Šta je novo?

Battlefield 6

Nova mapa je trenutno uzas. Izgleda da su je prvobitno zamislili da bude Infantry only pa su naknadno dodali helikoptere tenkove i ostala blindirana vozila.
Metro je mala beba za ovaj haos na Eastwoodu.

Kratki video u ovo novoj mapi sa Helii

:cool:

Ahahah, šta seo helikopterom na brdo i puca iz F2 mesta, jer nema pilota :D u F1.
Iskreno malo me smaraju te štek pozicije, kao npr. na OPERATION FIRESTORM popnu se na ono brdo kod D pozicije i odatle snajperišu a ja nema šanse da ih pogodim.

Za nekog ko nije iskusio ni jedan moderan BF (a ni one prve u pravom multiplayeru) za mene je ovo vrh FPS, jeste da me malo smaraju one CoD-oveske mape, i delovi mape gde se forsira close combat, ali čim prestanem da srljam uspevam da ima K/D >= 1.0.
Nikako da krenem SP kampanju da to pređem, deinstaliram i napišem moj kratak review.

@TwinHeadedEagle vidim da imamo bukvalno istu konfiguraciju, osim što se ti igraš na 1440p a ja na 3840x1600.
Podesio sam grafička podešavanja kao iz onog DF youtube klipa (mrzelo me da gledam pa evo reddit komentar gde je to lepo sažeto). Dole sam okačio i sliku.

Od drugih podešavanja:
Frame Limit: 144 FPS
Reflex: Enable + Boost
Anti-Aliasing: DLAA
ostalo sve OFF (Upscaling, FG ili Resolution Scale sve na OFF).

U meniju imam 108 FPS a u igri varira od 95-105, pada na 80 kada je veći krš, lom. destrukcija i jurnjava.
Definitivno i meni treba moderniji procesor, manje bi imao ove dropove, za veći MAX FPS bi morao da oborim podešavanja ili smanjim rezoluciju.

Jedino što sam primetio glitchovane teksutre u par navrata od kako sam instalirao posednje Nv 581.80 drivere, sa prošlim se nije to dešavalo.
Nije onako kako se dešavalo u Open Beti, par partija to primetio na kratko.

Evo u slici podešavanja, koja vizuelno i dalje izgledaju impresivno jer kao da u MP je moguće zagledati detalje. Naravno ko ima RTX 4090/5090 i najači procesor trebalo da može sve na Overkill da tera i uživa.
Best Settings for MP.png

Za high FPS vidim da ljudi traže razna rešenja, evo jedan post na tu temu.
A ispeglaće to još u igri da može i kad izađe sledeća gen grafičkih.

BF6 Framegen guide for minimal amount of input lag that fix frame pacing, increase 1% lows and responsiveness.

Poslednja izmena:
Ahahah, šta seo helikopterom na brdo i puca iz F2 mesta, jer nema pilota :D u F1.
Iskreno malo me smaraju te štek pozicije, kao npr. na OPERATION FIRESTORM popnu se na ono brdo kod D pozicije i odatle snajperišu a ja nema šanse da ih pogodim.

Za nekog ko nije iskusio ni jedan moderan BF (a ni one prve u pravom multiplayeru) za mene je ovo vrh FPS, jeste da me malo smaraju one CoD-oveske mape, i delovi mape gde se forsira close combat, ali čim prestanem da srljam uspevam da ima K/D >= 1.0.
Nikako da krenem SP kampanju da to pređem, deinstaliram i napišem moj kratak review.
Pa kada imas tim koji je totalno los
Inace ja krenuo sa Bad Company 2 ,MP Bf3 4 1 i 5,2042 preskocio odigrao Betu,secam se BF3 Candyman Srb najbolji Helli guner Top 1

Vrh Dno