Ljudi pišite koji launcher za igru koristite. Eventualno koja je verzija Win, drajveri za grafičku.
Juče sam baš dosta igrao i imao prvi connection timeout, da li bilo do mog neta ili njihovog servera zanimarljivo je to kad se jednom desi u 50+ partija. Ne stižem da igram često, nakucao tek 35 sati.
Ja sve pazarim za Steam, tu mi radi totalno stabilno i najbolji launcher.
1. Gasim sve moguće UI overlay-eve (osim ako je neka starija igra koja to zahteva za join MP-u, ili dok testiram performanse)
2. Prebacujem na Fullscreen (po uslovom da ne moram često alt+tab)
3. Nikav OC hardvera previše cimanja za 1-5 FPS, a razliku neću da primetim i samo bi se nervirao kad krene da zeza
@Satazabuki možda ti se corrupt-ova shader cache, jer igra ga rekompajlira posle svakog driver update i čak posle update igre.
Tačno sam primetio posle poslednjeg update kako pri startu više mu trebalo da prođe Compling Shader Cache (mada pri svakom sledećem ga ne rekompajlira celog ili samo verifikuje).
Izgleda kod tebe reinstall igre invalidirao shader cache, OPET nisi napisao da li igraš preko Steam ili šugavog EU launchera?
Meni se dešavalo da Steam zeznuo update nekih igara, pa posle verifikacije instalacije popravio.
@___Mrdak___ vrlo moguće neki slučaj od ovoga kod tvog druga.
Evo kako se čisti shader cache
ko ima Nvidia.
U Win preko Disk Clean up zgodno je i DirectX Shader Cache - mada ovo mislim da ne koriste više jer je uvek nešto sitno, bar kod mene.
Za AMD mrzi me da guglam.
@TwinHeadedEagle igre na Steam-u često same sync-aju podešavanja na cloud, pod uslovom da su to impelemtirali.
A svakako podešavanja su odvojena od instalacije igre, tako da ti ostaje sve isto posle reinstala.
Ovde se nalaze za steam verziju i syncaju se na cloud:
C:\Users\%USERPROFILE%\Documents\Battlefield 6\settings\steam\