Leon4
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.08.2008
- Poena
- 395
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 9800X3D 5.2GHz
- Matična ploča
- ASUS ROG Strix X870-F GAMING
- RAM
- Kingston Fury Beast RGB 32GB 6400Mhz
- GPU
- ASUS GeForce RTX 4090 TUF OC 24GB
- Storage
- SAMSUNG 980 PRO M.2 2TB - Kingston A2000 M.2 1TB
- PSU
- Corsair RM1000X
- Kućište
- ASUS ROG Strix Helios GX601
- Monitor
- Samsung Odyssey G8 34'' OLED 175Hz
- Miš & tastatura
- G915 X TKL - G Pro X Superlight
- Pristup internetu
- Optički internet
BF6 ima lag opcenito u sve i jednoj mapi bez obzira na fps a glavni krivac za to jeste mouse pulling rate. Izgleda da je problem sa enginom. Pokusaj igrati na gamepad-u sve ce da bude tecno 100% cim predjes na mis osjeti se ogromna razlika kao da sjecka non-stop u poredjenu sa igranjem preko gamepad-a. Posto gamepad ima 125hz polling rate i igra radi na tom rate-u, fluidnost je savrsena. Vecina nas igra na 1000hz i to stvara problem, ja sam to primjetio iste sekunde kada sam usao igru i pomjerio mis lijevo i desno a fps mi zakucan na 167fps sa g-sync (reflex+boost) i v-syncom (najbolje opcije za sto manji input lag).Ne postoji Bf koji nije imao los start, a da je kasnije ispeglan i ostala jako igriva igra. Isto tako ne postoji Bf koji nije u pocetku bio dobar pa ga pokvarili. Tek je dva meseca od objave. Za dva meseca nista bitno ne moze da se ispravi. Bitno je da znaju za probleme i da ce ih resavati. Igra i dalje nije fluidna na nekim mapama. Operation Firestorm na primer. Tu ce morati dosta da peglaju jer je mapa copy/paste iz bf3/bf4. Vidljivost je ocaj zivi, a oseti se i lag cak i na 9950X3D.
Vidim i da postoji i tema bas o ovom na ea forumu pa pogledaj:
PSA: Mouse Input is broken in this game (looks similar to bad frame timing) | EA Forums - 12734467
Mouse input is broken, which ruins an otherwise well optimised game. This looks to be getting confused with poor frame timing in a lot of threads, but... - 12734467