Mada i ti imaš jači od najjačeg CPU, ja da nemam sad planirane troškove i da DDR5 nije tako papreno skup i ja bi prešao na 9800X3D, mada kako vidim izgled izlazi 9850X3D.
Meni ne igra ulogu toliko veliki FPS, oko 100 FPS se vrtim a igram se na skoro 4K (75% 4K tj. 1600p).
Meni nije radio menu, mora restart igre. Takođe pišu da su fixali nevidljive ruke na nekim puškama dok sa Phantom Edition skinovima ja to i dalje imama. 😂 .
Pošto pratim iz interesa kako ove mega korporacije rade razvoj igara, ovaj sad update im je radio drugi paralelni tim.
100%, jer to sam primetio kod Blizzarda za D4, jedan tim radi jednu sezonu dok drugi radi već na sledećoj, i onda bude razlike ne samo u kvalitetu nego i sadržaju.
Neću da zalazim u opširnu temu korporativnog razvoj igara što je posto čist biznis, iscediti $ više od igrača je primat.
I u poslednje vreme počeli su da mi se gade BP i to gde te igra tera da je igraš, posebno kad sam odgledao
klip o "dark patterns" od osnivača GGG (PoE1, PoE2).
I mene živo zanima da li su oni realni da ne testiraju kako treba.
Mada izgleda otpustili QA što ranije i zato objavili da vraćaju Battlefield Labs 😂