Šta je novo?

Battlefield 6

Firestorm mapa = nema soliranja, push ide sa oklopom u duetu. Flank je tezak jer su obe ivice brisani prostor.

Kad smo vec kod soliranja. Jednom u 10 partija a najcesce na Iberain Offensive i Siege of Cairo, dodje do spontanog jurisa i onda po 10-15+ ljudi krene grupno da juri od objektiva do objektiva. Bukvalno spektakl, ne mozes da umres. Sto partija vise odmice sve vise igraca kapira sta se dogadja i sve se vise primaju da ozivljavaju, da bacaju supply i da pucaju jos bolje.
Dogadjalo se i u starim delovima ali zbog velicina mapa i veceg broja vozila nije izgledalo ovako epic i bilo ovog obima.

Ne leži mi igra nikako, "not my cup of tea"...vjerovatno posmatram stvari na primitivan način, ali mi je daleko iza bf4. Nekako ne mogu da se naviknem na HUD, kretanje, lobby, animacije, ništa...
Posle par sati igranja sam zatražio refund (ea verzija), čekam odgovor...jel može to proći?

You can make a refund request:
  • within 24 hours after you first launch the game
  • within 14 days from the day you bought it, if you haven’t launched the game
  • any time before the release date if you pre-ordered the game and haven't launched it yet.
If you buy a new EA game within the first 30 days of its release date and can't play it due to technical reasons within EA's control, you can request a refund within 72 hours after you first launch the game instead of 24.

Da, znam, našao sam to...nego me zanimalo da li u praksi tako funkcioniše...napravio sam request, ali ne znam hoće li proći...ništa, čekam odgovor :)

Nazad
Vrh Dno