Šta je novo?

Battlefield 6

Iskreno mnogo mi je bio bolji osećaj nego kad sam probao open betu BF2024.
Na stranu grafička optimizacija, zvučnu efekti su za pohvalu igrao 7.1 sluškama tenkovska granata kad fijukne pored glave kao da si tamo.

Jeste brza igra, na manjim mapa ubijali me sa SMG samo i to kontam svi do jednog CoD-aši okoreli.
A igrao sam samo Conquest i nadao se bude ona velika mapa u brdima.

Iskreno bih voleo da ono kretanje bude bar 10% sporije i to da sve nabudžiš za mobility.

Biće dobro što će ubaci bar penalty za silno skakanje.

Najvise cenim pucacine u kojima sam ja koji nepomicno stojim i drzim nisan na oku uvek u prednosti u odnosu na onog sto se krece.
Po meni, sto je ta prednost manja u nekom FPSu to je taj FPS debilniji.

Najbolji primer, naravno Warzone. Strpljenje, taktika, kretanje, sve to tamo pada u vodu i samo se ceni skil u pucanju.

Battlefield kao objective based/timska igra, bi morao da bude dizajniran tako da omogucava BF veteranu/timu da lako spusti na zemlju nalozenog CoD igraca.

To u 6 bas i nije slucaj, u 6 je bolje biti iskusan CoD igrac nego Battlefield veteran.

Najvise cenim pucacine u kojima sam ja koji nepomicno stojim i drzim nisan na oku uvek u prednosti u odnosu na onog sto se krece.
Po meni, sto je ta prednost manja u nekom FPSu to je taj FPS debilniji.

Najbolji primer, naravno Warzone. Strpljenje, taktika, kretanje, sve to tamo pada u vodu i samo se ceni skil u pucanju.

Battlefield kao objective based/timska igra, bi morao da bude dizajniran tako da omogucava BF veteranu/timu da lako spusti na zemlju nalozenog CoD igraca.

To u 6 bas i nije slucaj, u 6 je bolje biti iskusan CoD igrac nego Battlefield veteran.
Titanfall je tu jedini izuzetak, gde to ima smisla.

Vrh Dno