Šta je novo?

Battlefield 6

Ipak će biti server browser. Uh jos kad bi bio onaj nalik BF4 da ulazis iz browsera to bi bilo priceless.

Realno je tacno ali mislim sa ce biti rework ttk-a. Ne moze da se rush-uje u ovoj igri jer padas kao kap. Mora da se igra polako i hvata zaklon stalno, osim ako nisi stvarno stvarno dobar, ali i to pada u vodu. Ako te iole osrednji igrac vidi prvog gotovo je. Ako si na otvorenom 90% si gotov pogotovu na malim mapama, a realno su u beti skoro sve bile male i postojao je high ground advantage.
Na Liberation Peak kada sam poceo da idem sporije i da se štekam imao sam bar 50% vise ubistava i daleko manje umirao.
Mislim da ce ovo biti BF igra gde ce najvise od svih do sada morati da se igra meta oruzje.
U Empire State sam sa sačmaricom imao 100% vise ubistava nego sa SMG. 50 ubistava lagano ako odigras tu mapu 10ak puta i dobije osecaj kako sacmarica radi.
Ne gines brzo zbog ttk vec auto spotting sistema. Svi gadjaju u crvene kvadratice. Suppression mehanika i spoting su meni najveci problem kad bi to malo doterali dosta bi se usporio gameplay. Za sacmaru mozda blagi nerf mada je tu veci problem bunny hop i slajdovanje vidjao sam dosta drogiranih likova sa sacmarom sto skacu po mapi. Battle royale, "meta movement" oruzju i ostalim twitch glupostima nije mesto u BF.

Igra deluje prebrzo.
Da li je BF I još uvek živ, tj. da li ima igrača na serverima?

Ma ima na svakom

Zahvaljujem, nisam igrao BF od trojke, taman pazarih ključ za BF I za par evra.

Vrh Dno